10 July 2017

BVSM Penipu

Hai semua..

Lama tak menjengah laman web yana ni. Ada yang rindu celoteh yana tak? Hihi.. Sedikit bizi masa nak menghadapi raya dan memeriahkan rumah terbuka.

Dalam bizi merai hari kemenangan yana still on bisnes. Maklumlah kan bisnes yana buat ni takde nak punch in or punch out ofis pun. Semuanya dihujung jari jer. Tot tet tot tet update status set appoinment settle. Sebulan minimum 2 set PB terjual syukur sangat. Tapi rezeki bulan lepas memang tak dijangka sangat. Yana bersyukur pada Allah bila dapat jual 5 set PB pada strangers. Masing-masing berebut nak dapatkan rebate rm400 dan free gift yang yana tawarkan.

Sebenarnya entry kali ni yana tak nak cakap pasal Premium Beautiful. Yana nak cerita pasal BVSM. 
apa tu BVSM? Bio Velosity SleepMate atau kadang ramai yang kenali sebagai "selimut dhuha". 
Jap lagi yana cerita siapa yang boleh pakai dan kebaikannya.

First nak bagitau yang yana ada dapat wasap berkaitan BVSM. Baru ni yana ade terima wasap dari stranger yang cakap "Saya dah beli cadar biovelosity". Statement agak pelik kenapa tetiba wasap macam tu. So yana bertanya serba sedikit macam biasa dari mana..nama apa.. dan beli dengan siapa. Rupanya customer ni tak tahu cara penggunaannya dan macam mana cara nak basuh. MasyaAllah kesian kat pembeli dah keluarkan duit tapi tak diajar cara yang betul. Kesian sangat tau. client yang pernah beli dengan yana..yana siap terangkan cara pakai, cara basuh, sabun yang digunakan bukan soflan or dynamo tapi pencuci khas untuk bvsm sahaja.



Sebab tu la you all nak beli sesuatu produk especially produk SHOM macam BVSM, Premium Beautiful kene cari agent yang berdaftar dan aktif. In shaa Allah you all akan diberi layanan vip dari segi service masa sales dan lepas sales.

Antara kebaikan Pelapik Tilam Biovelosity Sleepmate ni 

1. Dengan hanya baring, sentuh, peluk, lihat atau tidur dengan BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti:

- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan Gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/ Kaki

2. Melancarkan peredaran darah punca berlakunya pelbagai penyakit

3. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

4. Menambahkan tenaga secara semulajadi dan menyegarkan badan.

5. Melegakan kepenatan dan kesakitan

6. Meningkatkan kadar metabolisma badan. Boleh kurus la bila tidur dengan BVSM ni.

7. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel badan

8. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imunisasi.

9. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan.

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara semulajadi.

11. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini juga sangat sesuai digunakan bagi yang menghadapi masalah seperti:-

Strok/ Minor Strok
Gout

Kencing Manis

Sakit Jantung

Asma/ Semput

Imsomnia

Sakit Sendi

Penyakit Mistik ( Gangguan Sihir )

Sakit Jiwa/ Kemurungan

Perokok Tegar

Nak Hamil


 Berdengkur


Nak beli PB or BVSM boleh contact yana okay ^__^. Yana bantu you all dari setiap maklumat dan cara penggunaan serta penjagaannya. Ada yang berminat nak jana income dengan BVSM pun boleh. 
Yana boleh ajarkan jugak.


Ni contact no yana tau 010-627 3397.


Loves,
Liyana Tahar
Premium Beautiful Expert
BVSM Expert





Entry Terbaru Yana

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua... Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog. Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yan...