18 December 2017

Ikhtiar Hamil dengan Maharani dan Premium Beautiful

SUNGGUH TAK PERCAYA! TAK SANGKA ITU DIA!

Assalamualaikum dan selamat bercuti semua..

Pelik tengok header macam tu?
Memang sungguh tak percaya bila you all tengok testimoni terbaru dari seorang client Yana.

Dulu kenal dia bukan macam sekarang. Dulu lain sekarang lain. Banyak yang dah berubah. Baik dari segi kesihatan juga luaran.

Perkenalan dengan dia bermula sejak setahun lebih yang lalu. Masa tu kenal dia hanya sebagai client Maharani yang mencari ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.

Permulaan hanya dengan sekotak Maharani sebagai kotak percubaan dalam ikhtiar terbaru setelah puas mencuba pelbagai cara. Bermula pada bulan Mei 2016 Yana kenal dia sekadar niat untuk membantu mendapatkan cahaya mata idaman hati.

Tanpa Yana ketahui dia mengalami masalah PCOS yang selama ini sensei terkenal give up dalam mengubatinya. PCOS menjadi punca utama terganggunya hormon kesuburan dan salah satu punca sukar hamil. Masalah ni menjadikan hormon tak stabil, period tidak teratur dan sukar mengenal pasti hari ovulasi kerana kehadiran period yang tidak tetap.

Masuk bulan ke3, dia mengambil keputusan untuk memakai Korset Kurus setelah Yana menyarankan sebagai ikhtiar untuk mempercepatkan proses kesuburan.

Banyak perkara yang tak diduga berlaku sepanjang proses ikhtiar ini pabila dulunya dia mengalami masalah sakit belakang kini beransur hilang, period yang tidak teratur satu ketika dulu mulai beransur datang setiap bulan dan darah hitam membusuk yang terkumpul keluar tanpa diduga. Segala toksin yang bersarang dalam badan mulai dihakis hanya dengan 8 jam konsisten setiap hari.

Setelah 1 tahun 4 bulan ikhtiar bersama 2 produk kesuburan pemakanan dan pemakaian, Yana sangat gembira dengan perubahan yang dia alami. Kini susuk tubuhnya sangat ketara berbanding hari pertama yana kenal dia. Wajahnya lebih berseri dan masalah kesihatan yang dialami mulai kembali normal secara berperingkat.

Siapa DIA?

Dia adalah Kak Fadilah Nour yang dulunya seorang suri rumah kini telah mengenali dunia online setelah banyak perubahan yang berlaku pada diri. Perkongsian pengalaman dan rasa ingin memberi manfaat pada insan lain yang senasib dengannya menjadi pendorong utama.

Hanya dengan mengamalkan Jamu Maharani tanpa putus setiap bulan dan menggantikan pakaian dalam kepada Korset Kurus telah membawa perubahan ketara. Kak Nour yang dulu bukan seperti Kak Nour hari ini. Kak Nour kini lebih awet muda dan kelihatan manis berseri.

Syukur alhmdulillah... Yana dapat bersama Kak Nour sepanjang perubahan berlaku baik dari segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran yang ternyata ketara dilihat hari ini. Semuanya berlaku hanya dengan kehendak yang tinggi dari dalam diri. Yana sekadar melakukan tugas berkongsi kebaikan produk dan memberi manfaat pada wanita lain.

Kak Nour yang Yana kenali bermula sebagai client kini menjadi salah seorang teammate Yana dalam sama-sama membantu wanita yang mengalami masalah sama.

Perubahan Kak Nour dengan pemakain Premium Beautiful selama 1 tahun 4 bulan.

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇





Lots of Love,
Liyana Tahar
#PakarKorsetKurusMarang

Entry Terbaru

Beli BVSM dapat Beli Iron Philip Harga Murah

Assalamualaikum Yana nak share promo hebat dan gempak nih.. Dapatkan selimut dhuha dan beli Iron Philip dengan harga murah dan se...