01 December 2019

PROMOSI HARGA MURAH BVSM DISEMBER HINGGA MAC 2020

YES!

PROMO TERBARU !!!

BVSM 

DECEMBER OHSEM

 Teruja tak dengar ada Promosi kali ni.. sebenarnya PROMOSI ni baru je dilancarkan hari ni 1/12/2019. Yana taknak da tunggu nak update sebab kesiankan kat orang yang perlukan manfaat dari selimut BVSM nih. Banyak manfaat dari segi kesihatan dan kualiti tidur pada badan.

BVSM merupakan salah 1 alternatif untuk merawat MASALAH KESIHATAN seperti : 

1. Darah Tinggi, Darah rendah 
2. Migrain tahap kronik, ASMA , Lelah 
3. Sakit urat, Sakit Pinggang, Slip Disk, Sakit Lutut 
4. Bisa bisa tulang , Lenguh2 Badan 
5. Susah nak tidur malam ( Imsomnia )
6. Kaki & Tangan Kebas2, Kolestrol Tinggi , Sakit Tegang Leher 
7. Baru lepas bersalin, Anak Kuning, Sengugut 
8. Strok, Minor, Major Strok 
9. Kencing Manis, Gout, Tulang Rapuh 
10. Sakit sendi, Sakit Saraf
11. Masaalah jerawat , Masalah Sembelit 
12. Hormon tak stabil 





Macam mana cara nak guna BVSM ni?
Ada 4 cara praktikal yang boleh dipakai sebagai bantal, selimut, cadar dan alas belakang masa memandu.






Harga macam mana? Ada promosi? Jimat tak? Ehh of course ade.. da panjang lebar baca kat atas ni yana nak citer bab harga pulak.. confirm terkujat tengok harga nih..


HARGA ASAL 1 UNIT RM1404
HARGA NORMAL 2 UNIT RM2808

PROMO KOMBO (1+1) DISEMBER 2019 - JANUARI 2020

ANDA HANYA PERLU BAYAR RM1999.00 UNTUK 2 UNIT. ANDA JIMAT RM809.00






Customer yang grab harga promosi untuk nenikmati harga jimat. 





TESTIMONI BVSM daripada pengguna-pengguna yang ikhtiar untuk sihat dari segi kualiti hidup.










Sayangnya bila beli produk tapi tak dapat info sepenuhnya. sepatutnya seorang agent tu kene maklum dan ajar cara basuh, cara jemur dan penggunaan macam mana. sebab BVSM ni bukan setakat boleh dijadikan alas tidur jer tapi boleh juga dijadikan sebagai selimut dan bantal.




Sebab tu la you all nak beli sesuatu produk especially produk SHOM macam BVSM, Premium Beautiful kene cari agent yang berdaftar dan aktif. In shaa Allah you all akan diberi layanan vip dari segi service masa sales dan lepas sales.

Antara kebaikan Pelapik Tilam Biovelosity Sleepmate ni 

1. Dengan hanya baring, sentuh, peluk, lihat atau tidur dengan BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti:

- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan Gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/ Kaki

2. Melancarkan peredaran darah punca berlakunya pelbagai penyakit

3. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

4. Menambahkan tenaga secara semulajadi dan menyegarkan badan.

5. Melegakan kepenatan dan kesakitan

6. Meningkatkan kadar metabolisma badan. Boleh kurus la bila tidur dengan BVSM ni.

7. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel badan


8. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imunisasi.

9. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan.

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara semulajadi.

11. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini juga sangat sesuai digunakan bagi yang menghadapi masalah seperti:-

Strok/ Minor Strok


Gout


Kencing Manis

Sakit Jantung

Asma/ Semput


Imsomnia

Sakit Sendi

Penyakit Mistik ( Gangguan Sihir )


Sakit Jiwa/ Kemurungan

Perokok Tegar

Nak Hamil


 Berdengkur


Lagi TESTIMONI PENGGUNA BVSM 







































Nak beli BVSM boleh contact yana okay ^__^. Yana bantu you all dari setiap maklumat dan cara penggunaan serta penjagaannya. Ada yang berminat nak jana income dengan BVSM pun boleh. 
Yana boleh ajarkan jugak.


Ni contact no yana tau 010-627 3397.

ATAU

Klik link wasap ni untuk terus ke wasap yana

http://www.wasap.my/60106273397/BVSMBlog




Loves,
Liyana Tahar
BVSM Expert Terengganu

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

PROMOSI HARGA MURAH BVSM DISEMBER HINGGA MAC 2020

YES! PROMO TERBARU !!! BVSM  X  DECEMBER OHSEM  Teruja tak dengar ada Promosi kali ni.. sebenarnya PROMOSI ni baru je dilancar...