26 May 2019

ShakeMe Cocoa @ Air Cokelat Kurus

Selamat petang semua..
Dah makan ke belum?
Yana baru je lepas makan tengahari. Lewat makan sebab utamakan sikecik Aafiyah dulu.
Eh yana belum share kan pengalam bersalinkan Aafiyah tahun lepas. Tunggu next entry ya.. hope tak makan tahun da huhuhuu..

SHAKEME COCOA PERISA BARU??

Alaaa geng hipstur panggil Air Cekelat Kurus. ehh memang menjadi pun ade post sebelum ni dan testimoni kat bawah.. scroll yer.. sesambil baca info yana share. Thanks tau luamg masa :*

Korang tahu kan dulu SHOM ade buat Program Kuruskan Badan dengan SHAKEME. PROGRAM CABARAN 30 HARI DENGAN SHAKEME. Boleh klik link ni http://www.liyanatahar.com/2016/09/cabaran-30-hari-shake-me.html
Kali ni Yana nak story lebih detail pasal Shakeme Cocoa ni



















































Nlicious UPGRADE KE Prolicious


Dah upgrade!

Dulu N'licious (enzim dari 118 jenis buah dan sayur). Enzim ni membantu memudahkan untuk pencernaan makanan dan peyerapan zat nutrien dengan lebih baik sebelum digunakan oleh badan.

Kini Prolicious kombinasi sempurna terdiri daripada enzim, prebiotic dan probiotic.








TESTIMONI #1

"Hari tu Ain ade masalah cerry berry kat tempat kerja. sehari tu asyik keluar masuk tandas je sampai tak tau da ape nak dibuang. Badan pun da lembik. Ain decide balik umah tapi sebelum tu singgah stokis beli barang jap. terpandang Prolicious ni rasa nak try. Balik je umah lepas makan lunch terus minum tak sampai 1/2 jam terus flush out. terus legaa perut ain rasa. Takde da ulang alik toilet lepas tu."

Ain, Melaka.

TESTIMONI #2

"Kak Isma try minum Prolicious memula aritu rasa die macam vitegen laici. Sedap. Paling bestnya senag jer nak minum bancuh then teguk jer. Kak Isma selalu amal lepas makan berat at least sehari sekali. Ibaratnya lepas minum ni terbayang lelemak sekeliling usus kene kikis buang. Usus sihat kulit pun sihat."

Ismalina, Ampang



Entry Terbaru

Legging 360 Therapants

Selamat petang semua. Yana nak share satu produk baru keluaran syarikat Sahajidah Hai-O Marketing iaitu  Therapant Legging dari Premium B...