13 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE : PROMO RAMADHAN & PRA RAYA!

Assalamualaikum semua..selamat malam

Kali ni yana decide nak buat Promosi sempena bulan Ramadhan dan Raya untuk adik dan akak tersayang. Yer lah seminggu dua ni yana dapat pertanyaan dari kawan-kawan "tak buat promosi ker?"  Hehehe.. memula tu rasa macam tak nak buat tapi bile ramai yang bertanya yana pikir takde salahnya yana berkongsi kebaikan Premium Beautiful dengan semua. 
PROMOSI NI HANYA UNTUK PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE JER TAU ^__^

Sebelum yana bercerita lebih lanjut bab promosi istimewa ni yana nak share dulu kebaikan PB dan kenapa pentingnya pakai PB.

KENAPA SETIAP KAUM WANITA PERLU TUKAR BAJU DALAM KE PREMIUM BEAUTIFUL?

Ada 7 kelebihan yang ada pada korset Premium Beautiful yang tak ada pada korset lain:

1. Produk Superbrands - dalam 200 jenis korset Premium Beautiful adalah korset yang terlaris dipasaran. Bile dengar jer superbrands maksudnya produk tu mesti tinggi kualiti dan tinggi permintaannya.

2. Lifetime warranty - Fabrik PB Elegance sangat tahan dengan kuku yang panjang. PB yang rosak, patah atau koyak boleh dihantar baiki secara PERCUMA

3. Fabrik bermutu tinggi (akwatek dan akwadyne) - menggunakan teknologi maju dari 3 negara. PB juga mempunyai aliran udara yang baik, anti peluh dengan serapan peluh yang baik dan semestinya anti bakteria.

4. Buatan Malaysia - PB menggunakan teknologi 3 negara maju iaitu US untuk jahitan, German untuk fabrik dan Korea/Jepun untuk batu mineral/seramik.
5. Teknologi Far Infra-Red Rays (FIR) - FIR menggetarkan molekul air dalam badan tanpa kita sedar sambil meningkatkan metabolisme badan dan peredaran darah.

6. 360° Pergerakan - memudahkan pergerakan sewaktu solat, boleh dipakai semas bersenam atau zumba ataupun aerobik. Malah PB turut mendapat pengiktirafan dari persatuan pakar tulang belakang dunia.

7. Direka khas mengikut tubuh badan - PB dihasilkan untuk merawat 70% kesihatan dan 30% kecantikan.



Design PB Elegance yang cantik dan ekslusif dengan bebenang emas yang dijahit pada renda dan bunga PB.




Client PB Elegance yang berpuas hati dengan fabrik dan ciri-ciri mewah tanpa menjejaskan faktor utama kegunaannya.



Premium Beautiful boleh dipakai sepanjang masa kerana kualiti fabriknya yang mengikut suhu badan kita. Fabriknya yang lembut dan sejuk memberikan kelainan pada Premium Beautiful Elegance berbanding Premium Beautiful Classic.




Client yang gembira bila dipuji kawan-kawan bila dikatakan berumur lebih muda daripada usia sebenar. Selain itu, badan tak menggeleber, ada shape macam anak dara.




Untuk PROMOSI ISTIMEWA yang ditunggu-tunggu semua.. promosi ni bermula hari ni 25/5/2017 sehingga 25/6/2017 *terms apply. You all tak perlu risau bab syarat tu sebab yana memang sediakan harga yang confirm buatkan you all terduduk sebab terkejut okay..hihihi..


PROMOSI ISTIMEWA HANYA UNTUK

1 SET PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE 
FREE PB WASH
FREE GIFT
FREE POSTAGE

Nak pakai PB Classic pun boleh.. pandai kecek..pandai pujuk in shaa Allah yana bagi Pb Classic jugak.. haaa bagus tak..

Nak tahu harga??
Yana pikir-pikir balik memang berbaloi dimiliki masa Promosi berlangsung.
Sebab harga ni takkan dapat dah bila hari biasa.
Cepat-cepat tau you all dapatkan set PB pertama..kedua atau yang ketiga ke tak kisah lah janji dengan harga promosi.

Terus jer ambik henfon you all dan wapps yana
010-6273397


Loves,
Liyana Tahar
PB Expert Kuala Terengganu

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...