29 November 2019

PROMOSI HARGA MURAH Selimut BVSM Tinggal 2 Hari Lagi!

YES!

PROMO NOVEMBER BAKAL BERAKHIR!

BVSM 

NOVEMBER RAIN

 Teruja tak dengar ada Promosi kali ni.. sebenarnya PROMOSI ni dah berjalan dari awal November cuma yana tak sempat nak update dalam ni. AMPUUNNN!!

HARGA ASAL 1 UNIT RM1404
HARGA NORMAL 2 UNIT RM2808

PROMO KOMBO (1+1) NOVEMBER 2019

ANDA HANYA PERLU BAYAR RM1973.70 UNTUK 2 UNIT. ANDA JIMAT RM833.70

















Sayangnya bila beli produk tapi tak dapat info sepenuhnya. sepatutnya seorang agent tu kene maklum dan ajar cara basuh, cara jemur dan penggunaan macam mana. sebab BVSM ni bukan setakat boleh dijadikan alas tidur jer tapi boleh juga dijadikan sebagai selimut dan bantal.




Sebab tu la you all nak beli sesuatu produk especially produk SHOM macam BVSM, Premium Beautiful kene cari agent yang berdaftar dan aktif. In shaa Allah you all akan diberi layanan vip dari segi service masa sales dan lepas sales.

Antara kebaikan Pelapik Tilam Biovelosity Sleepmate ni 

1. Dengan hanya baring, sentuh, peluk, lihat atau tidur dengan BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti:

- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan Gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/ Kaki

2. Melancarkan peredaran darah punca berlakunya pelbagai penyakit

3. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

4. Menambahkan tenaga secara semulajadi dan menyegarkan badan.

5. Melegakan kepenatan dan kesakitan

6. Meningkatkan kadar metabolisma badan. Boleh kurus la bila tidur dengan BVSM ni.

7. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel badan


8. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imunisasi.

9. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan.

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara semulajadi.

11. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini juga sangat sesuai digunakan bagi yang menghadapi masalah seperti:-

Strok/ Minor Strok


Gout


Kencing Manis

Sakit Jantung

Asma/ Semput


Imsomnia

Sakit Sendi

Penyakit Mistik ( Gangguan Sihir )


Sakit Jiwa/ Kemurungan

Perokok Tegar

Nak Hamil


 Berdengkur


Nak beli BVSM boleh contact yana okay ^__^. Yana bantu you all dari setiap maklumat dan cara penggunaan serta penjagaannya. Ada yang berminat nak jana income dengan BVSM pun boleh. 
Yana boleh ajarkan jugak.


Ni contact no yana tau 010-627 3397.

ATAU

Klik link wasap ni untuk terus ke wasap yana

http://www.wasap.my/60106273397/BVSMBlog





Loves,
Liyana Tahar
BVSM Expert Terengganu





No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

PROMOSI HARGA MURAH BVSM DISEMBER HINGGA MAC 2020

YES! PROMO TERBARU !!! BVSM  X  DECEMBER OHSEM  Teruja tak dengar ada Promosi kali ni.. sebenarnya PROMOSI ni baru je dilancar...