21 November 2017

Promosi Selimut Dhuha sehingga December 2017


 Assalamualaikum dan selamat petang...

Lamanya tak berblog kan??
Bukan takde masa cuma akhir-akhir ni masa tak diuruskan dengan betul. huhu silap sendiri tak pandai manage masa yang Allah berikan.

Baru ni nak berblog ikut komputer dirumah alih-alih internet pulak tak connect.
so draft jelah dulu melalui handphone..

hari ni yana nak share pasal BVSM... tau tak apa BVSM tu? Alaaaa yang orang sebut selimut dhuha tu...haaa tau kan..

Contoh macam dalam gambar yang yana pegang nih. 3 beradik kembar banyak manfaatnya.


Hari ni yana nak story pasal harga BVSM jer... pasal ramai sangat tanya BVSM ni takde promosi ker?? ehhhada tau.. tapi tak selalulah...nidah nak penghujung tahun ni promosi datang lagi.

Lagi berita baik buat anda yang nak dapatkan set Bio Velovoty Sleep Mate aka Tilam Kuat terapi pelbagai penyakit.

Harga BVSM untuk 1 unit RM 1,488

TAPI sekarang hanya RM1,192.00 seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit. 
Anda jimat RM888.00

Promosi sah dari 1 Oktober 2017 hingga 31 Disember 2017. Untung sangat tau. Boleh beli untuk mak, adik-beradik, saudara -mara dan kawan atau sesiapa sahaja yang memerlukan rawatan BVSM. Bukan sahaja untuk orang yang sakit tapi semua orang perlu ada sekurang-kurangnya 1 set bagi 1 rumah.

Makcik ni berpakat dengan kawan-kawan untuk beli 3 unit terus. Dah dapat harga jimat sehingga RM888 tu. Untung sangat tau.


Nak beli satu pun boleh takde masalah pun... Harga seperti yana sebut at atas tadilah yer.



Kenapa perlu 1 RUMAH, 1 BVSM?

1. Mengurangkan kesan RADIASI

Semua orang guna handphone kan? Bahkan bayi yang baru 2-3 bulan pun dah pandai tengok Tabs, i-Pad. Untuk hiburkan anak menangis, dipasangkan dengan rancangan hiburan seperti Upin dan Ipin, Omar dan Hana, dan macam-macam lagi. Semua alatan elektronik tersebut memberi kesan    RADIASI yang kurang baik untuk perkembangan anak-anak. Jadi untuk mengurangkan kesan radiasi pada anak mahupun anda sendiri, perlukan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

2. Rawatan Alternatif Paling Mudah 

Kaedah Rawatan Alternatif paling mudah.

- Mudah dibawa ke mana sahaja. Tak perlu guna elektrik atau bateri mahupun proses mengecas kembali.
- Mudah untuk digunakan. Hanya baring, selimut, sentuh atau melihat Bio Velocity ini sahaja, tenagaVelocity dapat merasa kesannya 'energy velocity'

3. Menstabilkan Emosi

Tinggal di bandar mahupun di kampung tak lari dari 'tekanan'. Tekanan kerja, nilai matawang dan kehidupan seharian. Dengan hanya baring atau melinat BVSM selama 10 saat dapat menukarkan mood anda menjadi lebih ceria dan bertenaga.

4. Fabrik Anti Bakteria

Ramai yang tanya Kak Kin macamana cara nak basuh Bio Velocity Sleep Mate ni kalau kotor. Jangan risau. Selama 2 tahun pertama ini boleh digunakan tanpa perlu basuh. Sekiranya ada kotoran semburkan dengan Febreeze di tempat yang kotor sahaja. Keunikan Bio Velocity Sleep Mate ini anti bau dan anti bakteria.

5. Memberikan kesan tidur yang BERKUALITI

Tidur yang berkualiti bukanlah bermakna tidur paling lama. Tidur yang berkualiti adalah yang tidur LENA walaupun hanya sekejap tapi dapat memberikan kesan kesegaran selepas bangun. Jadi banyak la masa untuk beribadah di malam hari. 

6. Bio Velocity Sleep Mate Murah

Hanya menggunakan satu barang iaitu Bio Velocity Sleep Mate ini dapat membantu mengurangkan macam-macam penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, stress, semua dengan satu satu kaedah sahaja iaitu TIDUR dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate.

Beli 1, boleh kongsi dengan keluarga kerana size Bio Velocity Sleep Mate ini size QUEEN.

Disini, Kak Kin nak ingatkan juga. Bagi mereka yang mempunyai sakit kronik perlu juga dapatkan rawatan dari Doktor. Kita Iktiar dan semoga ALLAH beri kesembuhan buat yang memerlukan proses kesembuhan.

Banyak testimoni kembali sihat setelah menggunakan Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini yang beransur sihat dan kuat selepas menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini. Kesan paling ketara bila pakai Bio Velocoty Sleep Mate ini akan dapat tidur yang berkualiti dan sekiranya tidur tak lena sangat bahaya dan boleh mendatangkan pelbagai penyakit.


Nak order 3 unit promosi ni contact jer yana 010-6273397.
Stok sentiasa ada ditangan.
Usah pikir lama sangat yana risau promosi BVSM abis padan duk memikir jer kan.
Lagipun BVSM ni sebagai alternatif jer tau bukan ganti ubat-ubatan yang doktor sarankan okay.


Lots of Love,
Liyana
Pakar Korset Kurus Anda :)

Entry Terbaru

Kedai Kek Hipstur (Cantek Sekali) Di Kuala Terengganu

Ada yang mencari tempat makan cozy dan hipstur area Kuala Terengganu? Kek lover? Western bites seekers? Nak makan kek dan bite dalam ...