19 November 2018

Q&A berkaitan Min Kaffe

Assalamualaikum

Yana nak share soalan dan jawapan yang biasa yana terima dan jawab setiap kali orang tanya.. 
yer lah kan ade orang risau nak minum min kaffe ni sebab banyak sangat ketakutan dan persoalan yang ada..

Agak-agak ade tak antara soalan kat bawah ni pernah terlintas di pikiran you all semua??
Ni yana share dari pengalaman sendiri dan feed back kawan-kawan tau.












03 November 2018

Beli BVSM dapat Beli Iron Philip Harga Murah


Assalamualaikum
Yana nak share promo hebat dan gempak nih..

Dapatkan selimut dhuha dan beli Iron Philip dengan harga murah dan serendah RM584 60% diskaun dari harga asal😱

Iron Philip menjadi idaman mak-mak zaman kini sebab memudahkan urusan menggosok dan menjimatkan masa. Bukan setakat isteri je suka malah suami pun happy bila kerja menggosok jadi mudah untuk isteri.

Promosi ni terhad selama 3 bulan jer tau.. bermula 1 November 208 sehingga 31 Januari 2019.. mak-mak or suami or anak yang nak beli iron philip ni dulu tapi harga mahal namatey boleh dapatkan iron ni dengan harga RM584 jer 1 unit..

Tapi.. Ada syaratnya la.. 

Syarat yang mudah dan sebagai satu ikhtiar juga untuk membantu masalah kesihatan..
Beli jer Selimut BVSM dengan harga RM1404 atau promo set rm3374 (Jimat RM 838)  untuk yang mengalami masalah insomnia, strok, sakit saraf, sakit sendi, badan letih boleh dapatkan iron dengan harga MURAH.

Nak tau caranya? Nak order? 
Wasap terus yana ke wasap.com.my/60106273397

#PromosiBvsm
#PromoTerhad3Bulan
#SelimutBVSM
#IronPhilip
#IronViral
#SelimutDhuha

Beli Premium Beautiful FREE Iron Philip




Assalamualaikum.. 
Yana nak share satu bende dengan semua ni..

Promosi terkini! 
Promo terhebat! 
Promo terjimat!

Tak pernah dalam hayat yana berniaga 5 tahun ni orang beli Premium Beautiful yana nak bagi FREE iron Philip hok femes viral tu.

Tapi...

Kali ni memang ada peluang untuk semua peminat PB dan Iron Philip ni dapat dua-dua sekali. Macam mana? 

Beli PB dapat badan sihat dan cantik. Dapat pulak iron free hok mudahkan kerja suami or isteri time nak iron baju seminggu. Eehh dengar cite sekali iron 5 helai jalan.. side seluar baju tajam licin.. fuhh kalau gini memang berbaloi la dapat free deh.. hok dok suka gosok pun jadi suka namatey😁

Promosi ni ada masa terhad tau.. 3 bulan je promo ni yana buka.. bermula 1 November 2018 sehingga 31. Jnuari 2019.. BELI PB FREE IRON PHILIP! 




Wasap yana direct untuk promo namatey ni.. 
wasap.com.my/60106273397

#PremiumBeautiful
#IronPhilip
#IronViral
#KorsetViral

#LiyanaTahar

Entry Terbaru

ShakeMe Cocoa @ Air Cokelat Kurus

SHAKEME COCOA PERISA BARU? Geng Hipstur panggil Air Cekelat Kurus. Hampir setahun da rupanya ShakeMe Cocoa ni dalam pasaran Malays...