26 March 2017

HEALING CRISIS PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum..
Entry kali ni nak cerita pasal healing crisis.

Apa itu Healing Crisis?
Healing crisis ni kalau you all nak tahu, ia adalah TINDAK BALAS selepas gunakan sesuatu. Kira effect pada badan kita selepas makan, minum dan pakai sesuatu untuk kesihatan bdana kita.


Healing crisis ni macam PEMBONGKARAN DALAMAN BADAN seseorang.

So, sekarang ni Yana nak sharekan healing crisis selepas pakai PREMIUM BEAUTIFUL korset dengan you all. Sebab ramai juga yang lepas pakai ni dia mula rasa macam-macam pada badan dia kan.

Healing Crisis sebenarnya bagus tau. Sebab ia adalah bukti apa yang you all amalkan tu memang sedang bekerja untik badan you all. Good feedback la untuk badan kita sebenarnya.

Macam Yana sendiri pun masa memula pakai Premium Beautiful ni, memang asyik sendawa dan kentut jer. Rasa menyucuk kat bahagian rahim tapi selesa. Masa period datang tu darah keluar berketul-ketul. Kalau dulu period yana 10 hari lepas jer pakai PB period yana jadi 7 hari.

Healing crisis ni dia ikut badan kita tau. Ada orang sehari jer dia akan rasa mneyucuk sana, menyucuk sini. Tak selesa sana, tak selesa sini. Itu semua terjadi sebab FIR Premium Beautiful dah dapat DETECT masalah dalaman badan kita.

Proses ni terjadi kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku. TAPI jika you all mengalaminya JANGAN PANIK! Kerana ianya adalah positif. Ia adalah petanda penyakit you all sedang dibaikpulih. Antara tanda-tandanya :

1. Sakit Kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan juga you all minum air secukupnya.

2. Sakit Tulang Belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ianya adalah tindakan awal untuk menyelaraskan tulang belakang.

3. Terkentut dan Sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak didalam badan bermakna badan you all berasid.

4. Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi proses ini berlaku kerana semasa memakai Premium beautiful badan kita ni seperti dalam proses mengurut.

5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan buah dada seperti zaman remaja eauuuwwww :D

6. Gatal-gatal pada anggota badan dan tempat tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku.

Teruskan pakai Premium Beautiful untuk keluarkan toksid berasid dari badan. Jangan gantung PB you all yer bila simpton healing crisis ni terjadi. Sebaiknya teruskan sabar pakai Pb you all dan banyakkan bersembang dengan agent yang pakaikan you all Premium Beautiful tu.



Ni Premium Beautiful Classic (Hitam)
dan Premium Beautiful Elegance (Silver Grey)
Harga Premium Beautiful ni bermula dari RM429 jer.



Ni Jadual Healing Crisis. So you all boleh check apa dia masalah yang you all hadapi lepas pakai Premium Beautiful. Bila dah kenalpasti masalah, baru you all akan perasan yang selama ni badan you all bermasalah di beberapa organ badan. Semua ni terjadi biasanya akibat dari pemakanan kita yang tak dijaga dengan baik.

Share sikit testimoni best Premium Beautiful ni dengan you all yang tengah mencari-cari kelebihan PB Korset ni kan.





Yana suka share pengakaman sendiri pakai Premium Beautiful. SebB dari pengalaman se diri tu Yana lebih mudah nak sampaikan pada orang lain yang nak sihat dan cantik dengan cara murah dan selamat.














You all yang grab full set PREMIUM BEAUTIFUL bulan ni akan dapat diskaun RM300 dan serum INFINENCE bernilai RM189.

FREE FITTING dan CONSULTATION boleh contact yana yeaaa
Liyana Tahar
010-627 3397


Seluruh Malaysia Yana boleh pakaikan.
Harga in shaa Allah termurah dengan kualiti terbaik untuk you all semua.


Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...