22 February 2017

Testimoni Terbaru Premium Beautiful 2017

Assalamualaikum dan selamat petang semua...

Rindunya yana nak bercerita dengan you all. Terasa lama tak bersembang dengan blog readers yana ni kan... maaf lah yer 2 minggu ni sedikit buzy dengan aktiviti siapkan kedai rakan kongsi yang baru. 


Post kali ni yana nak share testimoni terbaru dari pemakai PB yang tegar. Yana nak share lah sikit dengan you all semua pasal kelebihan pakai Premium Beautiful ni dari segala ceruk masalah wanita. Dari zaman anak dara perut buncit, dah beranak still buncit, pregnant, bersalin dan berpantang dengan PB, sakit belakang, badan besar, asset jatuh dan macam-macam lagi.

ADA JUGA YANG SANGGUP HABISKAN BERIBU DUIT UNTUK KURUS TAPI HASILNYA MENGHAMPAKAN.

Tipu kalau bercakap kita tak nak nampak cantik walaupun untuk diri sendiri. Bayangkan bila nak beli baju yang berkenan dihati bila test jer tak muat..kecik.. takde saiz sesuai.. frust kan? Sebab tu la yana pakai Premium Beautiful. Senang nak sarung baju idaman tanpa rasa kesian pada diri.

Dibawah ni Yana share banyak testimoni dari pelbagai masalah wanita yang lazimnya dihadapi.

Jom baca sikit perkongsian dari pengguna tegar Premium Beautiful mana tau ada yang sama macam you all. At least da yang da tolong jawabkan masalah tu boleh ditangani dengan Baju Ajaib ni.



TESTIMONI 1 : BERHABIS RIBUAN RINGGIT UNTUK KURUS


kisah benar...SAYANG SUAMI PUNYA PASAL..

Perut Yanie terlalu buncit selepas bersalin secara pembedahan.

Yanie adalah ibu anak tiga yang KERAP MURUNG selepas melahirkan bayi secara czer.

Nak pula suami mula tegur bentuk badan mula jatuh dan mengeleber.

Habis semua produk kurus dan segala jenis corset Yanie dah cuba. Hinggakan lebur puluhan ribu ringgit untuk pusat rawatan perlangsingan. Tapi hasilnya biasa-biasa sahaja.. malah Yanie sudah tidak sangguh merelakan perut di tenyeh dengan besi panas setiap kali sesi rawatan.

Hinggalah Yanie nekad mencuba premium beautiful corset setelah jumpa blogger CDM Salleha Roslan. Sebulan selepas pakai premium beautiful corset, bentuk badan Yanie terus cantik terbentuk macam anak dara.

Masalah ngilu luka jahitan dan sakit pinggang kesan dari pembedahan juga tiada lagi.

Sekarang ini Yanie senyum sampai ke telinga, bila hari-hari pujian suami menusuk ke hati. Siapa yang tak suka di puji suami sendiri kan..

- Puan Yanie, ibu anak 3





TESTIMONI 2 : SET BERPANTANG TERBAIK


Ana mula pakai PB ni lepas melahirkan anak keempat, masa tu baby dah berumur 6bulan. Memang agak terlambat jugak pakai, sebab seeloknya PB ni pakai masa berpantang baru dapat reshape body balik. Tapi walaupun terlambat, baju masa anak pertama dah muat balik, padahal anak dah 4 orang. Masalah bila ank ckup 1 thn...berat ana akan 10 kg btambah...takutnya... Sekarang tidak lagi!!!Alhamdulillah 10kg tu dah hilang kerana PB dah ready bekerja untuk Ana.
Reshape balik dengan PB! Terima kasih Premium Beautiful.

- Puan Ana, ibu anak 4




TESTIMONI 3 : SET KURUS IBU MODEN 


Ika mula pakai PB ni lepas melahirkan anak kedua, masa tu baby dah umur 7bulan. Memang agak terlambat jugak pakai, sebab seeloknya PB ni pakai masa berpantang baru dapat reshape body balik. 
Tapi walaupun terlambat, baju masa anak dara semua dah muat balik, padahal anak dah dua orang. Masalah keputihan pun dah berkurang. Sekarang berpantang anak ketiga, PB dah ready bekerja untuk Ika. 
Reshape balik dengan PB! 
Terima kasih Premium Beautiful.

-Puan Ika, ibu anak 3


TESTIMONI 4 : HILANG SAKIT PINGGANG


DAPAT BONUSS BESAQQQ..

Mula2 tu Laily try sarung sebab sakit pinggang ja pon..
Tapi tak sangka boleh turunkan berat sekali..
Rasa sakit hati bila kawan2 ckp..
"Boleh ka kuruih kalau sarung tu"
Boleh jadi ka..???
Ha..nah ni Laily buktikan..boleh tgok sendiri kot no..
Sgt mudah dengan #PremiumBeautiful ni..
Belum cuba belom taww😊😊

- Laily



TESTIMONI 5 :  PERUT BUNCIT TERPAKSA HILANG


Masalah yg sangat ketara sebelum pakai Corset Premium Beautiful adalah.. perut BUNCIT yg teruk sampai ada yg tegur.. eh.. eh... Hang mengandung ka.. berapa bulan dah??

Mak aiii.. Mana nak letak muka ni??? Rasa mcm nak marah pon HADO time tue!!! Merah padam jugak la muka ni tahan Malu..

TAPI.. skrg.. tidak lagi.. size baju dari size XXL dah bertukar ke size L bag hang!!! Nak beli baju apa pon.. design yg mcmana pon.. dah senang sekarang ni.. x payah la 2/3 Naik turun Mall nak pilih design baju yg berkenan di hati & saiz yg sesuai dengan Kita..

Masaalah perut BUNCIT hilang.. keputihan dah tiada.. sembelit pon dah pulih.. on time jer membuang!!

- Puan Maslita



TESTIMONI 6 : MEMUDAHKAN PEMBUANGAN



Mula pakai sebab saya nak jaga badan..tapi tak sangka dapat jaga semua bende.
Saya ni suka makan kuat makan, dengan PB die dpt totlong saya kawal makan..saya suka workout tapi kadang kadang saya tak dapat pergi, tapi saya tak risau sebab saya ade Pb bersama sama dengan saya.
Lepas pakai PB, saya hari hari pergi membuang boleh dikatakan setiap pagi..tepat masa pulak tu..hehe..jam 10 pagi..padahal sebelum pakai pb saya ni jenis payah membuang, klu dlm seminggu hanya dlm 2,3 kali sahaja. 
Best pakai PB mcm2 die bantu saya dlm penjagaan tubuh badan dan kecantikan😊

- Cik Linda


TESTIMONI 7 : SET BERPANTANG TERBAIK


Ramai rupanya yang masih tak tahu anak dara pun boleh pakai premium beautiful. Sebenarnya, Yaya dulu pakai premium beautiful masa zaman anak dara lagi. Walau badan nampak kecil tapi kita sahaja yang tahu bahagian  mana yang bermasalah. Alhamdulillah niat pakai premium beautiful untuk kurus sahaja tapi masalah lain pun dibongkarkan sama. Antaranya:

Darah ketul keluar dengan banyaknya selepas pakai premium beautiful, masalah keputihan dah berkurang, selamat tinggal pada punggung leper dan lebar, selulit semakin pudar, lengan mengecil dan tiada lagi episod gastrik. 

Sekarang yaya dah berkahwin dan mempunyai seorang anak. Beruntung nya bila dapat pengalaman berpantang dengan premium beautiful. Memang badan cepat mengecil dan kembali ke bentuk asal. Yaya sejujurnya mengaku memang premium beautiful banyak membantu yaya masa dalam pantang. 

Kalau yaya belum lagi pakai premium beautiful, mungkin sampai sekarang yaya tak akan dapat bentuk badan idaman yaya. Alhamdulillah, mula dari awal ye.

-Puan Yaya, ibu anak 1



TESTIMONI 8 : SAKIT BELAKANG


PENAWAR SAKIT BELAKANG BERUBAH KEPADA PEMBENTUKAN BADAN 

Siapa yang tahan kalau sakit belakang sampai ke tahap nak duduk depan pc buat kerja pun rasa sengal yang amat.. apatah lagi nak berdiri.., berjalan ke hulu kehilir.. kalau jenis yang suka berjalan macam ety ni, blh bayang kan tak macam mana nak drive sana sini.. Mulanya, ety nak sarung premium beautiful sebab kalau boleh ett nak mengurangkan sakit belakang.. Tapi ety biarkan dulu sebab ingat kan tak serius sangat kan.. Bagi ety cukup sekadar urut dua tiga kali je nnti ok lah.. Tapi sebagai pengurus restoran fast food, tulang belakang dah jadi tonggak untuk bekerja.. Lepas dah setahun bekerja, sakit belakang jadi makin serius pula.. Duduk tak sampai setengah jam dah rasa sengal sangat dari bahagian bahu smpai keseluruhan bahagian belakang.. lepas tu ety nekad pakai pb.. alhamdulillah selepas dua bulan, masalah sakit belakang ety hilang boleh dikatakan drastik jugak la.. Ety boleh bekerja dengan selesa.., jadi semakin aktif pula.. Then.., ety tak sangka pula, masalah2 lain seperti keputihan dan haid tidak teratur pun blh diselesaikan.. dlm masa yg sama, pb juga memberi bentuk badan yang tip top dan berat badan yang ideal untuk ety walaupun ety memang jenis seorang yang tidak mengamalkan diet yang betul dan tidak mempunyai masa yang cukup untuk menggayakan cara hidup yg sihat..

- Puan Ety


TESTIMONI 9 : SET BERPANTANG


2x HAMIL 2x BERPANTANG
---> kekal slim dengan PREMIUM BEAUTIFUL
Berbaloi ke beli PB?

Ana rasa berbaloi sebab Ana beli 1x je tapi Ana pakai sungguh2..
Pernah dulu sedih sbb setahun pertama kawin period tak teratur n masih tak mengandung... Kadang nangis sampai stress... Lepas jumpa PB, dlm tempoh 2bulan kemudian disahkan hamil alhamdullilah...

Alhamdullilah skrg da jadi mother of TWO.... Dari masa anak pertama n skrg anak ke2 Ana masih pakai Premium Beautiful yg sama & pakai ketika berpantang..
Happy tau bila masih lagi mampu kekalkan bentuk badan & berat ideal selepas berpantang dengan PB. Orang kata RUGI BELI PB, Ana kata UNTUNG PAKAI PB sebab terpaksa maintain body anak dara.

Masa berpantang la masa paling sesuai utk kurus sbb badan tgh lembut, pantang pemakanan, waktu makan terjaga... Mudah sgt nk alih lemak n bentukkan balik badan tu...

Siapa yg nak UNTUNG LEBIH mmg Ana suggest pakai PB xkira la sebelum ke semasa ke selepas berpantang sbb PB Baju Dalam yg boleh dipercayai oleh semua wanita  😍

-Puan Farhana Ramli, 32tahun


TESTIMONI 10 : SET KURUS 

- Puan Safriza, 32 tahun




TESTIMONI 11 : SET BERPANTANG


- Puan Aisyah, ibu anak 2


TESTIMONI 13 : KURUS TAPI BUNCIT





TESTIMONI 13 : MENGUATKAN RAHIM SELEPAS GUGUR




TESTIMONI 14 : SET BERSALIN CZER




Sakit hati bila lepas bersalin orang tegur 'gemuknya badan kau!' Tapi walaupun sakit hati tu lah pembakar semangat untuk Kakjah turunkan berat badan balik. Kakjah bersalin secara C-sect jadi memang tak dapat nak berbengkung lilit ketat macam orang bersalin normal kan.

Nasib baik jumpa pb tak sempat nak tepu lemak dalam badan & punggung ni. Dan terpaksa jugalah kakjah hilang inci secara tak sengaja. 

Mudahnya nak kurus dengan Pb , sekarang semua baju masa kurus dulu dah boleh sarung balik.


TESTIMONI 15 : SET KURUSKAN BADAN & AWET MUDA


Sebelum saya memakai Premium Beautiful, saya mengalami sakit belakang yang amat teruk disebabkan memandu jarak jauh untuk ulang alik dr rumah ke tempat kerja setiap hari. 

Alhamdulillah selepas memakai Premium Beautiful, sakit belakang semakin berkurangan dan yang paling saya terkejut sekali bila saya dapat trunkan berat badan saya sebanyak 10kg dalam masa 4bulan penggunaan Premium Beautiful!

Selain daripada itu,  saya juga dapat kembalikan bentuk badan saya dan tampil yakin apabila berhadapan dengan orang ramai. Sekarang saya tidak segan dah nak memakai dress yang mengikut bentuk badan saya. Tambahan pula,  saya tidak perlu diet teruk untuk kuruskan badan. Saya sangat berpuas hati dengan korset Premium Beautiful! Memamg terbukti direkabentuk untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan.



Dah hadam semua testimoni yang kat atas tu?
 Banyak kan kegunaan Premium Beautiful...bukan setakat u tuk kurus jer tapi banyak lagi sebab lain yang nampak jer remeh bila baca testimoni ohhhh boleh rupenya... ada tak tercakap macam tu?



Nak pakai PB wapps yana terus di 010-6273397

Promosi peluang menang LV percuma sehingga 28 Feb 2017




LIYANA
PB Expert Kuala Terengganu


Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...