13 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE : PROMO RAMADHAN & PRA RAYA!

Assalamualaikum semua..selamat malam

Kali ni yana decide nak buat Promosi sempena bulan Ramadhan dan Raya untuk adik dan akak tersayang. Yer lah seminggu dua ni yana dapat pertanyaan dari kawan-kawan "tak buat promosi ker?"  Hehehe.. memula tu rasa macam tak nak buat tapi bile ramai yang bertanya yana pikir takde salahnya yana berkongsi kebaikan Premium Beautiful dengan semua. 
PROMOSI NI HANYA UNTUK PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE JER TAU ^__^

Sebelum yana bercerita lebih lanjut bab promosi istimewa ni yana nak share dulu kebaikan PB dan kenapa pentingnya pakai PB.

KENAPA SETIAP KAUM WANITA PERLU TUKAR BAJU DALAM KE PREMIUM BEAUTIFUL?

Ada 7 kelebihan yang ada pada korset Premium Beautiful yang tak ada pada korset lain:

1. Produk Superbrands - dalam 200 jenis korset Premium Beautiful adalah korset yang terlaris dipasaran. Bile dengar jer superbrands maksudnya produk tu mesti tinggi kualiti dan tinggi permintaannya.

2. Lifetime warranty - Fabrik PB Elegance sangat tahan dengan kuku yang panjang. PB yang rosak, patah atau koyak boleh dihantar baiki secara PERCUMA

3. Fabrik bermutu tinggi (akwatek dan akwadyne) - menggunakan teknologi maju dari 3 negara. PB juga mempunyai aliran udara yang baik, anti peluh dengan serapan peluh yang baik dan semestinya anti bakteria.

4. Buatan Malaysia - PB menggunakan teknologi 3 negara maju iaitu US untuk jahitan, German untuk fabrik dan Korea/Jepun untuk batu mineral/seramik.
5. Teknologi Far Infra-Red Rays (FIR) - FIR menggetarkan molekul air dalam badan tanpa kita sedar sambil meningkatkan metabolisme badan dan peredaran darah.

6. 360° Pergerakan - memudahkan pergerakan sewaktu solat, boleh dipakai semas bersenam atau zumba ataupun aerobik. Malah PB turut mendapat pengiktirafan dari persatuan pakar tulang belakang dunia.

7. Direka khas mengikut tubuh badan - PB dihasilkan untuk merawat 70% kesihatan dan 30% kecantikan.



Design PB Elegance yang cantik dan ekslusif dengan bebenang emas yang dijahit pada renda dan bunga PB.




Client PB Elegance yang berpuas hati dengan fabrik dan ciri-ciri mewah tanpa menjejaskan faktor utama kegunaannya.



Premium Beautiful boleh dipakai sepanjang masa kerana kualiti fabriknya yang mengikut suhu badan kita. Fabriknya yang lembut dan sejuk memberikan kelainan pada Premium Beautiful Elegance berbanding Premium Beautiful Classic.




Client yang gembira bila dipuji kawan-kawan bila dikatakan berumur lebih muda daripada usia sebenar. Selain itu, badan tak menggeleber, ada shape macam anak dara.




Untuk PROMOSI ISTIMEWA yang ditunggu-tunggu semua.. promosi ni bermula hari ni 25/5/2017 sehingga 25/6/2017 *terms apply. You all tak perlu risau bab syarat tu sebab yana memang sediakan harga yang confirm buatkan you all terduduk sebab terkejut okay..hihihi..


PROMOSI ISTIMEWA HANYA UNTUK

1 SET PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE 
FREE PB WASH
FREE GIFT
FREE POSTAGE

Nak pakai PB Classic pun boleh.. pandai kecek..pandai pujuk in shaa Allah yana bagi Pb Classic jugak.. haaa bagus tak..

Nak tahu harga??
Yana pikir-pikir balik memang berbaloi dimiliki masa Promosi berlangsung.
Sebab harga ni takkan dapat dah bila hari biasa.
Cepat-cepat tau you all dapatkan set PB pertama..kedua atau yang ketiga ke tak kisah lah janji dengan harga promosi.

Terus jer ambik henfon you all dan wapps yana
010-6273397


Loves,
Liyana Tahar
PB Expert Kuala Terengganu

Apa itu N'licious? Jus Cantik untuk semua orang


Assalamualaikum semua.. selamat pagi.. 
Sedar tak sedar hari ni dah masuk 2 minggu da dalam tahun baru. MasyaAllah banyak masa berlaku tanpa kita sedari. Apa yang kita dah capai? Ke ada yang pikir masih terlalu awal? Hihihi... okaylah pagi-pagi ni yana taknak bebankan dengan persoalan yang berat kat you all. 

Hari ni dalam cuaca yang sejuk dan redup ni yana nak share dengan you all produk baru dari SHOM ^__^ . Agent Enzim untuk tubuh badan semua orang. 
Bila tengok dan baca pasal produk N'licious ni yana berpendapat semua orang harus cuba. Memang disyorkan sebab ada banyak nurisi dan color yang diperlukan. Bayangkan 118 jenis bahan dimasukkan ke dalam 1 paket pelangi ni! Woooww amazingkan ;)

Yana akan cerita dan tunjukkan demo yang disediakan kenapa kita perlukan agent enzim ni untuk memecahkan molekul dari segi kanji, lemak, dan protein.

Senang cerita minum jer N'licious ni ibarat minum Jus Cantik. WHAT?!! Sebut jer CANTIK semua dah teruja kan...hahahhaha jangan kata you all yana sendiri teruja giler nak minum N'licious tau. And produk ni dah ada di pasaran dan boleh call yana okay (saja nak bagitau ^__^)

Ni individu paket N'licious. Senang nak letak dalam handbag or travel.

1 box N'licious ada 20 sachets. Ni lah produk yang menawarkan campuran buah-buahan dan sayur-sayuran. 


Agak-agak you all kan mampu tak nak makan 118 jenis warna pelangi ji setiap hari? Yana.... tak mampu sebab yana bukan jenis makan sayur dan buah sangat. Dalam sehari belum tentu jumpa sejenis sayur atau buah okay. Terukkan tapi itulah kenyataan buat yana -__-


Dr. Edward Howell kata "Tanpa enzim, kehidupan tidak mungkin terjadi". Sebab enzim adalah fungsi kepada asas setiap benda hidup. Ia befungsi sebagai pemangkin, ia terlibat dalam SETIAP proses biologi dalam badan manusia. Enzin didalam badan semakin MEROSOT dengan peningkanan usia.  So, cara mudah untuk peningkatan enzim dalam badan you all minum jer N'licious ni. ^__^

Apa yang uniknya N'licious ni yer??  N'licious ialah enzim dari Taiwan yang terbukti secara saintifik sapat membantu sistem pencernaan.  Senang disediakan kerana ia dalam bentuk cecair dan menggunakna konsep 5 warna yang meliputi keseluruhan zat makanan. Oh ya you all jangan risau ok sebab N'licious adalah HALAL dan mendapat pengikhtirafan dari Jakim.


5 konsep warna yang sangat unik dari 118 jenis bahan. Warna pelangi yang diperlukan untuk enzim badan iaitu merah,kuning, hijau, putih dan purple.




Sepanjang yana membaca pasal N'licious ni yana dapat belajar pasal nutrien dan yang terbaru FITONUTRIEN menyumbang kepada warna makanan. 
✔Fitonutrien adalah nutrisi di dalam tumbuhan yang berperanan meneutralkan bahaya radikal bebas, memperkuatkan sistem imunisasi, tubuh serta menjaga daya tahan tubuh supata sentiasa optimum.
✔ Kita digalakkan mengambil makanan yang kaya dengan Fitonutrien kerana mampu mengurangkan risiko penyakit pada pembekuan pembuluh darah dan kanser.
✔ 75% penduduk dunia tidak mengambil buah dan sayur seperti yang disarankan oleh Badan PBB, WHO. (Oppss ok yana mengaku yana salah seorang dari peratusan tu -___-)
✔ Setip tahun terdapat 1.7 juta kes kematian manusia disebabkan oleh kekurangan mengambil buah dan sayur setiap hari.
✔ Makanan yang berasaskan tumbuh-tumbuhan memiliki 64 kali antioksidan yang lebih baik dibandingkan dengan makanan yang berasaskan haiwan.


Eat a Rainbow Diet. Setiap warna diet memounyai fungsi tersendiri. 


Mengapa N'licious adalah minuman enzim yang terbaik??


 Yana sertakan sekali tindak balas kimia terhadap kanji, protein dan lemak sebelum dan selepas pengambilan enzim. 


Demo kanji menunjukkan dengan pengambilan enzim pemecahan kanji lebih dipercepatkan dan meningkatkan metabolisme karbohirat.



Demo protein dengan penggunaan enzim telah memecahkan nutrien dan menggalakkan penghadaman.



Demo lemak keatas minyak dan air menggunakan enzim membantu memecahkan lemak untuk memudahkan metabolisme.


Siapa yang sesuai mengamalkan N'licious? 


Cara penyediaan N'licious ni sangat mudah you all cuma perlukan :-

1 sachet N'licious
150 ml air dingin

Campur dan kacau keduanya dan minum SELEPAS makan.

Harganya macam mana?? 

1 box (20 sachets)
RM 179
Free postage

Ada promosi sekarang ni so you all akan jimat giler-giler.
Macam mana nak dapatkan harga jimat dan terlajak murah tu??

Wapps yana terus 0106273397  


Loves,
Liyana

Entry Terbaru

ShakeMe Cocoa @ Air Cokelat Kurus

SHAKEME COCOA PERISA BARU? Geng Hipstur panggil Air Cekelat Kurus. Hampir setahun da rupanya ShakeMe Cocoa ni dalam pasaran Malays...