17 February 2017

Real Testimoni Skincare Infenence by SHOM

Assalamualaikum..selamat pagi..

Real testimoni dari CDM Salleha yang awal-awal lagi dah dapat trial set dari SHOM. Untungnya jadi CDM ni!! Asal produk baru keluar jer mesti dapat test dulu.




Rasa macam nak pecahkan je kaca yang sal tengah bersandar tu!!!
Haha.. Sebab tak boleh sabar nak tunggu february. February nanti baru dapat beli new set skin care terbaik #Infinence ni.
Sal dah cuba Infinence ni.
Dua bulan lepas SHOM belanja sal full set Infinence sebagai tester product.
One word je nak describe INFINENCE ni... AWESOME!!!!!!!! 

✔️24 hours hydration. 
✔️Mosturizing effect after 24 hours in single application. 
✔️Yang hari-hari pakai makeup sangat-sangat 
WAJIB CUBA!!! 

Sebab apa?
Sebab confirm mascara tak kan melekat bawah mata. Tak kisah la apa brand mascara pun uol pakai, confirm time nak solat tu rasa seronok je nak cuci muka.
Sel kulit mati terus tanggal tanpa pengelupasan pun.
Jerawat pasir senang-senang je keluar sendiri...
Jerawat nasi cepat kering...
White head tepi hidung tu memang tak sempat la nak bersarang lama-lama.
Sekian pengalaman sal selama dua bulan cuci muka dan jaga muka dengan Infinence... 

#TheBestSkinCare

****************************************

Real testimoni dari BCDM Safriza Azwani yang dah try 2 jenis dari series Infinence.

Infinence best gilerrrrr! ❤
Saf dah habis berfacial dengan Infinence Cleansing Mousse and siap-siap letak Infinence Reviving Serum jugak on to my face!
Taktau kenapa tangan ni asyik dok usap muka sendiri jer sebab kulit muka lembab and terlebih lembut dari biasa!
Pastu wangi pulak tu bau bunga-bunga. Masa facial tu boleh plak rasa macam tengah facial dalam kebun bunga
Ni nak share ni. 
Lagilah Saf teruja bila serum Infinence ni dalam 28 hari jer boleh bantu kurangkan 22% kedut pada muka dalam 30 hari boleh kurangkan 16% dark circle bawah mata tu! Best kan?
Memang tak rugilahhh beli Infinence! Dahlah murah pulak tu! ❤


 


#JatuhCintaPandangPertama
#AwatBestSangatInfinenceNih


Nak order??
Wapps yana terus lah yer.. 

010-6273397
Yana

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...