21 December 2016

Premium Beautiful Terengganu : Testimoni BbPlus Collegen

Hai semua.. selamat pagi you all:)
Lamakan yana tak bercerita pasal BB Plus Collegen. Pagi ni terasa nak share sesuatu dengan you all. BB Plus antara collegen yang termurah di pasaran sebab apa? Jap lagi yana cerita yer;)

You all tau tak yang BB Plus collagen ni berasaskan collagen ikan dan antara yang terbaik untuk organ badan. Rasa sesedap ribena.

Kesan boleh dirasai antara 3-14 hari. Tapi untuk kesan ketara amalkan 3-4 kotak. 1 hari minum 1 atau 2 sachet.

Selain elok untuk kesan kulit yang cantik mulus dan glowing berseri, masalah sembelit dapat diatasi sebab ada serat epal, sakit lulut, alahan seafood, jerawat dan jeragat.

Antara testimoni pengguna tegar BB Plus Collegen.










Kenapa minum BB Plus Collegen rasa gatal-gatal dan keluar jerawat?

Itu sebenarnya salah satu HEALING CRISIS masa amalkan BB Plus Collegen. Jangan khuatir dengan jerawat yang keluar or rasa gatal tu. Itu proses keluarkan bendasing dari badan you all. Bile semua yang kotor dah keluar kulit akan lebih segar dan cantik lepas ni. Teruskan je amalkan Bb Plus Collegen setiap hari okay:) 

Minum BB Plus Collegen juga salah satu cara diet tanpa sedar. Bila amalkan minum waktu malam 1 sachet sebelum tidur waktu pagi perut akan terasa kenyang dan badan lebih segar. Pembuangan waktu pagi juga lebih mudah. Tak percaya? Try dulu sekotak yer ^__^

Berapa harga BB Plus? Mahal ke? 
Bagi yana tak mahal sebab BB Plus menggunakan kolegen ikan yang terbaik dan kualitinya diteliti dengan baik. Penggunaan buah-buahan juga ada dalam kolegen ni seperti serat epal dan biji-bijian anggur.

Harga sekotak BB Plus Collegen RM216 ( 20 sachets) nak harga murah you all boleh wapps yana okay ;)

010-6273397
Liyana Tahar

P/s: Amalkan minum BB Plus Collegen wajah kekal awet muda. Yang 30an disangka baru berusia 20an.

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...