26 May 2019

Nlicious UPGRADE KE Prolicious


Dah upgrade!

Dulu N'licious (enzim dari 118 jenis buah dan sayur). Enzim ni membantu memudahkan untuk pencernaan makanan dan peyerapan zat nutrien dengan lebih baik sebelum digunakan oleh badan.

Kini Prolicious kombinasi sempurna terdiri daripada enzim, prebiotic dan probiotic.








TESTIMONI #1

"Hari tu Ain ade masalah cerry berry kat tempat kerja. sehari tu asyik keluar masuk tandas je sampai tak tau da ape nak dibuang. Badan pun da lembik. Ain decide balik umah tapi sebelum tu singgah stokis beli barang jap. terpandang Prolicious ni rasa nak try. Balik je umah lepas makan lunch terus minum tak sampai 1/2 jam terus flush out. terus legaa perut ain rasa. Takde da ulang alik toilet lepas tu."

Ain, Melaka.

TESTIMONI #2

"Kak Isma try minum Prolicious memula aritu rasa die macam vitegen laici. Sedap. Paling bestnya senag jer nak minum bancuh then teguk jer. Kak Isma selalu amal lepas makan berat at least sehari sekali. Ibaratnya lepas minum ni terbayang lelemak sekeliling usus kene kikis buang. Usus sihat kulit pun sihat."

Ismalina, Ampang



No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

PROMOSI HARGA MURAH BVSM DISEMBER HINGGA MAC 2020

YES! PROMO TERBARU !!! BVSM  X  DECEMBER OHSEM  Teruja tak dengar ada Promosi kali ni.. sebenarnya PROMOSI ni baru je dilancar...