13 March 2017

Merai Majlis SM/SSM Award Mac 2017

Assalamualaikum dan selamat petang semua..

Tahun 2017 ni kali pertama yana meraikan TLCians yang naik stage untuk ambik award Sales Manager dengan sales terkumpul RM20,000 dan Senior Sales Manager dengan sales terkumpul RM60,000. 

Hari Jumaat yana luangkan masa di Stokis Shah Alam dan Stokis Klang untuk ambil stok. Nanti yana share picturenya ok. Kali ni nak share pasal event dulu yer..hihihi....

Nah yana belanja picture kat IDCC, Shah Alam pada 11 Mac 2017.


Kak Sal inspirasi yana. 
Kisah kami lebih kurang serupa. 
Tak sabar nak siapkan semuanya dan keluar dari belenggu yang menghimpit diri. 
YES! YOU CAN DO IT!


Kami orang asing. Kami rapat kerana bisnes. Kami bernaung di bawah group yang sama. Kami dulu pun takut-takut. Kami dulu pun malu. Kami dulu pun tak reti bercakap. Kami dulu pun tak pernah berniaga. Tapi kami ade matlamat dan ada perkara yang nak dicapai. Kerana itu kami buat bisnes yang makin digilai ramai. 
Bisnes networking yang mudah kerana gamda masa dan ganda tenaga.



"Yana sempat lagi nak siapkan Car Fund dan DDM 2017. Diamond Nite ade lagi bulan 12.. siapkan awal-awal dari bulan 3 ni. Sekejap jer rasa cabarannya lepas settle semua memang puas hati sangat."




Congratulation Fad untuk award pertama dalam bisnes. Macam Qila tulis "Lets Fly Higher".
usaha sehabis daya buat sampai jadi confirm puas hati.

 

 Si cantik manis ni namanya Qila. Mak kepada Fad dalam bisnes ni. Kami rapat kerana bisnes daripada stranger kami berkenalan dan kini lebih macam adik beradik.


 

Mentor yana yang selalu buat yana teruja nak tengok apa yang Saff dress up setiap kali event. memang terpukau dengan design baju dan makeup. kali ni Saff tak berapa sihat tapi manis menawan tu tetap terserlah. Penangan skin care terbaru INFINENCE tu. 
 


 

 Nak bergambar memang banyak cabaran...Nampak tak si Ajwad tu macam bersedia nak menerkam.. hihihi..tak terasa pun terbeban dengan anak-anak sebab bisnes ni merapatkan hubungan yana dan anak-anak. anak-anak lah penguat semangat yana untuk terus buat sampai berjaya.


 

 Unsung heroes...suami-suami disebalik tabir setiap isteri. 
Thank you abang sanggup drive dan jaga anak-anak sepanjang event.


 

 Suami dan CDM Abg Al-Faath.
Abg Al-Faath pesan "Jek balik ni buat blog..pegang pasaran JTX kat Terengganu. Belajar buat blog dengan Saff...Saff terrer blog."
 



 Tiket idaman hati...Bulan $ ni yana rai orang dulu... Next stage in shaa Allah bulan 12 yana pulak dirai. Ya Allah tak sabarnya!!!

 

Kak Sal tengah hembuskan semangat dan kata-kata dorongan..
perasan dah Pn Saff kat belakang tapi buat-buat tak nampak..konon-konon gambar candid la..hihihi

 

 Bersemangat Kak Sal nak yana siapkan 2 exam tu. Kalau top mentor sendiri cakap BOLEH! SEMPAT! so yana sendiri mesti bolehkan dan sempatkan jugak. Alahhh COPY PASTE jer punn.

 

 2 dara pingitan 2 isteri orang.. tapi gaya kitaorang ade macam mak-mak ker?? takderkan... sebab masing-masing berkawan baik dengan Premium Beautiful sebab tu badan jadi terletak cantik.

 

Mentor CDM Al Faath tengah distribute tiket Diamond Night. Tunggu tau..tak lama dah bulan 4 ni dah..


 

 "Yana...awak nak tak tiket Diamond Night?? tanya Kak Sal time ni..
Yana?? "Nanti Yana tanya Jek dulu..rasa ok jer Kak Sal..

 




 


Ada lagi gambar-gambar yang tak dapat... setakat ni dulu perkongsian yana... next tunggu event bulan 4 pulak yer... Ya Allah tak sabarnya nak pegi.. eeehh ehhh 18hb Mac ade kelas ok.. terlupa plak..


Buat bisnes ni mudah sebab ada supplier yang kukuh, group support yang kuat, syarikat bina sendiri sampai jadi dan ilmu diberi percuma.


Loves,
LIYANA

 

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...