28 December 2017

Merai Diamond Team Yana

Assalamualaikum

Yana nak share moment Yana sewaktu merai Diamond Yana naik stage baru ni... 

Hampir setahun bercuti dari bisnes akhirnya Diamond yana nan satu ni dapat siapkan sales RM180,000 sebagai minimum syaratnya.

Yana ke KL sehari awal untuk persiapan dan bagi diri dan family berehat. Kiranya urusan yana sambil bawak anak-anak bercuti dan yana dapat merai rakan kongsi.

Moment bercuti dengan anak-anak nanti yana share di post yang lain... banyak tempat jugak kami pegi sampai naik letih tapi puas hati giler melayan kerenah anak-anak.

Hari Event...lepas bersiap tak lepaskan peluang untuk bergambar disebalik langsir...😆😆😆😆



Masa event berlangsung tak pernah tak ambik gambar full OOTD.



Di hari event yana memang banyak tugas kene galas salah satunya sebagai mentor dan camera girl,  Yana memang tak lepaskan peluang untuk abadikan kenangan dengan DSLR ni...berat?? memang la tapi gambarnya memang meletop...boleh tranfers terus ke hp.


Haaaaa....tengok gelak besar Yana...Time ni tak tau la gelak seba lupa nak posing or confius posing macam mana nak kene buat...but candid picture always the best. Terserlah segalanya..



Dah abis cerita pasal Yana ni baru nak bercerita pasal Diamond Yana. 
Secara rasminya digelar sebagai DSM Kuza Aziz.

CONGRATULATION DSM KUZA 

Ini lah anak yana yang nak dirai esok hari sebagai perantin SHOM.

Semangat berkobar 2 hari sebelum dah sampai KL sambil bercuti dan tak sabar nak dirai beramai-ramai esok petang.

Teringat lagi memula kuza berniaga hanya dengan 10 kotak sabun marine essence lepas tu siap tanya yana "boleh tak kuza nak jual premium beautiful dan produk lain jugak?" Yana memang tak menghalang sebab memang produk SHOM untuk dijual oleh semua ahli yang berdaftar.

Sedar tak sedar sekarang Kuza dah pun melebihi syarat minimum yang terkumpul bersama kumpulan. Sebenarnya setiap DSM hanya memerlukan jualan terkumpul minimum sebanyak RM180,000.

Tinggal 2 tapak jer lagi nak siapkan pangkat tertinggi dalam SHOM. Alang-alang dah buat biar sampai jadi jutawan dan dermawan.


Seramai 12 orang Diamonds daripada team TLC telah dirai dengan meriah dikalangan 800 orang yang lain oleh SHOM. Bertemakan Fairy Tales dengan macam-macam karekter yang ada. Event hari itu memang berjalan dengan meriah dan penuh bermakna bagi penerima anugerah.






Sedikit coretan dan perkongsian pada masa event untuk tatapan semua.
In shaa Allah tahun depan masa yana untuk menyerlah. Doakan yana rangkul 3 award sepanjang 2018.  Segalanya tak mustahil bila ada keyakinan, tindakan dan tawakal sepenuhnya pada Allah Taala.


Lot of Loves,
Liyana
No.1 Pantai Timur PB Expert

Entry Terbaru

Beli BVSM dapat Beli Iron Philip Harga Murah

Assalamualaikum Yana nak share promo hebat dan gempak nih.. Dapatkan selimut dhuha dan beli Iron Philip dengan harga murah dan se...