02 April 2018

Breakfast Tersedap di Kuala Terengganu

Selamat pagi semua..



Pagi ni breakfast kat salah satu kedai yang masuk dalam list world record nasi kerabu tersedap.

Masa yana sampai takde lah beratur panjang macam tu.. ni selepas setengah jam dan yana dah siap makan pun..

Kat Kedai Nasi Kerabu Fauzi tu... menu air baru ade tea ping buih.. tak sempat snap sebab ralik makan hihihi

Yang nak datang Terengganu blh la datang makan kat sini nanti. Landmarks die berdekatan kedai buku banggol.

www.liyanatahar.com

#BreakfastDiKualaTerengganu

Entry Terbaru

PROMOSI MINCHA (AUG - SEPT 2018)

Waahh!!! Berita baik untuk penggemar teh Fazura dan Fazura Lovers ♡ Promosi BELI 5 kotak dengan harga RM 165 belian ke-6 HANYA RM15...