28 December 2017

Merai Diamond Team Yana

Assalamualaikum

Yana nak share moment Yana sewaktu merai Diamond Yana naik stage baru ni... 

Hampir setahun bercuti dari bisnes akhirnya Diamond yana nan satu ni dapat siapkan sales RM180,000 sebagai minimum syaratnya.

Yana ke KL sehari awal untuk persiapan dan bagi diri dan family berehat. Kiranya urusan yana sambil bawak anak-anak bercuti dan yana dapat merai rakan kongsi.

Moment bercuti dengan anak-anak nanti yana share di post yang lain... banyak tempat jugak kami pegi sampai naik letih tapi puas hati giler melayan kerenah anak-anak.

Hari Event...lepas bersiap tak lepaskan peluang untuk bergambar disebalik langsir...😆😆😆😆



Masa event berlangsung tak pernah tak ambik gambar full OOTD.



Di hari event yana memang banyak tugas kene galas salah satunya sebagai mentor dan camera girl,  Yana memang tak lepaskan peluang untuk abadikan kenangan dengan DSLR ni...berat?? memang la tapi gambarnya memang meletop...boleh tranfers terus ke hp.


Haaaaa....tengok gelak besar Yana...Time ni tak tau la gelak seba lupa nak posing or confius posing macam mana nak kene buat...but candid picture always the best. Terserlah segalanya..



Dah abis cerita pasal Yana ni baru nak bercerita pasal Diamond Yana. 
Secara rasminya digelar sebagai DSM Kuza Aziz.

CONGRATULATION DSM KUZA 

Ini lah anak yana yang nak dirai esok hari sebagai perantin SHOM.

Semangat berkobar 2 hari sebelum dah sampai KL sambil bercuti dan tak sabar nak dirai beramai-ramai esok petang.

Teringat lagi memula kuza berniaga hanya dengan 10 kotak sabun marine essence lepas tu siap tanya yana "boleh tak kuza nak jual premium beautiful dan produk lain jugak?" Yana memang tak menghalang sebab memang produk SHOM untuk dijual oleh semua ahli yang berdaftar.

Sedar tak sedar sekarang Kuza dah pun melebihi syarat minimum yang terkumpul bersama kumpulan. Sebenarnya setiap DSM hanya memerlukan jualan terkumpul minimum sebanyak RM180,000.

Tinggal 2 tapak jer lagi nak siapkan pangkat tertinggi dalam SHOM. Alang-alang dah buat biar sampai jadi jutawan dan dermawan.


Seramai 12 orang Diamonds daripada team TLC telah dirai dengan meriah dikalangan 800 orang yang lain oleh SHOM. Bertemakan Fairy Tales dengan macam-macam karekter yang ada. Event hari itu memang berjalan dengan meriah dan penuh bermakna bagi penerima anugerah.






Sedikit coretan dan perkongsian pada masa event untuk tatapan semua.
In shaa Allah tahun depan masa yana untuk menyerlah. Doakan yana rangkul 3 award sepanjang 2018.  Segalanya tak mustahil bila ada keyakinan, tindakan dan tawakal sepenuhnya pada Allah Taala.


Lot of Loves,
Liyana
No.1 Pantai Timur PB Expert

18 December 2017

Ikhtiar Hamil dengan Maharani dan Premium Beautiful

SUNGGUH TAK PERCAYA! TAK SANGKA ITU DIA!

Assalamualaikum dan selamat bercuti semua..

Pelik tengok header macam tu?
Memang sungguh tak percaya bila you all tengok testimoni terbaru dari seorang client Yana.

Dulu kenal dia bukan macam sekarang. Dulu lain sekarang lain. Banyak yang dah berubah. Baik dari segi kesihatan juga luaran.

Perkenalan dengan dia bermula sejak setahun lebih yang lalu. Masa tu kenal dia hanya sebagai client Maharani yang mencari ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.

Permulaan hanya dengan sekotak Maharani sebagai kotak percubaan dalam ikhtiar terbaru setelah puas mencuba pelbagai cara. Bermula pada bulan Mei 2016 Yana kenal dia sekadar niat untuk membantu mendapatkan cahaya mata idaman hati.

Tanpa Yana ketahui dia mengalami masalah PCOS yang selama ini sensei terkenal give up dalam mengubatinya. PCOS menjadi punca utama terganggunya hormon kesuburan dan salah satu punca sukar hamil. Masalah ni menjadikan hormon tak stabil, period tidak teratur dan sukar mengenal pasti hari ovulasi kerana kehadiran period yang tidak tetap.

Masuk bulan ke3, dia mengambil keputusan untuk memakai Korset Kurus setelah Yana menyarankan sebagai ikhtiar untuk mempercepatkan proses kesuburan.

Banyak perkara yang tak diduga berlaku sepanjang proses ikhtiar ini pabila dulunya dia mengalami masalah sakit belakang kini beransur hilang, period yang tidak teratur satu ketika dulu mulai beransur datang setiap bulan dan darah hitam membusuk yang terkumpul keluar tanpa diduga. Segala toksin yang bersarang dalam badan mulai dihakis hanya dengan 8 jam konsisten setiap hari.

Setelah 1 tahun 4 bulan ikhtiar bersama 2 produk kesuburan pemakanan dan pemakaian, Yana sangat gembira dengan perubahan yang dia alami. Kini susuk tubuhnya sangat ketara berbanding hari pertama yana kenal dia. Wajahnya lebih berseri dan masalah kesihatan yang dialami mulai kembali normal secara berperingkat.

Siapa DIA?

Dia adalah Kak Fadilah Nour yang dulunya seorang suri rumah kini telah mengenali dunia online setelah banyak perubahan yang berlaku pada diri. Perkongsian pengalaman dan rasa ingin memberi manfaat pada insan lain yang senasib dengannya menjadi pendorong utama.

Hanya dengan mengamalkan Jamu Maharani tanpa putus setiap bulan dan menggantikan pakaian dalam kepada Korset Kurus telah membawa perubahan ketara. Kak Nour yang dulu bukan seperti Kak Nour hari ini. Kak Nour kini lebih awet muda dan kelihatan manis berseri.

Syukur alhmdulillah... Yana dapat bersama Kak Nour sepanjang perubahan berlaku baik dari segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran yang ternyata ketara dilihat hari ini. Semuanya berlaku hanya dengan kehendak yang tinggi dari dalam diri. Yana sekadar melakukan tugas berkongsi kebaikan produk dan memberi manfaat pada wanita lain.

Kak Nour yang Yana kenali bermula sebagai client kini menjadi salah seorang teammate Yana dalam sama-sama membantu wanita yang mengalami masalah sama.

Perubahan Kak Nour dengan pemakain Premium Beautiful selama 1 tahun 4 bulan.

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇





Lots of Love,
Liyana Tahar
#PakarKorsetKurusMarang

05 December 2017

Excitednya Berpantang dengan Premium Beautiful

Assalamualaikum..


Rindu nak bercerita pasal set Premium Beautiful as a Set Berpantang. Memang terbaik set ni sebab membantu sangat-sangat umtuk isteri moden sekarang.


Excited tengok testimonial berpantang dengan premium beautiful! Lepas habis pantang nanti confirm lagi cantik shape!

Bertabahlah wahai suami yang isterinya berpantang dengan PB yer? ;)

Nak tahu kenapa PB sangat popular digunakan oleh wanita berpantang? Sebab PB membantu :

1. Melancarkan pengeluaran darah nifas

2. Menghilangkan stretchmarks atau selulit akibat menggaru perut sewaktu hamil.

3. Pengganti param dan pilis untuk menghangatkan badan.

4. Melancarkan dan meningkatkan pengeluaran susu badan.

5. Merawat luka-luka dalam dan luar rahim.

6. Meningkatkan metabolism dan mengurangkan berat badan dengan cepat.

7. Membentuk semula pinggul, payudara dan postur badan yang menarik dan menawan.

8. Mengeluarkan angin dalam badan.

9. Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang sewaktu hamil.

10. Menyokong rahim dari jatuh.


Yana share sekali gambar real testimoni yang berpantang hanya dengan Set Premium Beautiful.







010-6273397
www.liyanatahar.com

#premiumbeautiful
#berpantang
#bengkungmoden

Entry Terbaru

Sweetality @ Pemanis Low Calorie

Assalamualaikum.. SWEETALITY?? PEMANIS GULA RENDAH KALORI!! Jom baca sikit pasal Sweetality ni.. Nak manis? Senyum sikit untuk ...