03 November 2019

PROMOSI HARGA MURAH Legging 360 Therapants sehingga MAC 2020

Selamat petang semua.






Yana nak share satu produk baru keluaran syarikat Sahajidah Hai-O Marketing iaitu Therapant Legging dari Premium Beautiful. Dilancarkan dan diperkenalkan dipasaran pada 1 Oktober 2019. Diberi nama PB 360 Therapants. Yana panggil “Thera”. Thera ni merupakan adik bongsu Premium Beautiful Classic dan Premium Beautiful Elegance. sekali pandang terus jatuh cinta. Sungguh!!

Masa memula diumumkan dan diperkenalkan pada mata dunia masing-masing excited nak rasa dan cuba sendiri. Thera adalah gabungan element baru dan menjadi keterujaan PB Lovers untuk memakainya.


Macam Yana sendiri yang dah lama pakai PB then off sekejap sebab pregnant. Bile tiba masa berpantang Yana sarung balik PB sekadar 100 hari sebab bila berperang anak 3 ni ada masa tak sempat, terkejar-kejar nak pakai lama-lama jadi malas..huhuhu korang jangan tiru yana ok. 
Sekarang dah ade kesedaran balik bile naik penimbang maigoshhh berat dari 54kg dah cecah no 60kg.. OH NOOO!!!!
Sarung balik girdle sebab part punggung dan perut makin lebar. Perut jangan cakaplah dah mengandung 8x bersalin 3x memang flabby dan ade pouch. owhhh sakit hati tengok weiihhh..

Ok stop pasal yana merepek tak sedar diri pasal diri sendiri. Now nak story pasal Therapants ni. 
Therapants ni lain sikit dari Premium Beautiful baik dari segi kain dan teknologi. ade penambahbaikkan. Mestilahkan. 20tahun pegang status Superbrands mesti kene upgrade dan memenuhi permintaan customer.

lepas ni takde alasan dah la ''payah nak pakai'' ''nak ke toilet susah'' no no no 




Selain dari yana sendiri team yana pun sakan punch Therapants ni untuk customer masing-masing. Yess kami ada diserata Malaysia.



Team KB tak lepaskan peluang punch Therapants kat sana.






CDM Isma punch Therapants. Wakil team di Shah Alam.



Therapants dan Thank You card berserta cara memakai.


Team TLC yang tak melepaskan peluang punch dan bergambar dengan Therapants sebelum serah kepada pelanggan masing-masing. Barang hot takkan ada lama di tangan. Punch terus post or fitting.



Nampak rak bersusun Therapants kat kaunter untuk customer tersayang. Semua dah berpunya.



Agent Ampang tak lepaskan peluang punch Therapants di stokis berhampiran.



Customer datang malam untuk pickup Therapants sebelum berangkat balik ke KL.



CDM Isma tolong punch untuk agent yang telah kehabisan stok distokis negeri masing-masing.


Agent Temerloh punch Thera di stokis



Agent di Kuantan Pahang punch Therapants



Muka CDM Isma je banyak ade sebab tolong punchkan thera di stokis Shah Alam memandangkan stok di stokis negeri Terengganu, Johor, Kelantan dan Pahang dah habis. Syukur sangat CDM Isma tolong handlekan punch dan postage kepada customer

Sebab ramai yang bertanya pasal harga di Fb, IG bukan sengaja taknak cerita tapi ade 2 harga dan ada promosi yang panjang nak diceritakan. So bab harga yana lebih suka share detail kat sini.




HARGA PROMOSI THERAPANTS OCT-MAC 2020

HARGA NORMAL RM839
(saiz kecil)

HARGA NORMAL RM899
(saiz besar)

Tetapi jika korang grab harga PROMOSI BXTRA korang hanya perlu bayar

RM699 + RM400 PRODUK SHOM (saiz kecil)

ATAU

RM749 + RM400 PRODUK SHOM (saiz besar)

dan nikmati kelebihan 

VOUCHER RM130 (sehingga Dec 2019 shj)

REBATE RM70

SAVING RM100++








FEEDBACK PENGGUNA THERAPANTS



































Kesimpulan THERAPANTS boleh membantu untuk :




Kebiasaann orang perempuan nih sarung dari bawah elok jer tapi naik je atas ehhh menggeleber terlebih isi lemak tuh..oppsss.



Dari sudut pandang depan THERAPANTS ada 4 bahagian yang membantu 
Sudut pandang belakang Therapants ada 3 bahagian membantu pemakai













Ciri-ciri Therapants











Cara pakai THERAPANTS ni ada disediakan sekali dalam box Therapants berbentuk Thank You Card.

Yang nak bertanya atau nak dapatkan Therapants aka Legging Terapi ni boleh terus wasap yana dengan klik link dibawah



3 comments:

  1. It is essential in becoming a successful fashion designer you get you and your designs out there as much as possible, as how will anyone know about your fashions if they can't see them?

    www.reeligion.net/products/unisex-triblend-short-sleeve-fishing-t-shirt

    ReplyDelete
  2. Very efficiently written information. It will be beneficial to anybody who utilizes it, including me. Keep up the good work. For sure i will check out more posts. This site seems to get a good amount of visitors. Best Leggings

    ReplyDelete
  3. I appreciate everything you have added to my knowledge base.Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer.Thanks. Legging

    ReplyDelete

Entry Terbaru

Cara Ukur Premium Beautiful

Yana tunggu korang klik link tu dan bersedia nak jawab pertanyaan yang berlegar diruang minda. Wasap yana tau. klik jer https...