26 July 2018

Harga Baru Herba Maharani Sempena 0% GST

Assalamualaikum semua dan selamat petang :)

Yana nak share harga baru Herba Maharani bermula 1 JUN 2018 iaitu sempena ZERO GST ni..

Thank to new government yang mula amalkan 0% GST buat masa sekarang.



Sejarah Herba Maharani:

HERBA MAHARANI ( Te Zi Bai Feng Wan)
(Herba kebahagiaan Rumahtangga dan kejelitaan Para Gadis)


Herba Maharani ..
Sejarah Herba Maharani : Sudah menjadi amalan keluarga diraja sejak 400thn dahulu... ini adalah kisah benar dan di dokumenkan di istana larangan Beijing.. I've been there Alhamdulillah.. dapatlah ku saksikan tempat tidur Maharaja yg 'huru hara' itu...hihi!!

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di China.

Saya suka sejarah Herba Maharani ni... Sgt hebat.. Maharaja ada 3000 gundik at one time (can u imagine, kalau pun seorang tiap malam (entah tongkat apa dia makan..tatau)- seorang gundik hanya berjumpa Maharaja sekali dalam hampir 10 thn!!). Dan tabib akan memastikan gundik2 ni bjumpa Maharaja di hari-hari yang tidak subur (logik la kan, karang beribu pulak anak Maharaja..hik). Maharaja hanya ada anak ngan Permaisuri jerk. Tapi ada seorang gundik ni, Maharaja mesti mau jumpa dia every week.. dan nama beliau adalah Ci Xi.
Dah tiap minggu jumpa, maka Ci Xi pun mengandung dan akhirnya melahirkan anak lelaki. Semasa anak dia 8 thn, maharaja gering dan mangkat. Oleh kerana anak2 Maharaja dgn Permaisuri semuanya perempuan, maka anak Ci Xi diangkat menjadi Maharaja. Jadi ibu maharaja di panggil Maharani... tu le pasal di panggil Herba Maharani - kerana hasil amalan memakan herba inilah, Maharaja asik dok teringat-ingat je kat dia..huh..

Maharani Ci Xi mangkat di usia 90thn.. dan yg surprisenya, baginda masih lagi didatangi haid. Maksudnya dia tak di mamah usia kerana hormon kecantikan (estrogen) masih lagi tinggi pengeluarannya. Masa mula-mula dengar tu sy macam tak percaya, tp pastu rezeki dapat berjumpa dgn makcik berusia 70thn, masih lagi ada haid.. (dan time tu dia br bernikah dgn jejaka berusia 40-an).. That's prove, kita boleh lambatkan putus haid...

Maharani dapat sijil halal JAKIM.. Kandungan maharani ni ditulis - contains 3 animals parts- suspen je kan.. ayam wuji (ayam hitam) utk menyuburkan badan dan rahim , tulang sotong - utk menyembuhkan luka2 dalaman, tanduk rusa- menguatkan buah pinggang,saraf utama & jantung,kekuatan minda, anti penuaan. Kilang maharani berada berdekatan masjid Beijing dan ayam disembelih oleh kariah masjid. hukum makan tanduk rusa sama seperti minum air badak (dr sumbu badak) iaitu harus..
kandungan lain adalah 13 herbs terdiri drpd berjenis2 Radix Panax Ginseng dan keluarganya utk kesihatan keseluruhan..

Keberkesanan Maharani untuk wanita:

✔Menyelesaikan masalah wanita dan remaja 
(keputihan, peredaran haid, senggugut dll).

✔Menguatkan dan mengecutkan 
(otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin).

✔Melegakan masalah 
(sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan,
lenguh-Ienguh kebas dan urat saraf).

✔Melambatkan jangkamasa Monopouse 
(Pengaktifan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita).

✔Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik 
(Anti-Penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan).

✔Menegang dan memberi keanjalan pada kulit 
(payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin, pinggul dll).

✔Meningkatkan kadar Metabolisma 
(sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan,
kebahagiaan kepada pasangan dll).


Cara amalkan Herba Maharani:



TESTIMONI HERBA MAHARANI:










Harga baru Herba Maharani sebelum ni RM120 sekotak tetapi bermula 1 Jun 2018 mengikut pada saranan ZERO GST harga Herba Maharani sekarang hanya

<< RM113 sekotak. termasuk postage>>



Cara nak order??

010-6273397
010-6273397
010-6273397


Loves,
Liyana





Entry Terbaru

Harga Terbaru Selimut BVSM 2018

Assalamualaikum semua.. Dah masuk Oktober da... maknanya promosi bvsm kembali lagi... kali ni harga makin murah berbanding tahun lepas ...