31 May 2017

IKLAN RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2017

Salam Ramadhan ke 6 dah kita..

MasyaAllah sepanjang 5 hari berpuasa ni macam-macam dugaan berlakukan? Nafsu makan pun membuak-buak bila bulan ramadhan jadi bulan pesta makanan.
Dah tak lama dah nak raya ni you all. 

SELAMATTT HARI RAYA! Ehhhh tapinya baju raya..kuih raya.. kelengkapan raya semua dah ade ke belum?? Dah beli baju raya selamattt ke tak body raya you all?

Tak nak tau balik kampung tahun ni ade mata-mata or mulut-mulut yang mengata you all.
.
.
.
.
✔Pregnant ker?
✔Puasa makin kurus tapi kau makin kembang
✔Alamak jijah spare tyre kau!
✔Walawehhh baju cantik dah tapi accessories kau melampau betul (perut berlipat)
.
.
.
.
Yana taknak la you all beraya dalam sakit hati. Tak selamattt tau!

Hari ni yana nak share sikit iklan raya PB..daripada cetusan idea dan garapan director CDM Salha Zain untuk SHOM laburkan puluhan ribu ringgit demi kecantikan kita berhari raya. SELAMATTT!

DAH TENGOK IKLAN RAYA PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE 2017? BELUM TENGOK?

Jom pakat tengok iklan ni dulu nanti boleh rujuk yana okay ^___^ by wasap 0106272397

KLIK LINK KAT BAWAH NI
.
.
.
.
.
.
TEKAN JER PLAY KAT VIDEO
.
.

.
.
.
Da tengok habis da? Boleh jadi iklan raya kelakar of the year? Boleh boleh?!

Fuhhh!! SELAMATTT.
Selamattt ada PB di hari raya.


Dah Selamattt takkan nak selamattt sorang-sorangkan? Tolonglah selamatttkan sedara mara, kezens-kezens, ipar duai sekali.


Woowww!! 
SELAMATTT HARI RAYA SEMUA
Terus anggun bergaya dengan baju raya masing-masing.


Senang je you all nak pakai PB tu boleh terus wasap yana 0106273397. Yana boleh pakaikan kat you all sebab PB Expert memang sentiasa ada stok in hand ^___^


Liyana Tahar
010-6273397
KUALA TERENGGANU
MARANG
DUNGUN
GONG BADAK/KUALA NERUS
CHENDERING/KUALA IBAI/BATU BURUK
BUKIT PAYONG/AJIL/KUALA BERANG







Boleh juga contact rakan kongsi yana di kawasan berdekatan dengan you all

Sharatul Tahar 
013-9264621
Kemaman/Kuantan

Fadilah Nour
019-9928902
Kuala Terengganu/Kepong/Chendering

Aishah Rawi
013-9923140
Durian Burung/Manir/Kuala Terengganu

NorMala
013-9245978
Gong Badak/Atas Tol/Kuala Terengganu

Tengku Aspaniza
019-9821995
Wakaf Tengah/Gong Badak/Bandar KT



Loves,
0106273397
Yana
PB Expert Terengganu

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...