03 November 2019

Legging 360 Therapants

Selamat petang semua.

Yana nak share satu produk baru keluaran syarikat Sahajidah Hai-O Marketing iaitu Therapant Legging dari Premium Beautiful. Dilancarkan dan diperkenalkan dipasaran pada 1 Oktober 2019. Diberi nama PB 360 Therapants. Yana panggil “Thera”. Thera ni merupakan adik bongsu Premium Beautiful Classic dan Premium Beautiful Elegance. sekali pandang terus jatuh cinta. Sungguh!!

Masa memula diumumkan dan diperkenalkan pada mata dunia masing-masing excited nak rasa dan cuba sendiri. Thera adalah gabungan element baru dan menjadi keterujaan PB Lovers untuk memakainya.


Macam Yana sendiri yang dah lama pakai PB then off sekejap sebab pregnant. Bile tiba masa berpantang Yana sarung balik PB sekadar 100 hari sebab bila berperang anak 3 ni ada masa tak sempat, terkejar-kejar nak pakai lama-lama jadi malas..huhuhu korang jangan tiru yana ok. 
Sekarang dah ade kesedaran balik bile naik penimbang maigoshhh berat dari 54kg dah cecah no 60kg.. OH NOOO!!!!
Sarung balik girdle sebab part punggung dan perut makin lebar. Perut jangan cakaplah dah mengandung 8x bersalin 3x memang flabby dan ade pouch. owhhh sakit hati tengok weiihhh..

Ok stop pasal yana merepek tak sedar diri pasal diri sendiri. Now nak story pasal Therapants ni. 
Therapants ni lain sikit dari Premium Beautiful baik dari segi kain dan teknologi. ade penambahbaikkan. Mestilahkan. 20tahun pegang status Superbrands mesti kene upgrade dan memenuhi permintaan customer.

lepas ni takde alasan dah la ''payah nak pakai'' ''nak ke toilet susah'' no no no 


FEEDBACK PENGGUNA THERAPANTS





















































No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

Legging 360 Therapants

Selamat petang semua. Yana nak share satu produk baru keluaran syarikat Sahajidah Hai-O Marketing iaitu  Therapant Legging dari Premium B...