16 October 2017

Peluang menjadi AGENT TLC dengan modal RM80







Assalamualaikum..

Harini yana nak berkongsi rezeki dengan menawarkan you all (isteri, ibu dan anak dara) untuk menjadi agent yana dengan keahlian RM80 sahaja serta memperolehi PERCUMA Body Wash Marine Essence dalam bentuk tukaran baucer.

You all setuju ya dengan cadangan Yana? Boleh kita daftar ahli harini ya.

You all hanya perlu wasapkan detail maklumat dan no akaun untuk tujuan pendaftaran. Bank in daftar ahli RM80 sekali ya. (wasap no ni 010-6273397 untuk dapatkan no akaun)

Sebarang pertanyaan boleh tanya Yana terus ya. Yana  dahulukan dengan ucapan terima kasih dengan masa yang diluangkan.


Sharing is Caring.

Loves,
Liyana Tahar

Cara Pakai Bengkung Premium Beautiful (Video)

Assalamualaikum..

Yana nak share 1 video cara memakai bengkung premium beautiful dengan betul.

jom tengok..



Dah paham? 
Ada nak tanya?

Boleh contact yana 010-6273397

Loves,
Liyana Tahar



02 October 2017

Photoshoot Team Liyana Tahar

Assalamualaikum semua..

Sekian lama tak bersiaran dalam blog rasa rindu sangat kat semua blog reader yana. Ada sikit kekangan masa yang yana hadapi sejak akhir-akhir ni.

Bermula dari bizi hadir Seminar IMKK di Borneo, Award SM/SSM di IDCC Shah Alam, special meeting dengan leaders, berpantang gugur anak ke 7, projek photoshoot yang tergendala 1 tahun lalu dan macam-macam lagi.

Entry kali ni yana nak share dengan semua aktiviti photoshoot yana bersama kumpulan. Idea untuk bekerjasama demi menjayakan business profile masing-masing akhirnya terlaksana lepas beberapa kali ditunda.

Pada hari sebelum photoshoot macam-macam persedian berlaku. Terima kasih banyak-banyak pada semua yang memberiidea dan bantuan saat akhir.

Yana parking dulu gambar-gambar yang ada sebab abam photog cakap dia sibuk dengan 2-3 job sekarang ni.
















Jamu Perapat kesukaan ramai wanita berkahwin dan anak dara.

Korset paling diminati dan bertahan lama dalam industri lebih daripada 20 tahun.


Pad wanita menjadi idaman wanita masa kini. sekali cuba pasti tak cari lain.




Loves,

Liyana Tahar


Entry Terbaru

Legging 360 Therapants

Selamat petang semua. Yana nak share satu produk baru keluaran syarikat Sahajidah Hai-O Marketing iaitu  Therapant Legging dari Premium B...