21 November 2017

Testimoni Premium Beautiful : Sakit Belakang dan Masalah Rahim Jatuh Hilang Lepas Pakai PB


Assalamualaikum dan selamat petang semua!!

Lama sangat dah kan yana tak share pasal testimoni Premium Beautiful dengan semua.

Hari ni yana teruja sangat nak share testimoni Ain sebab tanpa yana tau selama ni Ain ada masalah rahim jatuh walaupun Ain seorang anak dara.

Akibat sentiasa angkat barang berat dan kebanyakkannya ain duduk membongkok sewaktu makeupkan orang rupanya itu juga punca rahim boleh jatuh..
scary dengarkan..


TAK SANGKA BETUL!

Ini cerita ikhlas perjalanan Ain bersama Premium Beautiful (PB). 

Sebelum pakai PB.. Ain sering alami 'rahim jatuh', apalagi selepas selalu angkat benda berat.. Cuba juga elak dari angkat benda berat tapi kadang-kadang keadaan memaksa..Akibatnya sendiri yg rasa sakitnyaaaa bila Rahim Jatuh 

Pernah sampai satu tahap, Ain menangis sebab terlalu sakit. Sakit tu berlarutan sehingga 2-3hari.

Ain bukan setakat ada masalah rahim jatuh. Sakit belakang pun ikut sekali menyerang dalam masa yang sama. Memang sakit 

Ain minat menjahit dan mekap. Tapi bila dah duduk di mesin jahit tu seharian atau berdiri dan membongkok semasa mekap pelanggan, sakit belakang pula bertandang.

Ain takut nak mkn ubat ubatan ni yang banyak dijual di pasaran tu. Ain takut kesan di masa akan datang. 

Tapi bila Ain kenal Premium Beautiful ni..Ain teruja nak cuba 

Ingtkan korset biasa rupanya PB ni memang korset yg LUAR BIASA! Sejak pakai PB ni simptom rahim jatuh dah makin jarang berlaku. sakit belakang juga jarang bertandang sebab PB jaga postur badan Ain supaya tak bongkok. 

dan paling TAK SANGKA dan paling buat ain HAPPY, Ain dapat SHAPE yg selama ini Ain just angan agankan je.. 

Baju lama dah longgar dan terpaksa alter bagi kecik sikit sebab dah macam baju pinjam dah baju tu.

Tak Sangka Betul Ain boleh sihat dan cantik dengan just tukar kepada baju dalam yang betul jer 


Setuju tak dengan perkongsian Ain tu?? 
Sukar nak percaya kan? 
Tapi ni real testimoni bukan rekaan so memang terpaksa percaya.


Untuk consultation free boleh contact yana. Tak payah nak segan-segan okay.
In shaa Allah yana akan usahakan untuk jawab segala pertanyaan you all semua tu.


Wasapp yana 010-6273397

*Yang nak buat income pun boleh tanya yana...im happy to share how to make money in this economical year.

Entry Terbaru

Beli BVSM dapat Beli Iron Philip Harga Murah

Assalamualaikum Yana nak share promo hebat dan gempak nih.. Dapatkan selimut dhuha dan beli Iron Philip dengan harga murah dan se...