26 March 2017

Premium Beautiful : Promosi Shake Me dan Testimoni

Assalamualaikum..Selamat pagi semua.. yana doakan sahabat blogger dan reader sihat walafiat hendakNya.

Arini pagi sikit update blog sebab yana dah tak sabar nak share cara diet sihat dengan Shake M3. Ehhh produk apa itu? Untuk pengetahuan semua syarikat telah menganjurkan 30 days weight loss challenges bulan lepas dan 3 peserta terakhir yang menang akan diumumkan pada 23 Dec 2016 nanti.

Yana sendiri dah mulakan minum shake me dan memang mengujakan bila berat badan yana turun 1.7kg dalam masa 2 hari.

Impian semua orang kot nak turunkan berat badan secepat mungkin tapi sebaiknya kulit tak menggeleber bila berat badan susut. Thats way yana ambik Shake Me dan syorkan pada semua.

Apa itu Shake Me or Shake M3?

Shake Me adalah pengganti makanan yang berasaskan soya.

Nak mudah paham senang cakap Protein shake la. nak makan protein banyak-banyak susahkan so kita ganti dengan Shake me.

One more thing, Shake Me bukan supplement okay. jadi tak perlu pening kepala nak buang semua supplement yang uolls da makan. Continue jer macam biasa. 

Shake Me or Shake M3 ni berkonsepkan 3M tau. Ape 3M tu? 

1. MINERAL - Shake Me berikan mineral yang secukupnya untuk badan sewaktu proses penurunan berat badan.

2. MAINTENANCE - Shake Me akan membantu proses maintainkan berat badan ideal.

3. METABOLISM - Shake Me membantu meningkatkan kadar metabolism dalam badan. Bila kadar metabolism kita
tinggi, makan apepun senang jer makanan-makan tu terbakar dalam bentuk tenaga. Ini yang yana perlukan sebab metabolisma yana rendah so nak kurus tu lambat sikit. 



3 ramuan penting dalam Shake Me
PROTEIN SOYA
GARAM BULUH
L-CARNITINE (ejen pembakar lemak)

APA KEISTIMEWAAN SHAKE ME?

1. Rendah kalori.
Setiap packet SHAKE ME cuma mengandungi 90kcal jer tau. Kalau compare dengan breakfast nasi lemak, nasi minyak, nasi dagang, nasi kuning, roti canai memang SHAKE ME ni jauh lebih rendah calorinya berbanding semua yang Yana tulis kat atas tu ;)

2. Tinggi Protein dan Serat.
Dalam SHAKE ME ni ada protein daripada kacang soya, oat protein, dan whey protein powder yang boleh membekalkan serat dan protein yang baik untuk kesejahteraan tubuh kita. Memang proses membuang pun senang bile serat tinggi.

3. Sumber Calcium dan Magnesium
Kandungan soya dalam SHAKE ME membekalkan calcium yang baik untuk tulang dan gigi. Magnesium pulak datang dari campuran garam buluh yang terdapat dalam SHAKE ME ni.  

4. Diperkaya dengan garam buluh, L-carnitine, vitamin dan mineral.
Best tau bila ada garam buluh ni, maknanya SHAKE ME ni dah ada agent detoxification tersendiri.  Jimat dah kat situ sebab 2 in 1. Bila nak slim ni, usus tu kena dibersihkan dulu barulah mudah usus tu nak absorb segala nutrient yang ada dalam SHAKE ME ni. Bila usus tu dah absorb nutrient baik dari SHAKE ME ni barulah boleh hilang berkilo-kilo! :) wooww..

5. Tiada gula tambahan.
SHAKE ME sesuai untuk mereka yang menghidapi Diabetes. Sebab dah tak perlu nak tambah gula dah dalam SHAKE ME ni. 

6. Tiada pewarna sintetik.


SIAPA YANG PATUT MINUM SHAKE ME?
- You all yang mengalami BMI badan berlebihan.
- You all yang ingin mendapatkan berat badan ideal.
- You all yang ingin menurunkan berat badan dengan cara sihat, selamat, berkesan dan murah.
- You all yang selalu tak sempat nak makan atas faktor sibuk menguruskan kerja dan rumah tangga.
- You all yang mementingkan kesihatan badan untuk sentiasa berada dalam keadaan yang optimum.
- Pendek kata, SHAKE ME ni sesuai untuk SEISI KELUARGA :)







Cara-cara yang disuggestkan untuk gaya pemakanan sihat dengan diet Shake Me.

Breakfast pagi kebiasaanya kita makan nasi minyak, nasi lemak, roti canai.. kali ni tukar dengan 1-2 paket Shake Me. Masa yang digalakkan minum jam 7.00-7.30 pagi sebelum pergi kerja or dalam kereta tengah tunggu jem.

Minum pagi ni biasanya time 10.00-10.30 pagi. Jika lapar boleh pilih salah satu hidangan Min Kaffe, buah-buahan, telur rebus or biskut serat.

Lunch date normally 12.30 tgh- 2.00 ptg kan...sebelum keluar makan tu minum dulu aor suam 1 gelas untuk memudahkan proses pencernaan. Jangan lupa amalkan palm/fist method masa ambil nasi :)


Lepas tu minum petang ni.. sebaiknya minum Min Kaffe untuk kekal bertenaga atau pun boleh makan buah-buahan. 

Makan malam ni kene strict sikit. last waktu makan malam 7.30 malam.  Cadangan makan ambil 2 paket Shake Me. 

Ni lah cara nak kenal pasti portion makanan yang boleh kita ambil. Memula tu memang la terasa susah tapi lama-lama amal memang senang. Perut yang dah diajar cara makan yang betul pun akan tau bila masa nak stop makan.




TESTIMONI-TESTIMONI PENGGUNA SHAKE ME 

Diet sihat yang masing-masing sahut masa 30 days ShakeMe callenges.







Dah kurus tak nak bagi kulit menggeleber tak fit memang disyorkan pakai Premium Beautiful. Sebabnya PB ada FIR yang membantu memecahkan lemak equally dan mengalih lemak yang tak sepatutnya berada ditempat yang salah.

Promosi kali ni siapa yang dapatkan 1 set Premium Beautiful by cash yana akan hadiahkan
10 paket Shake Me
10 paket Min Kaffe
1 botol PB wash
Postage FREE

REBUT PELUANG SEKARANG DAN NIKMATI BENTUK BADAN IDAMAN SEBELUM 2018.
SET PB ALREADY STOK!

Wapps or call yana untuk fitting dan consultation.

0106273397
0106273397
PB Expert Terengganu

#DietSihat
#SetKurus

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...