12 March 2019

Sweetality @ Pemanis Low Calorie

Assalamualaikum..

SWEETALITY??
PEMANIS GULA RENDAH KALORI!!

Jom baca sikit pasal Sweetality ni..
Nak manis? Senyum sikit untuk pemanis muka..hihi
Tak tak sebenarnya nak cerita pasal produk terbaru nih

Apa itu sweetality?

Sweetality atau pemanis gula ni produk baru kelahiran syarikat kami. 
Boleh digunakan dalam minuman dan makanan.

Pernah tengok mak-mak atau ayah kita makan ubat kencing manis? Banyakkan??
In shaa Allah dengan keluaran pemanis gula ni boleh dijadikan sebagai pengganti pemanis dalam minuman atau makanan sebab kandungan kalori yang sedikit berbanding gula biasa.

Sweetality ni bukan untuk orang yang dah ada kencing manis yerr tapi ianya dipatenkan khas untuk semua golongan.
Pemanis ni sesuai untuk kanak-kanak yang suka makan manis. Taknak manis bukan budak-budak la namanya. Eeehhh yana pun suka manis..oppss

Meh yana pahamkan korang melalui Q&A session supaya lebih mudah paham apa kegunaan dan kebaikan si manis ni.




Teknologi apa yang digunakan untuk menghasilkan sweetality?

Sweetality ni menggunakan teknologi FIF (Flavor Infusion Factor).











Apa kandungan dalam sweetality?
Sweetality ni ada 2 jenis:
1. Granulate ( bentuk gula pasir)
2. Liquid (bentuk cecair)










Kandungan bentuk gula pasir ada
High Intensity Sucrose FIF, High Intensity Sucralose FIF

Kandungan cecair sweetality ada
Water, High Intensity Sucrose FIF, High Intensity Sucralose FIF, Citric Asid, Pottasium Sorbate,




Berapa harga sweetality?
Liquid RM65
Granulated RM35


Dah beli nak tau juga berapa lama tahan untuk sebotol tu?
Bergantung pada penggunaan. 
Untuk cecair boleh guna sehingga 150 cawan 200ml air.



Siapa yang sesuai gunakan sweetality?
Semua orang sesuai.
5% di malaysia mempunyai diabetic.
95% tiada diabetic.


Jadi semua boleh guna pemanis paling selamat dan sedap ni.



Bacaan dari hasil kajian yang dilakukan terhadap 10 orang yang mengamdil gula dan sweetality.

\




Bagaimana nak dapatkan sweetality di pasaran?

Boleh dapatkan dari link kami ni.


Nak jadi agent sweetality boleh tak?
Hanya daftar dengan RM47 jer. Korang akan dilatih sebagai usahawan sweetality mampu jana pendapatan bermula RM1000-RM10000 sebulan.

Income dapat setiap bulan ker?
YA. Duit akan masuk terus secara cash ke dalam akaun anda setiap 12hb, jika anda membuat sales setiap bulan. Jika tidak membuat sales makanya tiadalah komisyen yang kami panggil bonus bulanan.


Susah tak nak jual Sweetality nih?
Memandangkan produk ini masih baru dalam pasaran maka market jualan masih lagi fresh.
Belum jual lagi tapi dah ramai yang mulai risik sweetality ni. Produk ini dijangka meletup bile berada dipasaran. 

Zaman kini ramai yang sanggup invest untuk kesihatan berbanding kekayaan kerana bila sihat macam-macam benda boleh buat. andai jatuh sakit sedikit sebanyak terencat segala urusan harian.

Jadi, kami memerlukan pengurus jualan khas untuk Sweetality. Komisyen untuk pengurus jualan dianggarkan antara RM1000 hingga RM5000 sebulan.

Untuk keterangan lebih lanjut berkaitan Sweetality atau cara menjana income boleh terus wasap ke www.wasap.my/60106273397/sweetality

Boleh juga dapatkan Sweetality melalui agent dibawah:

Liyana Tahar 
Kuala Terengganu/Marang 
6010 627 3397

Liza Ali 
Kemaman 
6011 2548 4089

Ain Tahar 
Chendor/Kuantan 
6013 926 4621

Ummi Afiqah 
Kuala Terengganu 
6018 254 6366

Fadilah Nour 
Kuala Terengganu 
6019 992 8902

Aishah Rawi 
Kuala Terengganu 
6016 960 3430 

Nak tau detail lagi terus piyem

Entry Terbaru

Sweetality @ Pemanis Low Calorie

Assalamualaikum.. SWEETALITY?? PEMANIS GULA RENDAH KALORI!! Jom baca sikit pasal Sweetality ni.. Nak manis? Senyum sikit untuk ...