13 January 2017

Apa itu N'licious? Jus Cantik untuk semua orang


Assalamualaikum semua.. selamat pagi.. 
Sedar tak sedar hari ni dah masuk 2 minggu da dalam tahun baru. MasyaAllah banyak masa berlaku tanpa kita sedari. Apa yang kita dah capai? Ke ada yang pikir masih terlalu awal? Hihihi... okaylah pagi-pagi ni yana taknak bebankan dengan persoalan yang berat kat you all. 

Hari ni dalam cuaca yang sejuk dan redup ni yana nak share dengan you all produk baru dari SHOM ^__^ . Agent Enzim untuk tubuh badan semua orang. 
Bila tengok dan baca pasal produk N'licious ni yana berpendapat semua orang harus cuba. Memang disyorkan sebab ada banyak nurisi dan color yang diperlukan. Bayangkan 118 jenis bahan dimasukkan ke dalam 1 paket pelangi ni! Woooww amazingkan ;)

Yana akan cerita dan tunjukkan demo yang disediakan kenapa kita perlukan agent enzim ni untuk memecahkan molekul dari segi kanji, lemak, dan protein.

Senang cerita minum jer N'licious ni ibarat minum Jus Cantik. WHAT?!! Sebut jer CANTIK semua dah teruja kan...hahahhaha jangan kata you all yana sendiri teruja giler nak minum N'licious tau. And produk ni dah ada di pasaran dan boleh call yana okay (saja nak bagitau ^__^)

Ni individu paket N'licious. Senang nak letak dalam handbag or travel.

1 box N'licious ada 20 sachets. Ni lah produk yang menawarkan campuran buah-buahan dan sayur-sayuran. 


Agak-agak you all kan mampu tak nak makan 118 jenis warna pelangi ji setiap hari? Yana.... tak mampu sebab yana bukan jenis makan sayur dan buah sangat. Dalam sehari belum tentu jumpa sejenis sayur atau buah okay. Terukkan tapi itulah kenyataan buat yana -__-


Dr. Edward Howell kata "Tanpa enzim, kehidupan tidak mungkin terjadi". Sebab enzim adalah fungsi kepada asas setiap benda hidup. Ia befungsi sebagai pemangkin, ia terlibat dalam SETIAP proses biologi dalam badan manusia. Enzin didalam badan semakin MEROSOT dengan peningkanan usia.  So, cara mudah untuk peningkatan enzim dalam badan you all minum jer N'licious ni. ^__^

Apa yang uniknya N'licious ni yer??  N'licious ialah enzim dari Taiwan yang terbukti secara saintifik sapat membantu sistem pencernaan.  Senang disediakan kerana ia dalam bentuk cecair dan menggunakna konsep 5 warna yang meliputi keseluruhan zat makanan. Oh ya you all jangan risau ok sebab N'licious adalah HALAL dan mendapat pengikhtirafan dari Jakim.


5 konsep warna yang sangat unik dari 118 jenis bahan. Warna pelangi yang diperlukan untuk enzim badan iaitu merah,kuning, hijau, putih dan purple.




Sepanjang yana membaca pasal N'licious ni yana dapat belajar pasal nutrien dan yang terbaru FITONUTRIEN menyumbang kepada warna makanan. 
✔Fitonutrien adalah nutrisi di dalam tumbuhan yang berperanan meneutralkan bahaya radikal bebas, memperkuatkan sistem imunisasi, tubuh serta menjaga daya tahan tubuh supata sentiasa optimum.
✔ Kita digalakkan mengambil makanan yang kaya dengan Fitonutrien kerana mampu mengurangkan risiko penyakit pada pembekuan pembuluh darah dan kanser.
✔ 75% penduduk dunia tidak mengambil buah dan sayur seperti yang disarankan oleh Badan PBB, WHO. (Oppss ok yana mengaku yana salah seorang dari peratusan tu -___-)
✔ Setip tahun terdapat 1.7 juta kes kematian manusia disebabkan oleh kekurangan mengambil buah dan sayur setiap hari.
✔ Makanan yang berasaskan tumbuh-tumbuhan memiliki 64 kali antioksidan yang lebih baik dibandingkan dengan makanan yang berasaskan haiwan.


Eat a Rainbow Diet. Setiap warna diet memounyai fungsi tersendiri. 


Mengapa N'licious adalah minuman enzim yang terbaik??


 Yana sertakan sekali tindak balas kimia terhadap kanji, protein dan lemak sebelum dan selepas pengambilan enzim. 


Demo kanji menunjukkan dengan pengambilan enzim pemecahan kanji lebih dipercepatkan dan meningkatkan metabolisme karbohirat.



Demo protein dengan penggunaan enzim telah memecahkan nutrien dan menggalakkan penghadaman.



Demo lemak keatas minyak dan air menggunakan enzim membantu memecahkan lemak untuk memudahkan metabolisme.


Siapa yang sesuai mengamalkan N'licious? 


Cara penyediaan N'licious ni sangat mudah you all cuma perlukan :-

1 sachet N'licious
150 ml air dingin

Campur dan kacau keduanya dan minum SELEPAS makan.

Harganya macam mana?? 

1 box (20 sachets)
RM 179
Free postage

Ada promosi sekarang ni so you all akan jimat giler-giler.
Macam mana nak dapatkan harga jimat dan terlajak murah tu??

Wapps yana terus 0106273397  


Loves,
Liyana

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...