22 March 2018

Maharani Dah Naik Harga Bermula 1 April 2018


Assalamualaikum.. selamat pagi blog readers kesayangan yana ;)



Yana nak share satu berita dengan semua ni.. awal bulan baru ni yana dapat notis dari company pasal kenaikan harga produk kegemaran semua. Sedih jugak la bile tengok dan baca sendiri notis tu tapi apakan daya itu keputusan syarikat dan kos bahan mentah yang makin hari makin naik.

Dulu pernah ade orang tanya “Maharani akan naik harga tak?”
Yana cakap “tak confirm” sebab semuanya tertakluk pada syarikat.

Kali ni memang tak boleh cakap tak tau da sebab dah keluar memo pasal kenaikan harga. Bayangkan sekotak naik RM22. Banyak juga tu kan... tapi bertepatan dengan harga bahan herba yang ada didalamnya.

Mana yang memang amalkan setiap bulan wajib da restok awal-awal sementara harga lama lagi. HARGA BULAN NI MASIH LAGI RM98/box. Mulai 1 April 2018 harga Maharani bakal naik sehingga RM120/box. Beza kenaikan tu dalam RM22 wahhh banyak naik tu kan....

Yang nak order or repeat order boleh contact yana www.wasap.my/60106273397 untuk secure harga lama dan jimatkan duit RM22 sekotak tu.



p/s: Yana securekan harga RM98 sehingga 6/4/2018 jer tau... lepas ni memang tak dapat tolong da harga murah dik...cepat-cepat wasap ok:)

www.liyanatahar.com

#HerbaMaharani
#RestokBulanNi

Entry Terbaru

TRIAL PACK GLOWING RAYA

Julung-julung kalinya Yana buat  TRIAL PACK  untuk orang yang nak cuba dulu SCRUB ni... yer la kan ada yang risau kot tak serasi de...