25 May 2017

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL : SET BERPANTANG TERBAIK

Salam bulan semua... sebab dah malam kan...hihihi..


Malam ni yana nak share testimoni terbaru dari rakan kongsi yana, Kuza. Berehat hampir setahun dari dunia bisnes sebab mengalami masalah alahan teruk terhadap gadget dan social media. Huhuhu...takpe janji sihat dan selamat untuk baby.
Petang tadi pegi jumpa Kuza untuk mulakan balik lepas setahun berehat. Permulaan gerak kerja yana cekkan blog yang da expired. Lepas tu sembang-sembang berisi dengan buat persediaan untuk testimoni masa pregnant dan lepas bersalin. Masa tengok je gambar memang perkataan pertama keluar dari mulut yana " Woww!"  sebab berbeza giler perubahan badan Kuza.

Yana ada tanya kuza berapa berat badan masa akhir-akhir pregnancy. Kuza maklumkan beratnya mencecah 76kg. Bila bersalin baby Masyitah berat baby sekitar 2.8kg. Maknanya badan kuza yang makin naik masa pregnant. Kuza berpantang kali pertama dengan Premium Beautiful dan perasaan tu katanya berbeza sangat. Dalam masa 2 bulan berpantang kuza dah boleh sarung balik baju-baju lama yang tersekat tang punggung. Kini berat kuza kurang 60kg. Sekejap jer berat boleh turun lepas bersalin sebab hari-hari kuza pakai PB. Dan yana sendiri terkejut tengok badan kuza makin slim. Terus teringin nak bersalin lagi..hahaha

Yana ade share gambar kuza dibawahnya. You all boleh nilai sendiri betapa hanya dengan pakai PB jer badan dah boleh kembali seperti anak dara.
Jangan percaya, tengok jer!

Ni pengakuan sendiri dari tuan empunya testimoni

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Pengalaman berpantang dengan Premium Beautiful. Masa lahir anak pertama kedua ketiga kuza tak jumpe lagi dan tak kenal lagi dengan premium beautiful.....Alhamdulillah lahirkan anak ke empat ni, kuza dah siap2 sarung selama hampir 2 tahun sebelum tu.  

Kali ni cukup berbeza mase dalam pantang. Kalau dulu mak mertua selalu tolong pakaikan bengkung, tapi kali ni, kuza siap2 sarung sendiri je. 😍

Nak ke tandas pun mudah,  tak payah susah2 nak tanggal bengkung dan nak pakai balik. Kalau pakai bengkung biasa, time tanggal tu memanglah senang, tapi... time nak pakai balik tu....  payah bercampur malas. Hahaha betul tak?

Tapi bila pakai bengkung Premium beautiful, zapp zapp...siap! 

Sebab apa kuza cakap best berpantang dengan premium beautiful ni, sebab, kuza boleh dapatkan bentuk badan lagi 💪💪 sebelum pregnant. Yang paling kuza suke. Lagi best bila boleh pakai kancing last, samada long bra atau waist nipper. Biasa sebelum pregnant pakai kancing yang pertama je. 

So.......ini bermakna...? Hehe korang agak la sendiri ye.. 😂😂

Lagi satu kuza nak bagitau, berpantang dengan premium beautiful, langsung takde rase lenguh2 pinggang semasa time menyusu atau tak, lenguh2  betis ke, malah badan sentiasa segar. Susu pun meriah, tengok masyitah tu sebulan naik sekilo lebih. Hehehe...

Panjang citer kuza ni....nak tau lagi meh kuza sambung!! Yang malas nak bace tak payah scroll bawah lah ye..hehehe
.
.
Okay, kuza pregnant cukup2  9bulan 10 hari, berat kuza time tu 76kg, pergghh... berat nanang, kate orang teganu. 😄 Alhamdulillah lepas 2 bulan bersalin, berat dah kembali cecah 59kg. Happy tak payah cakap ye, hehe. 

Korang tau tak, time berpantang badan kita lembut, so......mase nilah kite kerjakan badan kite dengan premium beautiful, maka....nilah hasilnya... 😍😍 Alhamdulillah. Badan sihat segar, lebih aktif, badan terbentuk, susu masyitah pun meriah je. 

Haaaa... you all baca sampai abis tak? Bestkan testimoni kuza. Sampaikan yana sendiri tak sabar nak pregnant dan berpantang balik dengan PB.
Yana ada buat promosi PB Ramadhan beli 1 set CASH pembeli berpeluang medapat rebate RM400, PB Wash, dan Set Kempis Perut. Promosi ni hanya sehingga 29/5/17 sahaja. Wasap jer terus ke
010-6273397
010-6273397
010-6273397
Jangan takut yer sebab takut tu memang sifat normal manusia. Doa jer yang terbaik dari Allah Taala.
Tadi da baca sekarang tengok testimoni terbaru dari Kuza pulak. Ibu anak 4 dengan berat yang makin menurun dan badan makin anggun. Beza kan?

Loves,
Liyana Tahar
PB Expert Malaysia

Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...