26 May 2019

ShakeMe Cocoa @ Air Cokelat Kurus


SHAKEME COCOA PERISA BARU?
Geng Hipstur panggil Air Cekelat Kurus.

Hampir setahun da rupanya ShakeMe Cocoa ni dalam pasaran Malaysia. 
Tarikh lahir ShakeMe Cocoa ni dalam awal Mei 2018 tapi dapat sijil kelahiran pada 1 Disember 2018. Apesal lambat lancar? Sebab SHOM ade buat Cabaran Kurus selama 3 bulan bersama peserta terpilih.




















































Nlicious UPGRADE KE Prolicious


Dah upgrade!

Dulu N'licious (enzim dari 118 jenis buah dan sayur). Enzim ni membantu memudahkan untuk pencernaan makanan dan peyerapan zat nutrien dengan lebih baik sebelum digunakan oleh badan.

Kini Prolicious kombinasi sempurna terdiri daripada enzim, prebiotic dan probiotic.








TESTIMONI #1

"Hari tu Ain ade masalah cerry berry kat tempat kerja. sehari tu asyik keluar masuk tandas je sampai tak tau da ape nak dibuang. Badan pun da lembik. Ain decide balik umah tapi sebelum tu singgah stokis beli barang jap. terpandang Prolicious ni rasa nak try. Balik je umah lepas makan lunch terus minum tak sampai 1/2 jam terus flush out. terus legaa perut ain rasa. Takde da ulang alik toilet lepas tu."

Ain, Melaka.

TESTIMONI #2

"Kak Isma try minum Prolicious memula aritu rasa die macam vitegen laici. Sedap. Paling bestnya senag jer nak minum bancuh then teguk jer. Kak Isma selalu amal lepas makan berat at least sehari sekali. Ibaratnya lepas minum ni terbayang lelemak sekeliling usus kene kikis buang. Usus sihat kulit pun sihat."

Ismalina, Ampang



Entry Terbaru

ShakeMe Cocoa @ Air Cokelat Kurus

SHAKEME COCOA PERISA BARU? Geng Hipstur panggil Air Cekelat Kurus. Hampir setahun da rupanya ShakeMe Cocoa ni dalam pasaran Malays...