19 November 2018

Q&A berkaitan Min Kaffe

Assalamualaikum

Yana nak share soalan dan jawapan yang biasa yana terima dan jawab setiap kali orang tanya.. 
yer lah kan ade orang risau nak minum min kaffe ni sebab banyak sangat ketakutan dan persoalan yang ada..

Agak-agak ade tak antara soalan kat bawah ni pernah terlintas di pikiran you all semua??
Ni yana share dari pengalaman sendiri dan feed back kawan-kawan tau.












Entry Terbaru

Q&A berkaitan Min Kaffe

Assalamualaikum Yana nak share soalan dan jawapan yang biasa yana terima dan jawab setiap kali orang tanya..  yer lah kan ade orang r...