16 January 2018

Scrub Marine Essence : Kulit Lembut Licin dan Cerah Tanpa Masalah Jerawat dan Cela


Sedar ke tak sedar yang viral sangat pasal satu Srcub baru-baru ni? 
Sampai habis licin stok 1 Malaysia.
Masing-masing yang nak siap kene pre-order tau..

Sebab apa yang mereka suka sangat dengan Scrub Marine Essence ni?

  • membersih dan menyingkirkan sel-sel kulit mati dan mengangkat kotoran yang menyumbat pori-pori.

• membantu kulit bernafas.

• membantu kulit menyerap nutrisi dari pelembab (moisturizer), losyen (lotion), krim (cream), serum kulit dan sebagainya.


Antara kelebihan Marine Essence Bamboo Salt Scrub atau Scrub Garam Buluh Marine Essence ni:
.
1. Sesuai untuk semua jenis kulit
2.  Sesuai untuk ibu mengandung, orang tua, orang dewasa
3.  Sesuai untuk kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak, tona warna kulit tidak sekata, sunburn, dan sebagainya
4.  Tidak melekit dan tidak mengeringkan kulit
5.  Boleh digunakan pada muka dan badan (bergantung pada kekerapan dan cara gosokan/scrubbing)

Antara kandungan yang terdapat dalam Scrub Garam Buluh Marine Essence yang menjadikannya sangat istimewa

1. Dirumus khas dengan Bamboo Salt atau Garam Buluh dan Pheno-SFE yang membantu menyihatkan dan meremajakan kulit. Kulit akan rasa lebih lembut seperti kulit bayi.

2. Mengandungi 100% agent pengelupasan semulajadi, natural dan tak menggunakan manik mikroplastik (plastic micro-bead) yang membahayakan ekosistem marin iaitu serbuk Almond dan Walnut.

3. Diperkaya dengan Mentega Shea dan Minyak Jojoba sebagai pelembap semulajadi untuk memulih dan melembapkan kulit yang kering dan menggelupas.  Kalau nak tau, Jojoba Oil ni elok untuk pencegahan jerawat. Bertambah licinlah kulit lepas ni!

4. Mengandungi Esktrak Madu dan Vitamin E untuk membekalkan kelembapan dan khasiat terbaik kepada kulit.

5. Gabungan Ekstrak Licorice dan Ekstak Mulberi sebagai agen pencerah kulit yang semulajadi untuk membantu memulihkan keserian kulit.

6. Dengan wangian minyak pati yang membangkitkan semangat, Minyak Lavender, Minyak Kayu Putih dan Minyak Frankiscense yang melembap dan menyegarkan kulit dengan haruman yang menawan.




Ramai yang suka dengan scrub ni. 

Scrub ni tak memudaratkan kulit. So, jangan risau ya. Tak kiralah kulit anda jenis apa pun, berminyak, kering atau sensitif masih boleh guna scrub ni.

Scrub ni juga boleh pakai kat muka selain dari badan! Wah jimat banyak sangat macam ni,

Untuk pengetahuan uolss juga, scrub ni boleh menanggalkan blackhead dan whitehead dan segala jenis head lah. 


Harga sangat berpatutan. Cuma RM47.00 saja!





Testimoni Client Scrub ME























Stok Viral sampai tak menang tangan.


























Cara pakai Scrub sangatlah mudah.




Disebabkan ramai yang suka, jadi huru-hara sikit lah kami agen-agen scrub ni. Permintaan dah melebihi pengeluaran! 




Memandangkan produk Scrub Marine Essence ni mendapat sambutan hangat, ada ke yang nak buat side income? Yana perlukan mereka yang serius nak tambah pendapatan dan boleh bagi komitmen dekat business ni.

Kalau berminat, boleh whatsapp Yana ya.

Tak pandai takpa, kita buat sama-sama.
Yang penting keinginan dan boleh beri kerjasama 100%.

Seronok bila tiap bulan ada duit extra dalam bank account.

010-6273397
Yana
Agent Scrub Diperlukan



Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi ...