23 April 2017

Diamond Night 2017 "The Great Gatsby"

Assalamualaikum semua..

Event dah hampir seminggu berakhir..hari ni baru berkesempatan nak upload gambar di blog. 

Tema kali ni Gatsby The Great..bling-bling gitu... tapi yana pakai biasa jer. Tunggu next stage bulan December nanti yana naik pentas baru bergaya sakan. Dah siap tempah dah designer kecil molek tunggu habis exam dulu. Hihihi...

Ootd yana masa Diamond Night di Setia City Convention Centre. Cantik tak? Hihihi

Dress : liyana tahar
Jacket : liyana tahar
Shawl : liyana tahar
Purse : liyana tahar
MUA : Aisah Meran


Timba ilmu kat mana-mana pun boleh walaupun hal tu nampak kecil tapi bila diamalkan impactnya sangat besar. Tengok macam Saf tunjuk henfon jer kan tapi sebenarnya Saf ajar Yana cara yang betul untuk ambil gambar. Nak ambil gambar pun kene ada ilmu tau. Takde lah perasan sorang jer. ^___^



FOCUS ON US!


Anis Idayu ni rakan kongsi qila tapi hari award baru ni yana ambil peranan sebagai mak jaga anak. Hihihi sebab masing-masing sorang diri jer kan so pandai-pandai la jaga diri.


Kak Ujie Rozianah selalu hulurkan bantuan untuk tempat tinggal yana setiap kali yana pegi KL tanpa suami dan anak-anak. Thank you so much kak for your hospitality <3


I like candid picture!

Tak pernah tak ambil peluang setiap kali ada event. Mr Humble CDC Azlan Deraman yang tak lokek dengan senyuman. Setiap kali berjumpa setiap kali tu lah CDC Azlan pesan "Buat jer..teruskan sampai siap. Dah betul dah jalan yang Yana pilih"

Dinner yana malam tu kebanyakannya dari produk SHOM. 
Memang sedap dapat nikmati hidangan lazat aritu.


Oh my candid lagi! 
Suka sangat sebab nampak real jer kan. Expressi wajah tu penting.

Sebelum event bermula wajib group photo dulu. Nampak yana tak?


Ni last photo dengan Car Fund Achievers. Yana pun ambik aura diorang sebab nak siapkan jugak Car Fund Yana tahun ni. You all doakan yana yer. Tq so much..muaahh

Ni barisan CDM yang dah keluarkan kereta masing-masing. Malam ni la baru Yana tau yang Merc ni macam-macam kelas ada dari A, B, C, E dan lain-lain. Hihi haru kan bila masuk line bisnes baru tau kereta mewah ni.


You all tau tak nak berjaya ni mudah jer sebab Yana follow betul-betul apa yang mentor yana buat. Yana boleh capai apa yang mentor yana dapat. Sama macam you all bila bermula langkah pertama dalam bisnes ni you all jangan risau sebab yana sebagai mentor akan guide dan ajar macam mana nak capai apa yang diidamkan.

Betul dah bila you all pikir "aku nak mula lah..nak ada mentor yang guide dari A-Z". Allah dah buka peluang tu tinggal bertindak jer lagi. 

Nak mula bisnes dan yana tunjuk ajar semuanya boleh terus wasap 010-6273397. 

"SEMUANYA BERMULA DENGAN LANGKAH PERTAMA"


Loves,
Liyana
Business Mentor TLC
#TLCPlatinum
#PBExpertMalaysia


Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...