16 December 2016

Premium Beautiful Murah : Real Testimoni 11kg hilang lepas 5 bulan pakai Premium Beautiful

Selamat pagi semua..  Salam Jumaat yang penuh barakah.

Yana nak berkongsi real testimoni Premium Beautiful dengan semua. Bayangkan cabaran seorang anak dara yang nak sihat dan cantik tanpa pengetahuan mak ayah.

"Ain start pakai PB mase bulan 6. Mase tu bulan pose. Berat sebelum pakai PB 70 kg. Sekarang keep on turun dan dah pegi 59kg. Ain booster kan lagi dengan shake me + min kaffe. Tu yg dapat pakai dress 👇👇 macam dalam gambar.

Healing crisis ain nasa tu teruk jugak. Badan letih yang amat teruk. Angin keluar satu badan. Sendawa tak berhenti. Memang 2 minggu tu ain suffer sangat nak pakai PB. Tangan sampai luka sebab nak cangkuk LB tak smpai. Yela anak dara kan. Xde sape nak tolong cangkuk LB. 😂😂 Sambil nangis sambil cangkuk. Cakap kat diri yang ain boleh dan PB mahal. So kene konsisten baru dpat hasil. Then skang tak smpai 10min PB siap pakai dah. Senang dan mudah. Kejap je rase susah tu.

5 bulan ain pakai PB berat badan hilang hampir 11 kg. Mak terkejut tengok badan ain yang makin kurus. Bile ain bagitau yang ain pakai PB alhamdulillah mak ayah memberi semangat dan menyokong sepenuhnya."

Betul kata mentor selagi tak sarung PB jangan pandai-pandai cakap PB penipu..PB itu tak menjadi. Hakikatnya semua datang dari diri sendiri. Bayangkan kalau ain tak paksa diri pakai PB masa 2 minggu pertama pasti badan ain masih lagi macam tahun-tahun sebelum ni.

Yana memang salute dengan semangat ain yang tak putus asa. Bukan semua orang yang sanggup berkorban pada permulaannya. Tak ramai yang nak susah dahulu. Kebanyakkan mencari jalan mudah untuk kurus tanpa memikirkan natijah akan datang.

Premium Beautiful memang wajib ada dalam senarai keperluan sebab banyak kebaikan yang dapat bile pakai PB setiap hari. Masalah keputihan, senggugut, sakit belakang antara masalah yang sering dialami sebahagian wanita. Dan PB mampu merawat tanpa melibatkan ubat-ubatan dan tak menyakitkan.

Jangan lepaskan peluang dapatkan set PB kerana masih ada harga promosi lagi.
Dapatkan 1 set PB yana akan hadiahkan free gift bernilai Rm150
PB wash
1 botol Femi9
1 kotak Min Kaffe
1 botol Garlic
Free postage

0106273397
www.liyanatahar.com

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...