19 August 2017

Event SM/SSM Ogos 2017

Salam semua...
Selepas beberapa hari event berlalu baru arini berkesempatan update blog.

Award kali ni ada 2 orang rakan kongsi yang naik pentas. Sepatutnya 3 orang tapi sorang tak dapat hadir sooo dua orang ni jer wakil dari group yana. Its about #ResultMatters. Yana bantu orang yang nak tambah income dan nak ada income sendiri selain dari bantuan suami. 


Nie yana belanja gambar masa award tu.





























Loves,
Liyana Tahar
Business Consultant TLC

Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi ...