16 May 2017

Breakfast Paling Sedap di Kuala Terengganu

Hai semua...

Pernah search "tempat makan tersedap di Kuala Terengganu" atau "nasi dagang famous di Kuala Terengganu" tak? Yana yang duduk di Terengganu still search kedai mana yang sedap dan best.

Kali ni yana nak share tempat breakfast tersohor di Terengganu. Tempatnya strategik dengan parking yang banyak, meja yang berderet. Pernah dengar Nasi Dagang Kak Pah di Medan Selera Batu Buruk? Haaaa kedai tu la yang yana nak suggest kat you all yang nak breakfast ni.

Menu utama kedai Kak Pah ni of course lah Nasi Dagang Ikan Iye. Yana yang kurang gemar nasi dagan pun boleh tangkap cintan dengan menu ni setiap kali ke Medan Selera.
Nasi memang tip top sedap pastu ikannya pulak banyak. Servis? Kalau musim cuti memang menunggu sikit tapi alhamdulillah takde lah lambat pun. Sembang-sembang sekejap nasi sampai air sampai. Ok lah tu.

Nak tengok gambarnya tak?  Rugi tak cuba tau. Harga pun berpatutan. Jom tengok kat bawah..

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...