16 January 2018

Premium Beautiful BUKAN untuk DISEWA!


Assalamualaikum...

Dua hari lepas yana ada dapat pertanyaan dari seseorang berkaitan Premium Beautiful.

"Salam Yana..nak tanya rasanya ada tak permintaan kalau nak buat sewa PB ya?"

Yana baca memula tu macam tak boleh nak hadam sebab pikir PB tu kan baju dalam.. baju kecik yang kita pakai setiap hari... ada ker yang nak berkongsi baju dalam dengan orang lain?
Walaupun sesetengah pikir PB is KORSET tapi bila pakai PB takkan ada alas lain selain sarung direct pada badan.

Since yana pakai diajar pakai baju dalam dan panties tak pernah lagi rasanya berkongsi dengan orang lain termasuk adik beradik sendiri memandangkan kita perlu jaga dari segi kebersihan dan saiz yang tak sama.

Especially HYGIENE la. 
Bayangkan kalau orang yang pakai tu ada masalah keputihan kronik or badan bermasalah toksin yang teruk lepas tu nak bagi orang lain pakai...
Hmmmm sanggup ke orang kedua dan seterusnya tu nak pakai??
Tak rasa geli or jijik ker berkongsi penyakit dengan orang lain. Sanggup ke terima penyakit orang?


Yana bukan nak memburukkan orang cuma Yana nak readers Yana berhati-hati dan berfikir panjang andai kata ada terjumpa khidmat bagi pakai PB secara sewa untuk ke event, majlis kawen or sewa harian. Ianya tak munasabah dan tak beretika langsung.


Nak jimatkan duit or pikir nak murah jangan sampai bergolok gadai NIKMAT SIHAT yang ALLAH berikan pada kita.

You all nak pakai PB tapi duit tak berapa nak cukup boleh jer tanya yana dulu nak buat macam mana. cara payment kita boleh discuss bali sama ada by cash, ansuran, 50% diskaun or pakai FREE jer.

Wasap dulu baru yana boleh cerita. 
Harga PB ni bergantung pada saiz dan berat badan individu.
Makin ringan seseorang makin murah harga PB tapi makin berat seseorang makin tinggi harga PB.
You all boleh pilih nak duduk dalam kategori mana.

Nak pikir dulu lepas tu dah campur tolak bahagi boleh da wasap Yana untuk bincang hal selanjutnya...


Liyana Tahar,
010-6273397.
Pakar Korset Kurus No.1 Pantai Timur.




Entry Terbaru

Beli BVSM dapat Beli Iron Philip Harga Murah

Assalamualaikum Yana nak share promo hebat dan gempak nih.. Dapatkan selimut dhuha dan beli Iron Philip dengan harga murah dan se...