22 May 2020

Cara Ukur Premium Beautiful





Yana tunggu korang klik link tu dan bersedia nak jawab pertanyaan yang berlegar diruang minda.
Wasap yana tau. klik jer



oh yaa lupa nak bagitau walaupun korang beli PB sekarang ni dengan harga yang amattt lah murah tetap korang akan nikmati

FREE CONSULTATION
FREE SERVICE PB REPAIR 
LIFETIME WARRANTY

Cara Pakai Premium Beautiful Sendiri





Yana tunggu korang klik link tu dan bersedia nak jawab pertanyaan yang berlegar diruang minda.
Wasap yana tau. klik jer



oh yaa lupa nak bagitau walaupun korang beli PB sekarang ni dengan harga yang amattt lah murah tetap korang akan nikmati

FREE CONSULTATION
FREE SERVICE PB REPAIR 
LIFETIME WARRANTY

Testimoni Pengguna Therapants (Video & Visual)

Assalamualaikum..

Bila orang tanya, bila pakai Therapants atau dengan Girdle kenapa perut jadi naik ke atas macam burger.

Tahu tak sebab apa?

:hamburger::sweat_smile:Muffin top. :swe
Paling tak besttt especially bila badan kita jenis berisi.Kalau Mula2 client plan nak pakai long bra/bengkung/ Long Girdle/ Therapants saja.

Melalui pengalaman diri sendiri; kita suggest client pakai fullset PB.
Sama ada pakai fullset PB series, long bra, waist nipper & long girdle.Atau pun Longbra + Therapants. Perfect combo!:kissing_heart::+1:



Yana nak share testimoni dan feedback dari pengguna Therapants sepanjang pakai bergantung pada kemaslahatan individu.







































Nak tau lebih detail pasal Therapants or nak therapants jer dengan harga RM699?
boleh klik link wasap dibawah.





oh yaa lupa nak bagitau walaupun korang beli PB sekarang ni dengan harga yang amattt lah murah tetap korang akan nikmati

FREE CONSULTATION
FREE SERVICE PB REPAIR 
LIFETIME WARRANTY

21 May 2020

Harga Promosi PB 360 Therapants May-Jun 2020


Assalamualaikum..

Ramai tertanya-tanya ape lah Therapants 360 ni? 
Yana share video yang memudahkan untuk memahami dan share info berkenaan Therapants ni.




First Therapants yang yana jual bila jer keluar di pasaran bulan 10 tahun lepas.







Ciri-ciri 360 Therapants Legging







Dari sudut pandang depan THERAPANTS ada 4 bahagian yang membantu 
Sudut pandang belakang Therapants ada 3 bahagian membantu pemakai

Team TLC yang tak melepaskan peluang punch dan bergambar dengan Therapants sebelum serah kepada pelanggan masing-masing. Barang hot takkan ada lama di tangan. Punch terus post or fitting.




















Start bulan May Yana banyak punchkan thera di stokis Shah Alam memandangkan stok di stokis negeri Terengganu dah habis. Syukur sangat ada teammate yang share tempat mana lagi ade stok thera untuk punch dan postage kepada customer.

Sebab ramai yang bertanya pasal harga di Fb, IG bukan sengaja taknak cerita tapi ade 2 harga dan ada promosi yang panjang nak diceritakan. So bab harga yana lebih suka share detail kat sini.



HARGA PROMOSI THERAPANTS MAY - JUN 2020

HARGA NORMAL RM839
(saiz kecil)

HARGA NORMAL RM899
(saiz besar)

Tetapi jika korang grab harga PROMOSI BXTRA korang hanya perlu bayar

RM699 + RM400 PRODUK SHOM (saiz kecil)

ATAU

RM749 + RM400 PRODUK SHOM (saiz besar)

dan nikmati kelebihan (as members)

VOUCHER RM100

REBATE RM70

SAVING RM100++



FEEDBACK PENGGUNA THERAPANTS

































Kesimpulan THERAPANTS boleh membantu untuk :




Cara pakai THERAPANTS ni ada disediakan sekali dalam box Therapants berbentuk Thank You Card.


Nak tau lebih detail pasal Therapants or nak therapants jer dengan harga RM699?
boleh klik link wasap dibawah.





oh yaa lupa nak bagitau walaupun korang beli PB sekarang ni dengan harga yang amattt lah murah tetap korang akan nikmati

FREE CONSULTATION
FREE SERVICE PB REPAIR 
LIFETIME WARRANTY

Entry Terbaru

Theravest Baju Kecilkan Lengan

Kelebihan Theravest untuk kaum wanita 1. Bentukkan lengan yang cantik dan kemas. ~ cover sehingga atas siku dan kemaskan lemak-lemak lengan ...