31 July 2018

TRIAL PACKS SET KOMBO KURUS


NAK KURUS?
BAJET KECIK?
TAK CUKUP BAJET?

Yana nak perkenalkan trial pack set kombo kurus HANYA RM20 jer sehari. 
Dalam trial pack ni ade 5 produk berbeza..

Shake Me
Nlicious
Min Kaffe
Mincha
Garlic



TRY dulu pack ni tengok mana yang serasi dengan jiwa dan rasa then pilih sama ada nak 
Shake Me
Nlicious
Minkaffe
Garlic

atau

ShakeMe
Nlicious
Mincha
Garlic

Cara pengambilan untuk TRIAL PACK SET KOMBO KURUS




TESTIMONI SET KOMBO KURUS




Inilah testimoni pertama yang mengamalkan Set Kombo Kurus dan berhasil mengHILANGkan 50kg dari berat badan asal.




























BELI YANG KOTAK ADE PROMOSI JIMAT HEBAT..
CEPAT GRAB PELUANG PROMOSI SEHINGGA SEPT 2018 SAHAJA


NAK ORDER??
WASAP YANA 010-6273397



Loves,
Liyana

26 July 2018

Harga Baru Herba Maharani Sempena 0% GST

Assalamualaikum semua dan selamat petang :)

Yana nak share harga baru Herba Maharani bermula 1 JUN 2018 iaitu sempena ZERO GST ni..

Thank to new government yang mula amalkan 0% GST buat masa sekarang.



Sejarah Herba Maharani:

HERBA MAHARANI ( Te Zi Bai Feng Wan)
(Herba kebahagiaan Rumahtangga dan kejelitaan Para Gadis)


Herba Maharani ..
Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing.. I've been there Alhamdulillah.. dapatlah ku saksikan tempat tidur Maharaja yg 'huru hara' itu...hihi!!

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.
Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huh..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. Masa mula-mula dengar tu sy macam tak percaya, tp pastu rezeki dapat berjumpa dgn makcik berusia 70thn, masih lagi ada haid.. (dan time tu dia br bernikah dgn jejaka berusia 40-an).. That's prove, kita boleh lambatkan putus haid...

Maharani dapat sijil halal JAKIM.. Kandungan maharani ni ditulis - contains 3 animals parts- suspen je kan.. ayam wuji (ayam hitam) utk menyuburkan badan dan rahim , tulang sotong - utk menyembuhkan luka2 dalaman, tanduk rusa- menguatkan buah pinggang,saraf utama & jantung,kekuatan minda, anti penuaan. Kilang maharani berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh kariah masjid. hukum makan tanduk rusa sama seperti minum air badak (dr sumbu badak) iaitu harus..
kandungan lain adalah 13 herbs terdiri drpd berjenis2 Radix Panax Ginseng dan keluarganya utk kesihatan keseluruhan..

Keberkesanan Maharani untuk wanita:

✔Menyelesaikan masalah wanita dan remaja 
(keputihan, peredaran haid, senggugut dll).

✔Menguatkan dan mengecutkan 
(otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin).

✔Melegakan masalah 
(sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan,
lenguh-Ienguh kebas dan urat saraf).

✔Melambatkan jangkamasa Monopouse 
(Pengaktifan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita).

✔Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik 
(Anti-Penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan).

✔Menegang dan memberi keanjalan pada kulit 
(payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin, pinggul dll).

✔Meningkatkan kadar Metabolisma 
(sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan,
kebahagiaan kepada pasangan dll).


Cara amalkan Herba Maharani:



TESTIMONI HERBA MAHARANI:










Harga baru Herba Maharani sebelum ni RM120 sekotak tetapi bermula 1 Jun 2018 mengikut pada saranan ZERO GST harga Herba Maharani sekarang hanya

<< RM113 sekotak. termasuk postage>>



Cara nak order??

010-6273397
010-6273397
010-6273397


Loves,
Liyana





Harga Baru Min Kaffe Sempena 0% GST

Assalamualaikum dan Selamat Petang Semua!

Harga Min Kaffe kopi kegemaran No.1 di Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei dah turun harga tau korang!
Harini Yana nak share harga baru Min Kaffe bermula 1 JUN 2018.
Thanks to new gov dengan 0% GST.




Bermula 1 Jun 2018, harga Min Kaffe dah turun korang!

Nak bagitau kalau sebelum ni harga sekotak RM33, sekarang Min Kaffe turun harga jadi RM31 bermula 1 JUN 2018.

Yana rasa sangat happy bila harga Min kaffe turun sebab yana memang minum setiap hari dan yana faham sangat perasaan nak minum kopi ni tapi tersekat sebab harga...



Min kaffe untuk regular customer... terus restok bile tahu je kopi turun harga dan kebetulan beliau nak laut keje untuk tempoh yang lama.

 KHASIAT MIN KAFFE DAN KANDUNGANNYA

1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.
2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)
3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet.
4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.
5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan.


TESTIMONI MIN KAFFE















Harga Min Kaffe bermula 1 Jun 2018 
>> RM 31 Sekotak ( belum masuk postage) <<


Cara ORDER???
WASAP 
010-6273397
010-6273397
010-6273397




Loves,
Liyana Tahar




MINCHA Teh Tarik Garam Buluh Pertama Di Malaysia






BERITA BAIK bagi penggemar TEH TARIK! Sahajidah Hai-O baru saja keluarkan Produk Baru Teh Susu, MIN CHA. Teh pertama yang mengandungi Garam Buluh untuk kesihatan. Bagaimana rasanya? Sedap sangat you all!

Dan yang paling Best, Artis Terkenal Tanah Air sendiri menjadi DUTA MIN CHA ni, siapa lagi kalau bukan Artis yang so sweet MISS FAZURA, bukan setakat Min Cha ni je, Fazura juga telah Menjadi Ambassador untuk Syarikat Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM).

Apa Kata Kak Fazura?

"Waking up to a cup of delicious Min Cha is what I look Forward to eash day! The taste is so irresistibly refreshing and the aroma is wonderful! Formulated with quality black tea leaves and contains bamboo salt from korea, it has no artificial flavoring, colouring or added sugar! Grab a cup today to taste for yourself!"



So Apa yang Bestnya tentang MIN CHA ni sampai kak Fazura sendiri tak pernah miss untuk minum setiap pagi?



SECAWAN TEH YANG MEMUKAU!!!

Cukup semua rasa keenakannya!

Lazat menyegarkan hari-hari anda, terutama kepada golongan yang gemarkan teh tarik.

MIN CHA dirumuskan dengan daun teh hitam berkualiti Premium dan Garam Buluh untuk memberikan rasa unik yang tersendiri, berbeza dengan teh tarik biasa yang anda pernah nikmati.

Minuman yang beraroma, bertekstur halus dan berkrim menambat citarasa semua dan memberi pengalaman indah ketika menikmatinya.






☕ KELEBIHAN  MIN CHA ☕


✔ Tiada perisa & pewarna tiruan
✔ Tiada Tambahan Gula
✔ Mengandungi Garam Buluh
✔ Dirumus dengan daun teh berkualiti premium
✔ Sumber antioksidan yang baik


 KANDUNGAN MIN CHA ☕

✔ Krimer bukan tenusu
✔ Serbuk teh segera
✔ Serbuk Whey (mengandungi Protein Susu)
✔ Maltodextrin
✔ GARAM BULUH
✔ Ekstrak Stevia
✔ Sukralose
✔ Mengandungi bahan penstabil sebagai kondisioner yang dibenarkan





"DRINK LIKE ME, DRINK LIKE A CLEBRI-TEA" - MISS FAZURA

Manfaat MinCha
1. Mudah lawas pembuangan air besar 
2. Menambah tenaga seharian 
3. Kurang rasa lapar keterlaluan 
4. Fungsi utama Mincha ialah untuk DETOX (mengandungi Extract Black Tea dan Garam Buluh dari Korea sebagai ejen detox terbaik)

Apa Manfaat Teh Hitam?
Walau belum terbukti penuh secara medis, berikut adalah kemungkinan manfaat teh hitam untuk kesehatan tubuh, antara lain :
  • Meningkatkan kewaspadaan sekaligus menambah kemampuan otak saat belajar, mengingat, serta memproses informasi.
  • Meringankan kondisi tekanan darah rendah setelah makan.
  • Mencegah pembentukan batu ginjal
  • Mencegah penyakit jantung, termasuk menghindari proses penyempitan pembuluh arteri (aterosklerosis) hingga serangan jantung.
  • Membantu mencegah diabetes.
  • Menekan risiko kanker ovarium.
Teh hitam mungkin memiliki banyak manfaat untuk kesehatan karena kandungan polifenol sebagai antioksidan yang dapat membantu sel tubuh dari kerusakan. Bersama dengan polifenol, kandungan katekin (catechin) dalam teh diduga dapat membantu mencegah kanker. Penelitian lebih menyeluruh masih diperlukan untuk membuktikan hal ini tapi tidak ada salahnya Anda mengonsumsi teh hitam dalam jumlah yang sehat.



Nak order??
wasap Yana di 010-6273397


Loves,
Liyana

Entry Terbaru

Legging 360 Therapants

Selamat petang semua. Yana nak share satu produk baru keluaran syarikat Sahajidah Hai-O Marketing iaitu  Therapant Legging dari Premium B...