26 July 2018

Harga Baru Min Kaffe Sempena 0% GST

Assalamualaikum dan Selamat Petang Semua!

Harga Min Kaffe kopi kegemaran No.1 di Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei dah turun harga tau korang!
Harini Yana nak share harga baru Min Kaffe bermula 1 JUN 2018.
Thanks to new gov dengan 0% GST.




Bermula 1 Jun 2018, harga Min Kaffe dah turun korang!

Nak bagitau kalau sebelum ni harga sekotak RM33, sekarang Min Kaffe turun harga jadi RM31 bermula 1 JUN 2018.

Yana rasa sangat happy bila harga Min kaffe turun sebab yana memang minum setiap hari dan yana faham sangat perasaan nak minum kopi ni tapi tersekat sebab harga...



Min kaffe untuk regular customer... terus restok bile tahu je kopi turun harga dan kebetulan beliau nak laut keje untuk tempoh yang lama.

 KHASIAT MIN KAFFE DAN KANDUNGANNYA

1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.
2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)
3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet.
4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.
5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan.


TESTIMONI MIN KAFFE















Harga Min Kaffe bermula 1 Jun 2018 
>> RM 31 Sekotak ( belum masuk postage) <<


Cara ORDER???
WASAP 
010-6273397
010-6273397
010-6273397




Loves,
Liyana Tahar




Entry Terbaru

Q&A berkaitan Min Kaffe

Assalamualaikum Yana nak share soalan dan jawapan yang biasa yana terima dan jawab setiap kali orang tanya..  yer lah kan ade orang r...