19 November 2018

Q&A berkaitan Min Kaffe

Assalamualaikum

Yana nak share soalan dan jawapan yang biasa yana terima dan jawab setiap kali orang tanya.. 
yer lah kan ade orang risau nak minum min kaffe ni sebab banyak sangat ketakutan dan persoalan yang ada..

Agak-agak ade tak antara soalan kat bawah ni pernah terlintas di pikiran you all semua??
Ni yana share dari pengalaman sendiri dan feed back kawan-kawan tau.












03 November 2018

Beli BVSM dapat Beli Iron Philip Harga Murah


Assalamualaikum
Yana nak share promo hebat dan gempak nih..

Dapatkan selimut dhuha dan beli Iron Philip dengan harga murah dan serendah RM584 60% diskaun dari harga asal😱

Iron Philip menjadi idaman mak-mak zaman kini sebab memudahkan urusan menggosok dan menjimatkan masa. Bukan setakat isteri je suka malah suami pun happy bila kerja menggosok jadi mudah untuk isteri.

Promosi ni terhad selama 3 bulan jer tau.. bermula 1 November 208 sehingga 31 Januari 2019.. mak-mak or suami or anak yang nak beli iron philip ni dulu tapi harga mahal namatey boleh dapatkan iron ni dengan harga RM584 jer 1 unit..

Tapi.. Ada syaratnya la.. 

Syarat yang mudah dan sebagai satu ikhtiar juga untuk membantu masalah kesihatan..
Beli jer Selimut BVSM dengan harga RM1404 atau promo set rm3374 (Jimat RM 838)  untuk yang mengalami masalah insomnia, strok, sakit saraf, sakit sendi, badan letih boleh dapatkan iron dengan harga MURAH.

Nak tau caranya? Nak order? 
Wasap terus yana ke wasap.com.my/60106273397

#PromosiBvsm
#PromoTerhad3Bulan
#SelimutBVSM
#IronPhilip
#IronViral
#SelimutDhuha

Beli Premium Beautiful FREE Iron Philip




Assalamualaikum.. 
Yana nak share satu bende dengan semua ni..

Promosi terkini! 
Promo terhebat! 
Promo terjimat!

Tak pernah dalam hayat yana berniaga 5 tahun ni orang beli Premium Beautiful yana nak bagi FREE iron Philip hok femes viral tu.

Tapi...

Kali ni memang ada peluang untuk semua peminat PB dan Iron Philip ni dapat dua-dua sekali. Macam mana? 

Beli PB dapat badan sihat dan cantik. Dapat pulak iron free hok mudahkan kerja suami or isteri time nak iron baju seminggu. Eehh dengar cite sekali iron 5 helai jalan.. side seluar baju tajam licin.. fuhh kalau gini memang berbaloi la dapat free deh.. hok dok suka gosok pun jadi suka namatey😁

Promosi ni ada masa terhad tau.. 3 bulan je promo ni yana buka.. bermula 1 November 2018 sehingga 31. Jnuari 2019.. BELI PB FREE IRON PHILIP! 




Wasap yana direct untuk promo namatey ni.. 
wasap.com.my/60106273397

#PremiumBeautiful
#IronPhilip
#IronViral
#KorsetViral

#LiyanaTahar

14 October 2018

Harga Terbaru Selimut BVSM 2018

Assalamualaikum semua..
Dah masuk Oktober da... maknanya promosi bvsm kembali lagi...
kali ni harga makin murah berbanding tahun lepas sebab GST dah takde.. 


Lagi berita baik buat anda yang nak dapatkan set Bio Velovoty Sleep Mate aka Selimut Dhuha terapi pelbagai penyakit.

Harga BVSM untuk 1 unit RM1,404 

TAPI sekarang hanya RM1,125 seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit
Anda jimat RM838.00

Promosi sah dari 1 Oktober 2018 hingga 31 Disember 2018. Untung sangat tau. Boleh beli untuk mak, adik-beradik, saudara -mara dan kawan atau sesiapa sahaja yang memerlukan rawatan BVSM. Bukan sahaja untuk orang yang sakit tapi semua orang perlu ada sekurang-kurangnya 1 set bagi 1 rumah.

Makcik ni berpakat dengan kawan-kawan untuk beli 3 unit terus. Untung sangat tau.


Nak beli satu pun boleh takde masalah pun... Harga seperti yana sebut at atas tadilah yer.



Kenapa perlu 1 RUMAH, 1 BVSM?

1. Mengurangkan kesan RADIASI

Semua orang guna handphone kan? Bahkan bayi yang baru 2-3 bulan pun dah pandai tengok Tabs, i-Pad. Untuk hiburkan anak menangis, dipasangkan dengan rancangan hiburan seperti Upin dan Ipin, Omar dan Hana, dan macam-macam lagi. Semua alatan elektronik tersebut memberi kesan    RADIASI yang kurang baik untuk perkembangan anak-anak. Jadi untuk mengurangkan kesan radiasi pada anak mahupun anda sendiri, perlukan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

2. Rawatan Alternatif Paling Mudah 

Kaedah Rawatan Alternatif paling mudah.

- Mudah dibawa ke mana sahaja. Tak perlu guna elektrik atau bateri mahupun proses mengecas kembali.
- Mudah untuk digunakan. Hanya baring, selimut, sentuh atau melihat Bio Velocity ini sahaja, tenagaVelocity dapat merasa kesannya 'energy velocity'

3. Menstabilkan Emosi

Tinggal di bandar mahupun di kampung tak lari dari 'tekanan'. Tekanan kerja, nilai matawang dan kehidupan seharian. Dengan hanya baring atau melinat BVSM selama 10 saat dapat menukarkan mood anda menjadi lebih ceria dan bertenaga.

4. Fabrik Anti Bakteria

Ramai yang tanya Kak Kin macamana cara nak basuh Bio Velocity Sleep Mate ni kalau kotor. Jangan risau. Selama 2 tahun pertama ini boleh digunakan tanpa perlu basuh. Sekiranya ada kotoran semburkan dengan Febreeze di tempat yang kotor sahaja. Keunikan Bio Velocity Sleep Mate ini anti bau dan anti bakteria.

5. Memberikan kesan tidur yang BERKUALITI

Tidur yang berkualiti bukanlah bermakna tidur paling lama. Tidur yang berkualiti adalah yang tidur LENA walaupun hanya sekejap tapi dapat memberikan kesan kesegaran selepas bangun. Jadi banyak la masa untuk beribadah di malam hari. 

6. Bio Velocity Sleep Mate Murah

Hanya menggunakan satu barang iaitu Bio Velocity Sleep Mate ini dapat membantu mengurangkan macam-macam penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, stress, semua dengan satu satu kaedah sahaja iaitu TIDUR dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate.

Beli 1, boleh kongsi dengan keluarga kerana size Bio Velocity Sleep Mate ini size QUEEN.

Disini, Kak Kin nak ingatkan juga. Bagi mereka yang mempunyai sakit kronik perlu juga dapatkan rawatan dari Doktor. Kita Iktiar dan semoga ALLAH beri kesembuhan buat yang memerlukan proses kesembuhan.

Banyak testimoni kembali sihat setelah menggunakan Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini yang beransur sihat dan kuat selepas menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini. Kesan paling ketara bila pakai Bio Velocoty Sleep Mate ini akan dapat tidur yang berkualiti dan sekiranya tidur tak lena sangat bahaya dan boleh mendatangkan pelbagai penyakit.

TESTIMONI BVSM




























Nak order 3 unit promosi ni contact jer yana 010-6273397.

Stok sentiasa ada ditangan.
Usah pikir lama sangat yana risau promosi BVSM abis padan duk memikir jer kan.

Lagipun BVSM ni sebagai alternatif jer tau bukan ganti ubat-ubatan yang doktor sarankan okay.


Lots of Love,
Liyana
Pakar Korset Kurus Anda :)

27 August 2018

Kedai Kek Hipstur (Cantek Sekali) Di Kuala Terengganu

Ada yang mencari tempat makan cozy dan hipstur area Kuala Terengganu?

Kek lover? Western bites seekers?
Nak makan kek dan bite dalam suasana santai dengan anak-anak?
Keadaan sejuk beraircond walau tengah panas terik?

Yana dah jumpa satu kedai makan yang menyajikan kek dan western bite berlainan setiap hari.
Semalam masa yana pegi try untuk kali pertama deretan kek yang disajikan memang menyemarakkan hawa nafsu..

Today’s Menu (26/8/2018)

Victoria Sandwich Cake
Peanut butter cheesecake
Butterscotch Pecan Praline Cake
Kookies & Kreme Cake
Sirap Bandung Selasih Cake
Mango Cheesecake in a Jar
Creme Brûlée
Quesadilla
Mac & Cheese Bites
Mozato bites
Churros (with salted caramel / chocolate fudge dipping sauce)
Salted Egg Yolk Baked Pasta
Cookies
Croissants serves with butter

Yana dan adik pilih untuk try Mozato bites, Kookies & Kreme Cake dengan Chocolate Iced with Whipped Cream.










38 weeks of pregnancy.. 
Im still craving for cake and enjoy the meal :)

Bila Auni spoiled OOTD dede... 
nasiblah awak anak sedara kesayangan dede...hihihi


 Partner in crime (abah, dede and me)

 Cantek Sekali sediakan kad redeem untuk belian RM20 keatas dapat 1 stamp.. 
Kumpul 7 stamps dan boleh redeem 1 keping kek dan air.






Ruang untuk anak-anak bermain pun disediakan so memang family friendly sangat kedai kek ni..


Ralit sungguh anak-anak yana main kat sini sampai nak minum dan makan kene panggil. 
Yana dan adik boleh nikmati makanan tanpa gangguan..huhuhh




Satu lagi yang Yana suka bila bab nak order air staff die siap serve yang terbaik.. semalam yana nak order Caramel latte tapi memandangkan Yana tengah pregnant dan staff die sangat concern so die tak syorkan minum sebab tahap asid latte tu tinggi. 
So yana tukar pilih Chocolate Iced with Whipped Cream.

Bab services memang yana suka sebab yana sendiri buat bisnes dan sediakan servis after sales.. untuk memastikan pelanggan datang berulang kali service kene tip top supaya dapat menarik kembali pelanggan lepas kali pertama.

Sebelum balik sempat take away Mango Cheese Cake in a Jar. 
Adik cakap sedap je rasa masam manis keknya.

Nak tempah weeding cake pun boleh just check at FB Cantek Sekali. Yana share location and video sekali untuk memudahkan you all yang nak try sendiri..

Location
Cantek Sekali Studio Cafe
Lot 4806, 1st Floor
Jalan Tengku Ampuan Mariam
20200 Kuala Terengganu, Terengganu

+60132207222
+6096284654

Operation Hours
Saturday - Thursday
1pm - 6pm
(Friday Closed)

Yana sediakan video dari tangga naik tingkat 1 sampai ke pintu depan Kedai Kek Cantik Sekali.




Lots of Loves,
Liyana Tahar




14 August 2018

PROMOSI MINCHA (AUG - SEPT 2018)

Waahh!!!

Berita baik untuk penggemar teh Fazura dan Fazura Lovers ♡

Promosi BELI 5 kotak dengan harga RM 165 belian ke-6 HANYA RM15 jerr..



Syaratnya: 
Daftar ahli RM47 (percuma 2 kotak ubat gigi ME)
Kemudian nikmati harga member tanpa had





Nak jadi pengguna berdaftar?

Nikmati harga dealer berbanding retail hari ini!

Wasap Yana sekarang!
010-6273397
010-6273397
010-6273397


Loves,
Liyana Tahar

31 July 2018

TRIAL PACKS SET KOMBO KURUS


NAK KURUS?
BAJET KECIK?
TAK CUKUP BAJET?

Yana nak perkenalkan trial pack set kombo kurus HANYA RM20 jer sehari. 
Dalam trial pack ni ade 5 produk berbeza..

Shake Me
Nlicious
Min Kaffe
Mincha
Garlic



TRY dulu pack ni tengok mana yang serasi dengan jiwa dan rasa then pilih sama ada nak 
Shake Me
Nlicious
Minkaffe
Garlic

atau

ShakeMe
Nlicious
Mincha
Garlic

Cara pengambilan untuk TRIAL PACK SET KOMBO KURUS




TESTIMONI SET KOMBO KURUS




Inilah testimoni pertama yang mengamalkan Set Kombo Kurus dan berhasil mengHILANGkan 50kg dari berat badan asal.




























BELI YANG KOTAK ADE PROMOSI JIMAT HEBAT..
CEPAT GRAB PELUANG PROMOSI SEHINGGA SEPT 2018 SAHAJA


NAK ORDER??
WASAP YANA 010-6273397



Loves,
Liyana

Entry Terbaru

Legging 360 Therapants

Selamat petang semua. Yana nak share satu produk baru keluaran syarikat Sahajidah Hai-O Marketing iaitu  Therapant Legging dari Premium B...