21 May 2020

Harga Promosi PB Combo


Nak slim dan sihat dengan Premium Beautiful??

Kebanyakkan wanita memakai korset untuk kelihatan cantik tapi dengan Premium Beautiful kami mengutamakan 70% fungsi kesihatan berbanding 30% fungsi kecantikan.

Pada mereka yang mempunyai masalah kesihatan seperti;
sakit belakang
scoliosis
badan bongkok
senggugut teruk
period tak lancar
susah hamil
keputihan teruk
rahim lemah
migrain teruk
cyst
fibriod


yang ingin mencantikkan diri tapi bermasalah dari segi;
kurus tapi perut buncit
peha bergesel
badan straight cut
punggung besar
lengan besar menggeleber
punggung jatuh
selulit
berpantang


 Sangat digalakkan mencuba memakai dan alami sendiri pengalaman berpremium beautiful.
Banyak testimoni yang Yana ada seperti dalam http://www.liyanatahar.com/search?q=Testimoni+pb yang boleh dibaca.





Fungsi FIR yang ada dalam fabrik PB ni banyak membantu untuk mengurangkan masalah yang dihadapi.


Bermula bulan April lalu Syarikat SHOM telah melancarkan kempen PB Combo Mix & Match dengan penjimatan sehingga 68%.

Beli 2@RM699 tak kira bahagian apa antara 3pcs PB.
Long Bra + Long Girdle
Long Girdle + Waist Nipper
Long Bra + Waist Nipper
2 Long Bra
2 Waist Nipper
2 Long Girdle















Harga PB murah ni selagi stok masih ada.
Lately dalam seminggu ni banyak stokis da kehabisan HOT saiz.
Sehingga 2 hari sebelum raya masih ramai yang nak grab harga murah ni.





Selain PB Combo boleh juga add ons Therapant yang tengah promosi sekarang ni
Harga hanya RM1298 untuk 3pcs.





Customer yang JIMAT 68%















































Yana tunggu korang klik link tu dan bersedia nak jawab pertanyaan yang berlegar diruang minda.
Wasap yana tau. klik jer



oh yaa lupa nak bagitau walaupun korang beli PB sekarang ni dengan harga yang amattt lah murah tetap korang akan nikmati

FREE CONSULTATION
FREE SERVICE PB REPAIR 
LIFETIME WARRANTY

No comments:

Post a Comment

Entry Terbaru

Cara Ukur Premium Beautiful

Yana tunggu korang klik link tu dan bersedia nak jawab pertanyaan yang berlegar diruang minda. Wasap yana tau. klik jer https...