25 March 2017

BUKTI KEJAYAAN YANA BERNIAGA PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum semua...

Yana nak share satu post pasal bukti kejayaan yana berniaga Premium Beautiful. Apa tu Premium Beautiful? Alaaaaa you all senang cite yana jual baju dalam jer la. Yana buat secara full time dan hanya melalui online. Kedai online ni senang tak perlu nak sewa kedai, bayar pekerja, bayar maintenance dan so on.

Memula yana berniaga Premium Beautiful tanggal Jun 2013. Masa tu memulanya yana nak pakai jer Premium Beautiful sebab baru lepas keguguran 3 baby. So ini salah satu ikhtiar yana u tuk dapatkan anak. Alang-alang dah pakai tu yana selalu jugak share pasal pengalaman yana berPB sampailah satu hari ramai strangers wapps tanya macam mana pakai dan boleh lekat ker lepas pakai? Dari situ semuanya bermula. Dari buka mulut untuk bercerita. Testimoni sendiri sangat bernilai.

Bukti kejayaan yana bermula bila yana di rai dengan gemilang masa naik stage untuk award SALES MANAGER. Masa tu sales yana terkumpul sebanyak RM20,000. Memula nak start tu nampak mustahil jer tapi dengan bimbingan mentor dan group support yang ada yana campak jauh-jauh kerisauan tu.

Ambik award masa tengah pregnant 7 bulan. Banyak memori masa ni. Kene chicken pox masa hari ambil award paling win sekali. Hahaha


Selang beberapa bulan tu yana naik stage lagi. Masa ni yana baru jer lepas bersalinkan anak kedua. Kali kedua naik stage untuk award SALES SENIOR MANAGER dengan sales terkumpul RM60,000. Yana naik dengan 3 orang rakan kongsi yang masing-masing ambil award SM dan SSM.

Nampak tak badan yana mula ada shape. Sebab yana sarung Premium Beautiful masa berpantang. Lepas gugur dulu start sarung PB sampai lah pregnant lepas tu boleh pakai untuk berpantang. Kini yana pakai sebagai baju dalam harian. Jimat duit tau!


Tahun lepas bulan Mac kalau tak silap yana naik stage lagi dengan title DIAMOND SALES MANAGER. Sekejap jer masa tu sales Yana dah terkumpul sebanyak RM180,000. Yana tak pernah terbayang yang yana mampu buat sales sebanyak tu. Client yang pakai Premium Beautiful pun ramai ada yang pakai nak hamil, masalah sakit belakang, keputihan, masalah keguguran. Niat utama yana nak membantu kaum wanita untuk hadapi masalah kesihatan secara dalaman dan luaran.

Masa ni yana pakai baju impian. Ada leretan kain yang boleh sapu lantai. hihihi..once dah merasa baju grand giler tu yana terpikir next time tak nak dah pakai leret-leret ni sebab berat nak bawak..hehehehe.. cukup lah sekali!

Award kat atas tu cuma sebahagian dari celebration syarikat. Yana ada juga dapat award dari group support yana iaitu TOP LEADERS CIRCLE (TLC).


Top Sales Award pun Yana ada dapat. Yang ni untuk orang yang achieved 1000bv setiap bulan. Yang ni khas dari group TLC.

Sepanjang buat bisnes selama 4 tahun ada jer event syarikat dan award kelas yang disediakan. Kerja yanaa cuma grab peluang dan buat sungguh-sungguh. Bila buat kerja ada yang menghargai memang sangat happy dan teruja. Belum masuk bab bayaran BONUS yang tak pernah miss lagi setiap bulan. Nak berapa ribu sebulan cakap jer. Work together dengan mentor in shaa Allah boleh capai semua tu. Yana pernah merasa bonus 4-5 angka sebulan. Sekarang ni yana usahakan untuk capai 5 angka gemuk setiap bulan. Nak income besar usaha dan tindakan kene berterusan dan besar jugak la. Palimg penting doa dengan Allah dulu semoga segala perancangan mendapat keizinan dariNya.

Group support TLC. Kami tak mengenali satu sama lain sebelum ni tapi dalam bisnes kami rapat dan saling membantu.



Full OOTD dari kami semua. Tahun ni group kami makin berkembang. Bisnes online adalah bisnes networking. Kami membantu orang yang ingin menjana pendapatan kedua. Income solid dan gemuk setiap bulan.
Formula penting dalam bisnes adalah ILMU + BERTINDAK + RUJUK = KEJAYAAN.


Yana pernah jugak pergi trip free dengan syarikat ke Vietnam. Satu lagi bukti kejayaan yana dalam bisnes ni.

Hari pertama sampai di Vietnam. Yana dan kawan-kawan dijamu dengan masakan di kedai 


Pengalaman mencuci mata dan membeli belah di Bent Tenh. Rambang mata tau tengok kain prada lace dan kain pasang.


Next trip nak ke Tangalooma Island, Gold Coast. Tak sabar nak ke sana dengan rakan kongsi. Main air tengok dolphin dan ikan paus depan mata. Belum masuk luncur pasir lagi. Wuhuuuu... 
Nak merasa sendiri fish and chip kat sana dan nikmati panaroma langit biru dan laut jernih seluas mata memandang.

Nak ikut yana pergi bercuti?? 
Jom la you all... best tau hotel 5 bintang, makan vip, ada duit poket, flight tiket pegi balik free.

Nak ikut yana jom.. wapps yana terus okay;)

0106273397



LOVES,
Liyana



Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...