16 January 2018

Scrub Marine Essence : Kulit Lembut Licin dan Cerah Tanpa Masalah Jerawat dan Cela


Sedar ke tak sedar yang viral sangat pasal satu Srcub baru-baru ni? 
Sampai habis licin stok 1 Malaysia.
Masing-masing yang nak siap kene pre-order tau..

Sebab apa yang mereka suka sangat dengan Scrub Marine Essence ni?

  • membersih dan menyingkirkan sel-sel kulit mati dan mengangkat kotoran yang menyumbat pori-pori.

• membantu kulit bernafas.

• membantu kulit menyerap nutrisi dari pelembab (moisturizer), losyen (lotion), krim (cream), serum kulit dan sebagainya.


Antara kelebihan Marine Essence Bamboo Salt Scrub atau Scrub Garam Buluh Marine Essence ni:
.
1. Sesuai untuk semua jenis kulit
2.  Sesuai untuk ibu mengandung, orang tua, orang dewasa
3.  Sesuai untuk kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak, tona warna kulit tidak sekata, sunburn, dan sebagainya
4.  Tidak melekit dan tidak mengeringkan kulit
5.  Boleh digunakan pada muka dan badan (bergantung pada kekerapan dan cara gosokan/scrubbing)

Antara kandungan yang terdapat dalam Scrub Garam Buluh Marine Essence yang menjadikannya sangat istimewa

1. Dirumus khas dengan Bamboo Salt atau Garam Buluh dan Pheno-SFE yang membantu menyihatkan dan meremajakan kulit. Kulit akan rasa lebih lembut seperti kulit bayi.

2. Mengandungi 100% agent pengelupasan semulajadi, natural dan tak menggunakan manik mikroplastik (plastic micro-bead) yang membahayakan ekosistem marin iaitu serbuk Almond dan Walnut.

3. Diperkaya dengan Mentega Shea dan Minyak Jojoba sebagai pelembap semulajadi untuk memulih dan melembapkan kulit yang kering dan menggelupas.  Kalau nak tau, Jojoba Oil ni elok untuk pencegahan jerawat. Bertambah licinlah kulit lepas ni!

4. Mengandungi Esktrak Madu dan Vitamin E untuk membekalkan kelembapan dan khasiat terbaik kepada kulit.

5. Gabungan Ekstrak Licorice dan Ekstak Mulberi sebagai agen pencerah kulit yang semulajadi untuk membantu memulihkan keserian kulit.

6. Dengan wangian minyak pati yang membangkitkan semangat, Minyak Lavender, Minyak Kayu Putih dan Minyak Frankiscense yang melembap dan menyegarkan kulit dengan haruman yang menawan.




Ramai yang suka dengan scrub ni. 

Scrub ni tak memudaratkan kulit. So, jangan risau ya. Tak kiralah kulit anda jenis apa pun, berminyak, kering atau sensitif masih boleh guna scrub ni.

Scrub ni juga boleh pakai kat muka selain dari badan! Wah jimat banyak sangat macam ni,

Untuk pengetahuan uolss juga, scrub ni boleh menanggalkan blackhead dan whitehead dan segala jenis head lah. 


Harga sangat berpatutan. Cuma RM47.00 saja!





Testimoni Client Scrub ME























Stok Viral sampai tak menang tangan.


























Cara pakai Scrub sangatlah mudah.




Disebabkan ramai yang suka, jadi huru-hara sikit lah kami agen-agen scrub ni. Permintaan dah melebihi pengeluaran! 




Memandangkan produk Scrub Marine Essence ni mendapat sambutan hangat, ada ke yang nak buat side income? Yana perlukan mereka yang serius nak tambah pendapatan dan boleh bagi komitmen dekat business ni.

Kalau berminat, boleh whatsapp Yana ya.

Tak pandai takpa, kita buat sama-sama.
Yang penting keinginan dan boleh beri kerjasama 100%.

Seronok bila tiap bulan ada duit extra dalam bank account.

010-6273397
Yana
Agent Scrub Diperlukan



TLC Bizz Class Jan 2018



Assalamualaikum.. Salam hari Selasa semua..



Permulaan tahun 2018 dengan Semangat Gelombang Biru🔥🔥

6 Januari 2018 bermulanya kelas bulanan TLC dengan semangat dan keyakinan kumpulan dalam terus menerajui bisnes masing-masing.

Kami buat berjemaah sehingga hasilnya meletop setimpal dengan usaha yang diberikan💪🏻💪🏻

Together we achieve more and shining continously💙💙


Lot of Loves,
Liyana Tahar
Pakar Korset Kurus Marang

Premium Beautiful BUKAN untuk DISEWA!


Assalamualaikum...

Dua hari lepas yana ada dapat pertanyaan dari seseorang berkaitan Premium Beautiful.

"Salam Yana..nak tanya rasanya ada tak permintaan kalau nak buat sewa PB ya?"

Yana baca memula tu macam tak boleh nak hadam sebab pikir PB tu kan baju dalam.. baju kecik yang kita pakai setiap hari... ada ker yang nak berkongsi baju dalam dengan orang lain?
Walaupun sesetengah pikir PB is KORSET tapi bila pakai PB takkan ada alas lain selain sarung direct pada badan.

Since yana pakai diajar pakai baju dalam dan panties tak pernah lagi rasanya berkongsi dengan orang lain termasuk adik beradik sendiri memandangkan kita perlu jaga dari segi kebersihan dan saiz yang tak sama.

Especially HYGIENE la. 
Bayangkan kalau orang yang pakai tu ada masalah keputihan kronik or badan bermasalah toksin yang teruk lepas tu nak bagi orang lain pakai...
Hmmmm sanggup ke orang kedua dan seterusnya tu nak pakai??
Tak rasa geli or jijik ker berkongsi penyakit dengan orang lain. Sanggup ke terima penyakit orang?


Yana bukan nak memburukkan orang cuma Yana nak readers Yana berhati-hati dan berfikir panjang andai kata ada terjumpa khidmat bagi pakai PB secara sewa untuk ke event, majlis kawen or sewa harian. Ianya tak munasabah dan tak beretika langsung.


Nak jimatkan duit or pikir nak murah jangan sampai bergolok gadai NIKMAT SIHAT yang ALLAH berikan pada kita.

You all nak pakai PB tapi duit tak berapa nak cukup boleh jer tanya yana dulu nak buat macam mana. cara payment kita boleh discuss bali sama ada by cash, ansuran, 50% diskaun or pakai FREE jer.

Wasap dulu baru yana boleh cerita. 
Harga PB ni bergantung pada saiz dan berat badan individu.
Makin ringan seseorang makin murah harga PB tapi makin berat seseorang makin tinggi harga PB.
You all boleh pilih nak duduk dalam kategori mana.

Nak pikir dulu lepas tu dah campur tolak bahagi boleh da wasap Yana untuk bincang hal selanjutnya...


Liyana Tahar,
010-6273397.
Pakar Korset Kurus No.1 Pantai Timur.




13 January 2018

Scrub Marine Essence : Rawatan Spa Di Rumah


Assalamualaikum semua...selamat petang..
Hari ni yana nak bercerita pasal Scrub Marine Essence yang tengah viral tu.

Bila company keluarkan je produk Marine Essence Scrub ni, terus Yana rasa excited. Ingatkan Yana seorang je yang excited, tapi rupanya seluruh Malaysia pun rasa yang sama. Mana taknya, baru je dilancarkan, produk ni kat HQ terus sold out. Kat stokis pun tinggal sikit je. Stok sangat limited. Huh apalah yang best sangat pasal Marine Essence Scrub ni?

Kalau pengguna produk Marine Essence, mesti dah tahu tentang kandungan utama produk ni kan?  Sama juga dengan produk Marine Essence yang lain macam sabun hijau yang viral tu, body wash, shampoo, conditioner dan ubat gigi, scrub ini juga mengandungi garam buluh sebagai kandungan utama. 



Keistimewaan Marine Essence Scrub

1. Dirumus khas dengan Garam Buluh dan Pheno-SFE untuk menyihatkan, melindungi dan meremajakan kulit.

2. Mengandungi 100% pengelupas semulajadi yang mesra alam, iaiatu serbuk Isirong Badam dan Serbuk Kulit Walnut untuk menanggalkan secara lembut kekotoran dan lapisan kulit mati untuk menghasilkan kulit baru yang lebih sihat.

3. Diperkaya dengan Mentega Shea dan Minyak Jojoba sebagai pelembap semulajadi untuk memulih dan melembapkan kulit yang kering dan menggelupas.

4. Mengandungi Esktrak Madu dan Vitamin E untuk membekalkan kelembapan dan khasiat terbaik kepada kulit.

5. Gabungan Ekstrak Licorice dan Ekstak Mulberi sebagai agen pencerah kulit yang semulajadi untuk membantu memulihkan keserian kulit.

6. Dengan wangian minyak pati yang membangkitkan semangat, Minyak Lavender, Minyak Kayu Putih dan Minyak Frankiscense yang melembap dan menyegarkan kulit dengan haruman yang menawan.


Harga RM47.00 saja untuk dapatkan kulit cantik cerah berseri.

Boleh whatsapp yana sekarang ya!

010-6273397
Yana

Ehhh lupaa pula nak bagitau Yana ade sertakan sekali kandungan bahan dalam Scrub ME ni dan harga untuk ME Series ni..
Memudahkan you all semua untuk kira nak beli berapa dan nak ambil pakej yang mana kan.. 

Scroll sikit ke bawah ok
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



























Ni pula bahagian harga secara PAKEJ. Ada banyak pakej daripada basic sampai full pakej. Nak buat hantaran kahwin or bertunang pun boleh... eehhh nak bagi suprise gift pun ok jugak.. rare sikit kan daripada bunga or coklat or kek...hehehhe













Nak beli satu-satu pun boleh..Harga yang dipaparkan untuk individu ni TAK TERMASUK POSTAGE lagi tau..

You all cuma perlu tambah RM8 (SM) RM10(SS) okay😊😊😊








Sekarang yang tengah buat promosi buka sekolah. 
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan dengan harga promosi especially bagi set yang kat atas tadi okay:)




Nak order macam mana?

You all wasap je yana 010-6273397 untuk fast respond okay❤


Lots of Loves,
Liyana Tahar

Entry Terbaru

Sweetality @ Pemanis Low Calorie

Assalamualaikum.. SWEETALITY?? PEMANIS GULA RENDAH KALORI!! Jom baca sikit pasal Sweetality ni.. Nak manis? Senyum sikit untuk ...