01 April 2017

Timba Ilmu : Kelas Dolomite


Assalamualaikum..

 Pertama kali tahun 2017 yana ke kelas Dolomite Academy di Gombak. 
Kelas ni diadakan masa 18 Mac 2017. Dua minggu baru berkesempatan buat entry. Maaf tak sengaja delay perkongsian kali ni.

Buat pertama kalinya yana pergi kelas dengan group yana. Biasanya yana berseorangan tapi bila betul-betul komited alhamdulillah Allah bukakan pintu hati rakan kongsi untuk sama-sama pergi sendiri menimba ilmu. Yana tak pernah paksa dan yana tak mengenakan sebarang bayaran untuk datang ke kelas. Semuanya bermula dengan DIRI SENDIRI!


First time jumpa face to face dengan Kak Ana. Memang excited giler hari tu sebab yana berpeluang jumpa dengan salah seorang top mentor yang sentiasa menjadi motivator untuk yana teruskan berjuang dalam bisnes ni. Sebab yana buat untuk anak-anak. Untuk kesenangan mereka akan datang.


Sebelum kelas bermula ambil peluang perkenalkan diri pada Kak Ana dengan bantuan CDM Kak Sal. 



Satu Hati Semakin Di Depan. 
Serupa macam yana dan rakan kongsi. Bila kami bersatu hati masing-masing nampak potensi diri. 

Perjalanan yana bersama rakan kongsi dari Kuala Terengganu ke Gombak. Pickup disetiap destinasi bermula dari Kelulut ke Kuala Terengganu ke Dungun dan last di Kemaman.


Happy mak mentor bila anak-anak datang dari jauh. Alhamdulillah kami sampai juga ke kelas ilmu. Ngam-ngam sampai jam 2.30petang sebelum kelas bermula.

Sesi O-Group bersama BCDM Safriza lepas jer kelas berakhir.


Gambar wajib lepas habis kelas. Bukan senang yer nak bergambar dengan Pakar Motivasi Dolomite.


Wefie dulu sebelum kelas bermula.

Next time yana update lagi gambar rakan kongsi masa kelas bersidang dan lepas kelas. 

Habis je kelas terus bertolak balik ke Terengganu sebab Ahad ada yang bekerja.

Terima kasih semua yang sanggup ambil cuti, tinggal suami, tinggal anak-anak, korbankan masa hujung minggu bersama keluarga untuk datang kelas ilmu. Lepas ni boleh plan lagi ok.


Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...