Theravest Baju Kecilkan Lengan





Kelebihan Theravest untuk kaum wanita

1. Bentukkan lengan yang cantik dan kemas.
~ cover sehingga atas siku dan kemaskan lemak-lemak lengan supaya tak menggelebeh

2. Fabrik bawah lengan yang selesa.
~ tiada masalah takungan peluh bawah lengan
~ fabrik yang bantu pengudaraan yang baik, tanpa rasa melekit.
~ kemaskan lemak yang tersembul agar tersimpan rapi dan kelihatan bentuk tubuh idaman para wanita

3. FIR Nano Dot dibahagian abdomen.
~ pengaliran darah yang sangat baik terutama dibahagian FIR NANO DOTS.
~ beri keselesaan dan akan melindungi bahagian abdomen dan rahim wanita

4. 10 tetulang soft alloy
~ support tulang belakang agar mendapat postur yang menarik
~ beri kesan bentuk tubuh idaman yang cantik kepada pengguna

5. Design cross back 8
~ membuka ruang dibahagian dada dan bahu untuk yang ada masalah badan bongkok sangat sesuai
~ bantu untuk memberikan postur tegap supaya tidak membongkok
~ FIR dibahagian belakang membantu melancarkan darah dan tingkatkan metabolisme

6. 8 Magnetik Kristal
~ membantu melegakan sakit bahu dan tengkuk
~ bantu pengairan darah yang baik
~ berikan keselesaan pada bahagian pinggang, bahu dan dada.
~ bantu pencernaan dengan baik

Theravest ni nak kene pakai dengan Premium Beautiful ker?

Seeloknya dipakai dengan Premium Beautiful. Samada Short Bra atau Long Bra Premium Beautiful supaya area payudara lebih anjal dan fabrik Premium Beautiful ni sangat mesra pengguna dan mesra kulit walau dalam keadaan cuaca Malaysia.


Ni rupa bentuk Short Bra Premium Beautiful depan dan belakang yang sesuai untuk dipakai dengan Theravest.

Berapa harga Short Bra ni? wasaplah yana www.wasap.my/0106273397/theravestblog
nanti yana cerita cara untuk dapatkan Short bra ni dengan harga MURAH!















                     
Klik link wasap utk pertanyaan www.wasap.my/60106273397/TheravestBlog


Testimoni terawal yang dapat pakai Theravest secara percuma hasil challenge yang disertai.




Testimoni ni memang power sebab instant effect pakai je terus hilang 6cm.


















Cara Ukur Theravest

untuk confirmation saiz boleh wasap direct yana di 



Cara bayaran macam mana?

1) Pembayaran melalui wasap www.wasap.my/0106273397/theravestblog dan anda akan diberikan no akaun yang sah untuk pembayaran

2) Bayaran Direct ke shopping mall 
https://liyanatahar.shom.com.my/ dan masukkan no promo code 6355089 untuk nikmati 10-15% diskaun

3) Bayaran kad kredit melalui akaun shopee dengan 0% installment 


Klik link wasap utk pertanyaan www.wasap.my/60106273397/TheravestBlog

PROMO HARGA BVSM OKT-DEC 2020

Hai semua..

Promo BVSM kembali lagi. Harga masih sama macam sebelum2 ni. 

Dah lupa? 

Berapa harga?

Jom Yana share balik harga promo combo BVSM ni.



Belian 1 BVSM RM1404.

Tapii nak jimat korang beli 2 terus. Kenapa 2?

Sebab bila beli 2 harga BVSM cuma RM1999 jer.

Jimat kan!

Dah jimat rm404.50 1 piece.

Beli dua tu boleh la pakat2 dengan family, adik beradik, opismate or beli 2 hadiahkan kt parent 1. Pahala juga tu.

Ohh ya nak story juga yang BVSM ni matress tau. Orang melayu cakap alas tilam or selimut nipis. 

Ada yang salah paham ingat BVSM ni tilam. Opss da dapat info salah da tu. 

BVSM ni hanyalah ALAS TILAM.

Kenapa harga die mahal? Tak macam dekat pasar raya. Tengok design macam sama je anti bakteria, anti bau.

BVSM ni istimewa sebab cara pembuatan dan sumber tenaga yang ade dalam bebenang tu. Dalam setiap bebenang BVSM ade tenaga BV yang membantu menstabilkan gelombang dalam badan tanpa kita sedar.

Jap Yana share gambar so boleh nampak sikitlah perbezaan tu.




Cara pembelian samada

1) Pembayaran melalui wasap www.wasap.my/0106273397/theravestblog dan anda akan diberikan no akaun yang sah untuk pembayaran

2) Bayaran Direct ke shopping mall 

3) Bayaran kad kredit melalui akaun shopee dengan 0% installment 

CARA UKUR DAN TENTUKAN SAIZ THERAPANTS

Hai semua..

Post kali yana nak share cara ukur dan tentukan saiz therapants korang.

 Ok, basically korang kena ambil 2 ukuran:


1. Pinggang
2. Puncak Pinggul




Lepas dapat 2 ukuran ni, dapatkan perbezaannya (tolak). Ikut chart kat bawah untuk tentukan saiz:






Contoh 1:

Pinggang - 66 cm
Puncak pinggul - 82 cm
Beza - 16 cm

Jadi, saiz yang betul adalah 64.


Contoh 2:

Pinggang - 70 cm
Puncak pinggul - 92 cm
Beza - 22 cm

Jadi, saiz yang betul adalah 76.

Contoh 3:

Pinggang -  96cm
Puncak pinggul -  130cm
Beza -  34cm
(setelah diambil kira bentuk badan melalui gambar)
Jadi, saiz yang betul adalah 130.

Orite.. hopefully clear ye cara pengiraan kat atas.

Jika korang dah dapat saiz dan nak servis terbaik boleh contact Yana ye. InsyaAllah korang akan dapat:

✅ Lifetime Warranty FREE repair untuk Therapants
✅ FREE consultation
✅ After sales service personally daripada Yana

*Tentukan saiz Therapants dengan betul sebab therapants ni tak boleh ditukar saiz once dah beli.
*So.. untuk confirmkan saiz boleh contact yana dulu, Yana akan suggest yang terbaik mengikut bentuk badan korang dengan bantuan full picture ye.

Thank you.
Yana
010-6273397

LAST CALL!! PROMO BXTRA THERAPANTS BERAKHIR SEPTEMBER 2020

 LAST CALL!

LAST CALL!

LAST CALL!

BULAN NI BULAN TERAKHIR UNTUK DAPATKAN THERAPANTS DENGAN HARGA PROMOSI BXTRA.


APA TU PROMOSI BXTRA?

Promo BXTRA tu ialah kombinasi pembelian Therapants RM599* dengan mana-mana produk SHOM yang lain dengan belian minimun RM400

Maksudnya korang beli TOTAL BELIAN RM1000 baru dapat beli Therapants dengan harga RM599*

*harga Therapants bergantung pada saiz. harga kecik rm599 harga besar rm649











Untuk detail boleh wasap yana 010-6273397 or klik link http://www.liyanatahar.com/search?q=therapants


thank you.


CARA PAKAI LEGGING THERAPANT






Hai semua blog reader yana

kali ni yana nak share video cara pakai therapants 




 

Cara Ukur Premium Beautiful





Yana tunggu korang klik link tu dan bersedia nak jawab pertanyaan yang berlegar diruang minda.
Wasap yana tau. klik jer



oh yaa lupa nak bagitau walaupun korang beli PB sekarang ni dengan harga yang amattt lah murah tetap korang akan nikmati

FREE CONSULTATION
FREE SERVICE PB REPAIR 
LIFETIME WARRANTY

Cara Pakai Premium Beautiful Sendiri





Yana tunggu korang klik link tu dan bersedia nak jawab pertanyaan yang berlegar diruang minda.
Wasap yana tau. klik jer



oh yaa lupa nak bagitau walaupun korang beli PB sekarang ni dengan harga yang amattt lah murah tetap korang akan nikmati

FREE CONSULTATION
FREE SERVICE PB REPAIR 
LIFETIME WARRANTY

Testimoni Pengguna Therapants (Video & Visual)

Assalamualaikum..

Bila orang tanya, bila pakai Therapants atau dengan Girdle kenapa perut jadi naik ke atas macam burger.

Tahu tak sebab apa?

:hamburger::sweat_smile:Muffin top. :swe
Paling tak besttt especially bila badan kita jenis berisi.Kalau Mula2 client plan nak pakai long bra/bengkung/ Long Girdle/ Therapants saja.

Melalui pengalaman diri sendiri; kita suggest client pakai fullset PB.
Sama ada pakai fullset PB series, long bra, waist nipper & long girdle.Atau pun Longbra + Therapants. Perfect combo!:kissing_heart::+1:



Yana nak share testimoni dan feedback dari pengguna Therapants sepanjang pakai bergantung pada kemaslahatan individu.







































Nak tau lebih detail pasal Therapants or nak therapants jer dengan harga RM699?
boleh klik link wasap dibawah.





oh yaa lupa nak bagitau walaupun korang beli PB sekarang ni dengan harga yang amattt lah murah tetap korang akan nikmati

FREE CONSULTATION
FREE SERVICE PB REPAIR 
LIFETIME WARRANTY

Entry Terbaru

Hazelnut Latte Rasainya dengan Dream Curve

Assalamualaikum.. Sebelum ni Yana cerita pasal skincare Mylea kan?  Kali ni Yana nak cerita sikit pasal produk baru dari Mylea. Produk kesih...