28 December 2016

Testimoni Premium Beautiful 2017 : Sakit Belakang Hilang

Assalamualaikum semua

Yana nak berkongsi testimoni daripada adik beradik TLCians yang menghidap masalah sakit belakang dan boroi.

Kebanyakan orang mengalami scoliosis tidak perasan sehinggalah masalah menjadi sangat serius. Kebiasaannya doktor hanya memberikan pain killer untuk menahan dari rasa sakit.

Premium beautiful sesuai dipakai oleh lelaki dan wanita. Orang yang bermasalah sakit belakang disyorkan memakai waist nipper PB.

Sebahagian testimoni dari lelaki dan wanita dari kalangan TLCians.

TESTIMONI 1 : Nizam MKay

Nizam mengalami masalah sakit pinggang, belakang dan perut buncit. Setelah memakai bengkung PB alhamdulillah masalah yang dialami telah hilang. 

TESTIMONI 2: Khairani Abd Rahman
Dari perkongsian Khairani masalah sakit belakang telah bermula sejak zaman sekolah. Sakit makin berlarutan selepas melahirkan anak sulung dan khairani perasan postur badannya yang sedikit membongkok.
Sejak memakai PB secara konsisten masalah sakit belakang telah hilang. Lebih menguntungkan bila Khairani dapat berpantang anak kedua dengan set PB yang sama. Bukan setakat berpantang jer badan Khairani lebih langsing dari zaman anak dara.

TESTIMONI 3 & 4 :  Marinie dan Faezah
Kata Marinie sejak kerja dalam environment construction ni lebih confident dan badan terasa lebih kemas.

Kak Jah pulak bagitau sakit belakang sebab bersalin czer cucuk epidural terus hilang. Yana sendiri tengok badan Kak Jah pun dah macam anak dara dah.

TESTIMONI 5 : ASHIKIN MAHARI

Ekin ade masalah badan bongkok dengan senggugut teruk. Lepas pakai PB terus tegak dah badan. Masalah senggugut pun takde dah.

TESTIMONI 6 : AZWA SANUDIN

Azwa share pasal masalah scoliosisnya dikesan lepas pakai PB. Tanda-tanda awal ada tapi tak dihiraukan sangat sebab azwa ingatkan masalah biasa jer. Rupanya bila pakai pB barulah azwa perasan pinggangnya senget sebelah. Bila doktor buat xray dan disahkan azwa mengalami masalah scoliosis type s Nampak jer remeh tapi bahaya. Mujur azwa pakai PB boleh lah merawat seawal mungkin.

TESTIMONI 7 : TARMIZI RAZAK

Testimoni abam sdo pun ade tau. Bila perut borou cenderung sakit belakang sangat tinggi. Yerlah perut macam orang pregnant tapi tak beranak-beranak. Boroi tu bukan aset tapi penyakit!


Nak pakai PB cari yana yer.. nanti yana cerita details lagi fungsi Premium Beautiful.

FREE FITTING
FREE CONSULTATION

0106273397
Liyana


Loves,
♡Liyana♡

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...