13 January 2018

Scrub Marine Essence : Rawatan Spa Di Rumah


Assalamualaikum semua...selamat petang..
Hari ni yana nak bercerita pasal Scrub Marine Essence yang tengah viral tu.

Bila company keluarkan je produk Marine Essence Scrub ni, terus Yana rasa excited. Ingatkan Yana seorang je yang excited, tapi rupanya seluruh Malaysia pun rasa yang sama. Mana taknya, baru je dilancarkan, produk ni kat HQ terus sold out. Kat stokis pun tinggal sikit je. Stok sangat limited. Huh apalah yang best sangat pasal Marine Essence Scrub ni?

Kalau pengguna produk Marine Essence, mesti dah tahu tentang kandungan utama produk ni kan?  Sama juga dengan produk Marine Essence yang lain macam sabun hijau yang viral tu, body wash, shampoo, conditioner dan ubat gigi, scrub ini juga mengandungi garam buluh sebagai kandungan utama. 



Keistimewaan Marine Essence Scrub

1. Dirumus khas dengan Garam Buluh dan Pheno-SFE untuk menyihatkan, melindungi dan meremajakan kulit.

2. Mengandungi 100% pengelupas semulajadi yang mesra alam, iaiatu serbuk Isirong Badam dan Serbuk Kulit Walnut untuk menanggalkan secara lembut kekotoran dan lapisan kulit mati untuk menghasilkan kulit baru yang lebih sihat.

3. Diperkaya dengan Mentega Shea dan Minyak Jojoba sebagai pelembap semulajadi untuk memulih dan melembapkan kulit yang kering dan menggelupas.

4. Mengandungi Esktrak Madu dan Vitamin E untuk membekalkan kelembapan dan khasiat terbaik kepada kulit.

5. Gabungan Ekstrak Licorice dan Ekstak Mulberi sebagai agen pencerah kulit yang semulajadi untuk membantu memulihkan keserian kulit.

6. Dengan wangian minyak pati yang membangkitkan semangat, Minyak Lavender, Minyak Kayu Putih dan Minyak Frankiscense yang melembap dan menyegarkan kulit dengan haruman yang menawan.


Harga RM47.00 saja untuk dapatkan kulit cantik cerah berseri.

Boleh whatsapp yana sekarang ya!

010-6273397
Yana

Ehhh lupaa pula nak bagitau Yana ade sertakan sekali kandungan bahan dalam Scrub ME ni dan harga untuk ME Series ni..
Memudahkan you all semua untuk kira nak beli berapa dan nak ambil pakej yang mana kan.. 

Scroll sikit ke bawah ok
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



























Ni pula bahagian harga secara PAKEJ. Ada banyak pakej daripada basic sampai full pakej. Nak buat hantaran kahwin or bertunang pun boleh... eehhh nak bagi suprise gift pun ok jugak.. rare sikit kan daripada bunga or coklat or kek...hehehhe













Nak beli satu-satu pun boleh..Harga yang dipaparkan untuk individu ni TAK TERMASUK POSTAGE lagi tau..

You all cuma perlu tambah RM8 (SM) RM10(SS) okay😊😊😊








Sekarang yang tengah buat promosi buka sekolah. 
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan dengan harga promosi especially bagi set yang kat atas tadi okay:)




Nak order macam mana?

You all wasap je yana 010-6273397 untuk fast respond okay❤


Lots of Loves,
Liyana Tahar

Entry Terbaru

Kedai Kek Hipstur (Cantek Sekali) Di Kuala Terengganu

Ada yang mencari tempat makan cozy dan hipstur area Kuala Terengganu? Kek lover? Western bites seekers? Nak makan kek dan bite dalam ...