25 April 2018

TRIAL PACK KEMPIS PERUT RAYA


Julung-julung kalinya Yana buat TRIAL PACK untuk orang yang nak cuba dulu set kempis perut ni. yer la kan ada yang risau kot tak serasi dengan selera or just nak rasa je dulu macam mana.. 

Ni memang peluang la untuk semua boleh try pack ni untuk 5 HARI.

Harga TRIAL PACK KEMPIS PERUT RAYA NI 
RM 40 (Semenanjung)
RM 42 (Sabah/Sarawak)

*Harga termasuk postage





Siapa peminat coffee kat sini? 
Sehari tak minum coffee rasa macam tak lengkap sehari. 

Yana memang penggemar coffee. Dalam sehari mesti nak minum dua kali. Waktu breakfast and waktu minum petang. 
Before this favourite coffee Yana of courselah jenama "N". 

Tapi yang tak bestnya bila minum coffee jenama "N" ni, mesti Yana akan dapat sakit kepala and lepas tu buatkan Yana kerap ke tandas buang air kecil. Lagi satu kalau tak cukup sukatan rasanya takkan sedap. Orang Tganu sebur "air cero bole".. Hmmm tu yang tak bagusnya sebab itu petanda, kandungan kalsium dalam badan jadi berkurangan. Lagi tak best bila after urine tu, ade bau coffee >___<

Now sejak tahun 2013, Yana dah bertukar kepada Min Kaffe or dulu lebih dikenali sebagai Mineral Coffee. Min Kaffe ni seriously sedapppp giler and since then Yana tak minum coffee lain selain daripada min kaffe ni.

Bau min kaffe ni sangat menenangkan tau. Bau caramel and buat minda jadi tenang jer bila bau min kaffe ni. 

Tu baru bau tau! Belum lagi rasa min kaffe yang sedap sangat ni. Rasa min kaffe ni macam ade karamel tau dalam min kaffe ni. Memang sumpah sedap! 



Lagi best min kaffe ni sangat mudah untuk disediakan. Tak payah letak susu atau gula sebab min kaffe ni dah perfect and sedap as it is :)


Aroma istimewa Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea.
 Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. 
Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
Ramuan utama Min Kaffe:
- Kopi Robusta
- Garam Buluh dari Korea

KHASIAT MIN KAFFE (MINERAL COFFEE) KOPI TANPA GULA

1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.

2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)

3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet. Yes this part I totally agreed :D

4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.

5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan.
6. HANDBAG FRIENDLY. Bungkusan Min kaffe kecil, senang dibawa dan mudah disediakan untuk dinikmati pada bila-bila masa.

CARA PENGAMBILAN MIN KAFFE:
- Bancuhkan sebungkus Mineral Coffee dengan 150ml air panas. 
-Boleh diminum selepas dikacau dengan rata.
SIAPA YANG WAJIB MINUM MIN KAFFE?
Lelaki/wanita tua/muda/kanak-kanak pun boleh amalkan Min Kaffe.
Ibu dalam pantang / ibu mengandung pun sgt di galakkan minum min kaffe. Sebab kandungan Magnesium yg tinggi (menggalakkan proses penyerapan kalsium) dan memberikan energy, InshaaAllah tiada masalah untuk baby.
Student yang seringkali keletihan, kelesuan badan & minda boleh amalkan min kaffe setiap pagi mahu pun malam utk mendapat energy dan tampil lebih ceria, cergas, cerdas & bersemangat.

Pesakit kencing manis (diabetis) , pesakit darah tinggi, migrain pun boleh minum min kaffe...kerana sifat uniknya yang tiada gula, tiada bahan pengawet dan tiada kolesterol.
✅Individu yang seringkali berhadapan dengan keletihan, kelesuan badan pun sgt bagus amalkan min kaffe yg memberikan aroma mengasyikkan malah memberikan tenaga sepanjang hari
✅Mereka yg seringkali kebas-kebas kaki, tekanan emosi yg kurang stabil

HARGA MIN KAFFE
Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

*Tidak termasuk postage

Untuk pembelian 12 kotak dan ke atas, you all layak dapat harga borong.




Kebaikan mengamalkan GARLIC untuk sistem tubuh badan 


1. Meningkatkan tahap sistem penghadaman, fungsi jantung yang baik kerana mengandungi ekstrak spearmint.

2. Merupakan Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat bagus untuk pertingkatkan sistem keimunan badan supaya boleh menghalang sakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida.

3. Membantu atasi masalah alergi dengan meningkatkan keimunan terhadap penyakit alergi seperti hidung yang sensitive, sinus, alergi, asthma, selesema dan hepatitis.

4. Meningkatkan dan membantu dalam masalah sistem penghadaman seperti kembung perut, senak perut, ulser gastrik dan ketidakhadaman.

5. Menstabilkan tekanan darah tinggi dengan pengambilan konsisten 5-15 biji tablet Garlic sehari selepas makan.
Garlic dapat mengeluarkan raksa, plumbum, kadmium yang merupakan logam toksik dalam tubuh dengan pantas. Logam toksik ini antara penyebab tekanan darah tinggi meningkat.

6. Melindungi sel-sel darah dari kemusnahan yang disebabkan kehadiran logam dalam tubuh dan sekaligus menghalang kerosakkan hati oleh bahan kimia yang terkandung dalam tubuh tanpa kita sedari.

7. Membantu menurunkan paras kolestrol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah mengurangkan bekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang strok dan penyakit koronari.

8. Membantu merawat kanser serta membantu mengurangkan peratusan bahan pencetus kejadian kanser iaitu Nitrosamine. Garlic merupakan anti-oksidan kerana mengadungi sebatian selenium+germanium+acid amino yang melindungi tubuh dari radikal bebas yang merupakan antara penyebab kanser.

9. Mengelakkan Odema iaitu air tekumpul dalam badan terutama pada kaki dan pergelangan kaki.

10. Membantu menangani masalah organ-organ pernafasan tersumbat akibat batuk dan brokitis yang berterusan, sakit kerongkong, selesema dan resdung (sinus)

11. Bagi yang mempunyai Diabetes – Garlic dapat meningkatkan pengeluaran insulin dan meransang hati untuk mengawal gula dalam darah

12. Mampu melawan bakteria dan smeua jenis jangkitan pada:

● Kerongkong & Telinga (throat & ear infection)
● Perut memulas (stomach upset)
● Cirit-birit (Diarrhea)
● Bronkitis
● Luka-luka (infected wounds)
● Jangkitan yang berulang-ulang seperti telinga, kerongkong, gusi, mulut, dada, sistem air kencing

Harga Official Pasaran bagi sebotol Garlic Tablet (80biji) ialah

RM44 (Semenanjung)
RM46 (Sabah, Sarawak)

*Tidak termasuk postage


Untuk Harga Istimewa KHAS untuk blog reader Yana, boleh Whatsapp / SMS / Telegram 
“Kempis Perut Raya” kepada
010-6273397

*Agent Min Kaffe diperlukan diseluruh negara.

ORDER MIN KAFFE SEKARANG!

Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” kepada 010-6273397

Loves,
Liyana

Entry Terbaru

Beli BVSM dapat Beli Iron Philip Harga Murah

Assalamualaikum Yana nak share promo hebat dan gempak nih.. Dapatkan selimut dhuha dan beli Iron Philip dengan harga murah dan se...