17 February 2017

LOUIS VUITTON FROM MILAN! FOR FREEEE!

Assalamualaikum semua...selamat malam..






You all terkejut ker tengok dan baca tajuk utama post Yana kali nie?? 
Haaa..menangkap mata dan jiwa kan..

Seriously, kali ni you all berpeluang menangi LV ORI from MILAN hanya dengan pembelian 1 SET PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC @ ELEGANCE.




Bagi berdarah mata dan hidung tengok koleksi LV Classic yang tak lapuk dek zaman ni. Walaupun mahal still ade yang beli dan nak dapatkannya..sebab kepuasan diri.





Kenapa Yana nak sangat you all pakai PB nih?? Sebab PB ada banyak kelebihan yang takde pada korset lain. 7 sebab utama kenapa perlu bertukar kepada  BAJU DALAM MAGIC ni..


1. Produk Superbrandsdalam 200 jenis korset Premium Beautiful adalah korset yang terlaris dipasaran. Bile dengar jer superbrands maksudnya produk tu mesti tinggi kualiti dan tinggi permintaannya.

2. Lifetime warranty - Fabrik PB Elegance sangat tahan dengan kuku yang panjang. PB yang rosak, patah atau koyak boleh dihantar baiki secara PERCUMA

3. Fabrik bermutu tinggi (akwatek dan akwadyne) - menggunakan teknologi maju dari 3 negara. PB juga mempunyai aliran udara yang baik, anti peluh dengan serapan peluh yang baik dan semestinya anti bakteria.

4. Buatan Malaysia - PB menggunakan teknologi 3 negara maju iaitu US untuk jahitan, German untuk fabrik dan Korea/Jepun untuk batu mineral/seramik.
5. Teknologi Far Infra-Red Rays (FIR) - FIR menggetarkan molekul air dalam badan tanpa kita sedar sambil meningkatkan metabolisme badan dan peredaran darah.

6. 360° Pergerakan - memudahkan pergerakan sewaktu solat, boleh dipakai semas bersenam atau zumba ataupun aerobik. Malah PB turut mendapat pengiktirafan dari persatuan pakar tulang belakang dunia.

7. Direka khas mengikut tubuh badan - PB dihasilkan untuk merawat 70% kesihatan dan 30% kecantikan.

Peluang menangi LV PERCUMA hanya tinggal 10 hari jer lagi. rugi kalau you all tak ambil peluang ni. dapat LV percuma yang harganya ribu riban. Bukan beli kat Malaysia tau tapi dari ITALY!


Syok ke syok?
memang pengsan la kalau ada dalam koleksi.



PROMOSI BUY & WIN LOUIS VUITTON HANDBAG FROM ITALY
CLOSING DATE : 28 FEBRUARY 2017


Apaaaaa!!!!! Dah tak lama dah promosi ni nak berakhir??
Cepat-cepat dapatkan peluang walau 1 tiket untuk menang LV nie.

10 HARI LAGI!!!

Macam mana nak dapatkannya??

wapps or call yana direct untuk peluang dapat LV FREE.



010-6273397
Yana
PB Expert Kuala Terengganu

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...