08 May 2017

SPECIAL PROMO PB untuk Warga Pantai Timur

SPECIAL PROMO!


PROMOSI Premium Beautiful untuk warga Pantai Timur. (TERENGGANU, PAHANG & KELANTAN)

PAKAI DULU BARU BAYAR! 

Ehh..boleh ker?
Macam mana? 
Nak pakai jugak?
Harga macam mana? 
Kene bayar berapa? 

Jangan risau terus jer wasap yana 0106273397 untuk dapatkan harga istimewa.


Pakai PB dengan PB Expert je tau



Promosi Rebate RM400 tertakluk untuk belian secara cash dan credit card sahaja.


TESTIMONI TERBARU BULAN MAY

Lagi testimoni baru keluar oven.
⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇ ⬇
17 HARI JER!!

Semua part mengecil 5cm-6cm "TAK MENYESAL BELI". bertahun simpan lemak di badan akhirnya dalam masa 17 hari jer terus hilang inci.
Mula pakai hari tu dengan bra extender. Lepas 2 minggu dah boleh guna cangkuk PB sahaja.

Mana pegi perut menggeleber?
Mana pergi aset jatuh?
Mana pergi lemak yang bersepah?

Semua dah kene SELUK dan BALIK RUMAH masing-masing dah.

Hari ni client call bagitau mak die pun nak beli 2nd set PB. Wooww sangat kan! Sebab maknya memang PB Tegar dari dulu.

www.liyanatahar.com



Loves,
Liyana Tahar
PB Expert K.Trg

Entry Terbaru Yana

Mitos pasal korset Premium Beautiful

Pernah tak buat keputusan tanpa ambil kira pengalaman sendiri? Alaaa orang putih cakap "dont judge a book by its cover"...