16 March 2017

Infinence Skincare..Terbaru dari SHOM

Assalamualaikum semua.. selamat berhujung minggu..
INFINENCE??
Yup... produk skin care terbaru dari SHOM.. sangat murah dan berbaloi dimiliki serta tahan lama.

INFINENCE SKINCARE!



Yana pernah terpikir nak beli skin care jenama M masa tu dah siap bawak duit da nak beli sebab dah test pakai tapi bile time nak bayar dengar kene habiskan hampir RM1500 dengan harga ahli terus simpan balik duit tu.. bukan apa dalam kepala yana just dalam RM300-RM600 whole set. Tapi ada syaratnya nak dapatkan harga tu.. yana kene daftar ahli dan beli barang pada hari yang sama baru dapat diskaun ahli. Soo... takpe lah yana balik dan continue pakai Safi Rania produk Malaysia.
Tapi... sekarang SHOM dah keluarkan produk baru. Skincare yang setaraf dengan jenama C, jenama D malahan jenama M dengan harga yang lebih murah dan tahan lama.

KENAPA INFINENCE UNIK?

● Menggunakan formula terkini satu-satunya dalam pasaran
● Dihasilkan dengan Sel Tumbuhan Aktif dari Perancis
● 5 jenis sel tumbuhan aktif yang unik
● Dipaten oleh bioteknologi
● Setiap botol mengandungi Jutaan sel tumbuhan yang aktif
● Dibuktikan secara klinikal
● Dihidrat, dilindungi, diperkuat dan diaktifkan dalam 28 hari 

Infinence Skincare TIDAK mengandungi bahan kimia terlarang seperti:- 
✔ NO SD-Alcohol
✔ NO Mineral Oil / Silicon Oil
✔ NO Petrolatum
✔ NO Sulfate Surfactants (SLS/ALS/SLES/ALES etc)
✔ NO DEA / MEA (diethanolamine/monoethanolc)
✔ NO Parabens
✔ NO MIT / MICT Preservatives
✔ NO Artificial Colorants





Produk Infinence ada 5 jenis
Pencuci
Day cream
Night cream
Toner
Serum

Each one ade kelebihan dan kegunaan yang berbeza. Yana share lebih lanjut kat bawah yer...















CARA PENGGUNAAN SET INFINENCE


Penjagaan Kulit Waktu Siang
(PENCUCI + TONER + SERUM + KRIM SIANG)

Penjagaan Kulit Waktu Malam
(PENCUCI + TONER + SERUM + KRIM MALAM)


Untuk Penjagaan Kulit Tegang dan Hilangkan Kedut
(PENCUCI + SERUM)


Untuk Melembapkan Kulit 
(PENCUCI + TONER)


Untuk Dijadikan Mask Sewaktu Tidur
(PENCUCI + KRIM MALAM)


TESTIMONI PENGGUNA INFINENCE SEAWAL 3 HARI




Nak cuba set Infinence? 
Sekarang ada promosi tau
BELI 1 SET PERCUMA SERUM
Wahhhh untung ada 2 serum tau. Dah la tahan lama tak risau da.

Promosi sehingga 31 MAC 2017


Wapps yana 0106273397


Loves,
LIYANA

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...